• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu attıkların 3l olanlar mı canım gayet de büyük değil mi
O fotolar benim değil canım
Ben 3 L ve 1 L aldım.

Kullanmadan once yikadiniz mi peki ? Esyalari koymadan yani
Daha kullanmadım çanta hazırlamadım. Ama yıkamayı düşünmüyorum. Zaten buzdolabı poşeti olarak geçiyor bunlar temiz. O kadar titizliğin alemi yok bence ama tabi içiniz rahat edecekse yıkanabilir.

O fotolar benim değil canım
Ben 3 L ve 1 L aldım.

Daha kullanmadım çanta hazırlamadım. Ama yıkamayı düşünmüyorum. Zaten buzdolabı poşeti olarak geçiyor bunlar temiz. O kadar titizliğin alemi yok bence ama tabi içiniz rahat edecekse yıkanabilir.
Dogru yiyecek konduguna gore :D o kadar kafayi yememek lazim 🤣

Selam guzel annisler bayadir bakamadim buralara insallah hepiniz iyisinizdir bebislerimize kavusmaya az kaldi :anne: biz oglumla 35. haftamizi bitiriyoruz ve ara ara kasilmalar yaşıyorum baya yamultan cinsten var mi yasayan benim gibi :silah: daha 1 aydan fazla var cunku korkuyorum oyle olunca. Dun de denize girmistim ve bicak gibi sanci girdi eşim yanimdaydi allahtan da o cikardi hemen :/
Canım 36dan sonra bekle illa 40ı doldurmak zorunda değil doğumlarımız başladı 3arladaşımız yaptı yavaş yavaş lasılmalar kendini gösterecek normal yani

Tebrik ederim canım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 🤲 hazırlıkların çok güzel olmuş güle güle kullanın inşallah🤗
aynıyız seninle gün olarak, dikkatimi çekti de sorayım dedim kasılmaları sen mi hissettin yoksa nstde mi çıktı?
Ben hissettim. Hemen gittim hastaneye 100 lerde cıktı sancılarım. İlaçlar serumlar falan 1 günün sonunda kesildi şükür. İdrar yolu enfeksiyonu cıktı. O tetiklemiş olabilir dendi

Günaydın ☺ Hastane terliği ne aldınız ? Ben süslü terliklerden ziyade beyaz daha sonra da giyebileceğim bir terlik almak istiyorum . WC için de ayrıca alın diyenler var siz ne düşünüyorsunuz ?
Süslü terlikler hastanede yazık olur. Zaten kimseleri almıyorlar refakatçi dışında. Ben crocs terliklerden koydum çantaya en rahatı o geldi bana.

Ay biri beni tarif ediyo😬😬 ilkkez bir yazdan nefret ettim sanki bir asirdir yazi yasiyoruz ve yillardir hamileymisim gibi. Millet az kalmis diyo bide dalga gecer gibi
Vallahi gün sayıyorum, ben de bir bucuk yıldır filan hamıleymişim gibi hissediyorum:)) yine sezaryen olursa 39. Haftada olmustu ilki, o hesaba göre 28-29 gün var 💃

Vallahi gün sayıyorum, ben de bir bucuk yıldır filan hamıleymişim gibi hissediyorum:)) yine sezaryen olursa 39. Haftada olmustu ilki, o hesaba göre 28-29 gün var 💃
allahım ay sayarken günlere düştük ya. allah isteyene nasip etsin hayırlısıyla :anne:

Ben hepsinin etiketini içindeki orhun kitabeleri gibi olan etiketlere varıncaya kadar kesip renklerine göre ayırıp yıkadım.tam da güneşin altına serdim tüm gün o güneşi de yedirdim ki mikrop falan hiçbişe kalmasın diye.katladım aylarına göre dolaba koydum.şimdi de ütülenmeyi bekliyorlar ama şu sıcakta da hiç gözüm kestirmiyor 🙄

Ben hepsinin etiketini içindeki orhun kitabeleri gibi olan etiketlere varıncaya kadar kesip renklerine göre ayırıp yıkadım.tam da güneşin altına serdim tüm gün o güneşi de yedirdim ki mikrop falan hiçbişe kalmasın diye.katladım aylarına göre dolaba koydum.şimdi de ütülenmeyi bekliyorlar ama şu sıcakta da hiç gözüm kestirmiyor 🙄
ben de kestim bitirdim şimdi etiket işini. senin gibi yapayım aynı madem. ufff nasıl ütülenecek bu sıcakta ya. eşime mi kakalasam acaba 🤣🤣

kızlar bebeklerinizin kıyafetlerini nasıl yıkadınız? daha doğrusu nasıl ayırdınız yıkamak için?
Ben takım takım ayırdım önce ilk giyeceklerini sonra 3 aydan sonra giyebileceklerini yıkadım. Battaniyeler ve çıtçıtlı bodyleri de ayrı gruplandırdım sabun tozu ile ilave durulama yaparak yıkadım
Puset minderi, emzirme örtüsü gibi şeyleri de kıyafetlerden ayrı olarak yıkadım

Back
X