• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar hepimizin yaklaşık 1-1,5 ayı kaldı, 1-1,5 ay sonrada bu grupa girmeyi ihmal etmeyelim. Büyütürkende birbirimize destek olur, tecrübelerimizi paylaşırız inşallah. çocuklarınızın isimlerine karar verdiniz mi?
Bizim kızımız olacak Allah izin verirse, isminin Alya olmasına karar verdik. Rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı , adıyla yaşatmayı nasip etsin inşallah

kızlar hepimizin yaklaşık 1-1,5 ayı kaldı, 1-1,5 ay sonrada bu grupa girmeyi ihmal etmeyelim. Büyütürkende birbirimize destek olur, tecrübelerimizi paylaşırız inşallah. çocuklarınızın isimlerine karar verdiniz mi?
Bizim kızımız olacak Allah izin verirse, isminin Alya olmasına karar verdik. Rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı , adıyla yaşatmayı nasip etsin inşallah
amiiin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

kilo verme ekibi olarak devam edicez gruba :KK70: :KK70:

bizim de kızımız olacak nasipse. ismini de Azra koyacağız 🐣

Sen sezaryen mi olacaktın canım, Allah sağlıkla kavuştursun 🤗😍 dün başka bi doktora gittik dedi ki senin rahim ağzı daha kapalı, kanama doktor kurcaladığı için olmuştur başka sebebi yok🙄 neyseki minnakım iyi elhamdülillah, ben de ağustosta gelir daha beklemez diye düşünüyorum bakalım 🤭🤩
aslında normaş doğum planlamıştık. Gebelik şekerim var . İnsülin kullanıyorum. dr bebeği riske atmamak için 38+1 de alacak :( Ankaradayım Covid vakkaları da arttığı için biraz ondan da korkuyoruz. Gün söylenince insan çok panik oluyor .
hayırlısıyla bir geçseydi :)

İnşallah canım bana iyi geliyor bu grup ben devam ederim 🤗
Benimde kızım olucak Ecmel Nida olucak ismimiz😍

Valla dün sabah uyandığımdan beri belimde sızı şeklinde bir agrı vardı.uykudan dolayı olmustur diye düşündüm.yani çok değildi ama hamilelik korkutuyor insanı.bir de 3 hafta önce erken doğum tehlikesi atlatınca acalba mı diye diye akşamı ettim.akşam karnımda sertleşmeler olunca doktoru aradık.normslde de oluyor o sertlikler ama tedirgin olunca gözüne batıyor.neyse doktorum ilaçlarımı almamı söyledi.geçmezse dogum yapıcagım hastaneye gidip nst ye baglan dedi.tabi dururmuyum hemen gittik.şükür sancı falan çıkmadı rahatladım geldik.sabah da birşeyim yoktu.inşallah sizinde birşey yoktur.
Cann benim sanci cikti ama acilma yok

Kesinlikle katılıyorum hatta Bi wp grubu bile olsa iyi olablir

Bende 34 haftayım arkadaşım. Bebeklerimiz doğsada mevlam ömür versin yeter ki Yaşar. Elim kolu azaları tamam. Küvezde besliyoruz yavruları. :) vaktinde gelsinler inşallah
Saol cnm acildeyim su anda sanci cikti sagimda solumda yatanlar sesleri zor cikiyor korkuyorum bir taraftanda

Back
X