• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok korkuyorum yoksa hiç durmam ama 80 85lerde çıktı şimdi böyle kaşık ağrım var bide alt tarafım açıyor af edersin..
Canım sancı çıkınca hemen doğuracaksın diye bir durum yok sen git önlemini alsınlar hiç değil mi. Hiç korkma da sonuçta bu çocuk orda kalmayacak bir gün elbet çıkacak

Çok korkuyorum yoksa hiç durmam ama 80 85lerde çıktı şimdi böyle kaşık ağrım var bide alt tarafım açıyor af edersin..
zaten sen istesen de müsade etmezler şu an doğuma korkma. suyun yok nişanın yok doğumu durdurmak için serum takar takibe alırlar inan. bekletme git bence hemen. yanında kimse var mı?

Gideyim bari eşim gelsin de çok. Da korkuyorum ama
Canım korkma niye korkuyorsun bebiş zaten şuan dünyada yaşamaya müsait hale geldi ki senin kanaman yok nişanın yok suyun gelmedi zaten şuan kimse sen doğur diye müdahalede bulunmaz serum verirler sancın geçsin diye ki hadi diyelim geçmedi o bile sıkıntı değil artık zaten son haftalardasın

Bendede aynı durum var bekliyorum gitmiyorum korkuyorum afedersiniz tuvaletim varmış gibi ve regli olacakmışım gibi dün geceden beri oluyor dinlenince geçiyor Bugün tam 36+0 oldum doktorum 39+0 da alacağım dedi ama bence durmaz bu kızçe o zamana kadar zaten aşağıya da düştü boşaldı midemin orası Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip eylesin inşaallah

Bendede aynı durum var bekliyorum gitmiyorum korkuyorum afedersiniz tuvaletim varmış gibi ve regli olacakmışım gibi dün geceden beri oluyor dinlenince geçiyor Bugün tam 36+0 oldum doktorum 39+0 da alacağım dedi ama bence durmaz bu kızçe o zamana kadar zaten aşağıya da düştü boşaldı midemin orası Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip eylesin inşaallah
dinlenince geçiyorsa yalancı sancıdır.

kızlar hepimizin yaklaşık 1-1,5 ayı kaldı, 1-1,5 ay sonrada bu grupa girmeyi ihmal etmeyelim. Büyütürkende birbirimize destek olur, tecrübelerimizi paylaşırız inşallah. çocuklarınızın isimlerine karar verdiniz mi?
Bizim kızımız olacak Allah izin verirse, isminin Alya olmasına karar verdik. Rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı , adıyla yaşatmayı nasip etsin inşallah

Ben de aynı fikirdeyim ☺️benim oğluşun adı da Asil Pamir olacak inşallah. Ayy artık heyecanlıyım gün sayıyorum sanırım son 32 gün :)

Kızlar düşük tansiyon baş ağrısı yapar mı ya benim yine ense kökünden ağrı vuruyor komşuda varmış tansiyon aleti istedim ölçtüm 97 ye 46 cıktı bende tansiyonum yükseliyor sanıyorum meğer düşüyormuş

Peki gelen nişan degil miymis?

O gün çok fazla miktarda parlak kan ve pıhtı vardı, sonraki 3 gün pıhtı devam etti. Dün gittiğim doktor çatı muayenesinden sonra rahim ağzı kurcalandığı için böyle kanama olur dedi. Plasentan yukarda ve kanama alanı yok, gördüğün kan rahim ağzından gelmiş olmalı dedi. Ayrıca 1. 5 cm açılmayı geçtim, rahim ağzım kapalı ve uzunmuş.

İnsan kime inanacağını şaşırıyor

Kızlar düşük tansiyon baş ağrısı yapar mı ya benim yine ense kökünden ağrı vuruyor komşuda varmış tansiyon aleti istedim ölçtüm 97 ye 46 cıktı bende tansiyonum yükseliyor sanıyorum meğer düşüyormuş
Yapar.ben gecen doktoruma basım agrıyor demiştim o da kullandığım bir ilaç var o tansiyon düşüklüğü yapar o da bas ağrısı yapar demişti.bşr bardak maden suyuna limon sık bir çimdik de tuz at demişti arada yapıyorum

Yapar.ben gecen doktoruma basım agrıyor demiştim o da kullandığım bir ilaç var o tansiyon düşüklüğü yapar o da bas ağrısı yapar demişti.bşr bardak maden suyuna limon sık bir çimdik de tuz at demişti arada yapıyorum
Enseden vuran ağrıya tansiyon yükseliyor derler bende dedim heralde yükseldi tansiyonum filan migrenimde var ama migren ağrısı gibi değil çünkü. Demek ki benim düşünce etkiliyor bir içeyim maden suyunu bakalım geçirecek mı ağrıyı

Yapıyor maalesef canım, tuzlu ayran veya soda iç böyle durumlarda on beş dakıkaya toplarsın ınsallah.

Back
X