• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doğurduğun gün bile vuracaksın dedi Dr. Kullanmazsan bebeği kaybederiz kullanırsan riskin var. Herşeyi bilin dedi 🤦‍♀️
Evet benimde öyle doğumdan bir gün öncesine kadar vurulacam doğumdan sonra 1,5 ay daha dedi.. hangi genlerde var pıhtılaşman? Bide kaçlık kullanıyorsun canım ben 6binlik

IMG_20200806_200100.webp

Kızlar ntsden Anlayan bakabilir mi?

Kızlar arada sanki bebek aşşağıya baskı yspıyormuş gibi anüs kısmıma sancı gibi bir şey giriyor ne olabilir yaşayan varmı normal bişey mi şehir dışındayım acil bişey olur diyede korkuyorum sancı bumu oluyor🙈

Sen sezaryen mi olacaktın canım, Allah sağlıkla kavuştursun 🤗😍 dün başka bi doktora gittik dedi ki senin rahim ağzı daha kapalı, kanama doktor kurcaladığı için olmuştur başka sebebi yok🙄 neyseki minnakım iyi elhamdülillah, ben de ağustosta gelir daha beklemez diye düşünüyorum bakalım 🤭🤩
Peki gelen nişan degil miymis?

Vakit geliyor galiba hepimiz bu ay içinde doğuracağız akşam bende sancılandım salı günü kontrol var bakalım ne olacak Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin eşim korkudan akşam çantanı hazırla ne bekliyorsun dedi benim çanta hazır kuzumun çantasını hazırlayacağım şimdi

Vakit geliyor galiba hepimiz bu ay içinde doğuracağız akşam bende sancılandım salı günü kontrol var bakalım ne olacak Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin eşim korkudan akşam çantanı hazırla ne bekliyorsun dedi benim çanta hazır kuzumun çantasını hazırlayacağım şimdi
offf ben bayağı bayağı korkuyorum şu doğum işinden sanırım. dün gece sezaryanla doğuruyodum ondan önceki hafta normalle. her hafta bi şekilde doğuruyorum ama anca rüyamda :olamaz:

Kizlar hastaneye korona var diye gitmek istemiyorum birde gitsen doktor gelene kadar 2 3 saat geciyor sanki cisim var gibi boyle tuvalete gitsem rahatlicam gibi ama hem bel hem ara ara karin agrim var

Back
X