• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de balığım aslında ama başak bebekleri okudum da nedense çok benimsedim çok sevdim🤭 başak annesi biraz anlatır mısın kendini titizlik dışında nasıldır bu başaklar 😅
Mükemmeliyetçi ve asla birşeyi olsun diye yapmazlar içine sineni arar tarar bulur
Tabi erkekleri nasıldır yaşayıp göreceğiz 😬
En nihayetinde aslan olup dikbaşlı olmasından iyidir diyorum

Kızlar kasılma var sabahtan beri bende kalktım az kendime gelim dedim makyaj ne yaptım sanki herşeyim hazır gibi bende ki bu rahatlık nie acaba şu odamda temiz diyemem evin heryeri heryerde yada çantalar hazır değil ben niye böyle oldum acaba

Kızlar kasılma var sabahtan beri bende kalktım az kendime gelim dedim makyaj ne yaptım sanki herşeyim hazır gibi bende ki bu rahatlık nie acaba şu odamda temiz diyemem evin heryeri heryerde yada çantalar hazır değil ben niye böyle oldum acaba
hepimizin sülalesi rahat bence :olamaz:

sen bi de benim evimi gör. bi süpürge çekiyorum bi kenarları siliyorum arada toz alıyorum, banyoyu yıkıyorum o kadar. camlarım kapılarım silinecek. balkonlarım yıkanacak. mutfak dolaplarım yine elden geçse iyi olur. bebeğimin odası bile kurulmadı daha.

hepimizin sülalesi rahat bence :olamaz:

sen bi de benim evimi gör. bi süpürge çekiyorum bi kenarları siliyorum arada toz alıyorum, banyoyu yıkıyorum o kadar. camlarım kapılarım silinecek. balkonlarım yıkanacak. mutfak dolaplarım yine elden geçse iyi olur. bebeğimin odası bile kurulmadı daha.
Valla hiç biride rahat değil benimkilerin bende böyle değildim ablam aradı napıon die sancım var makyaj yapıom dedik deli diyor😂😂

Benim camlar kapılar mutfak dolapları temiz bayram öncesi temizledim onları ama halılar yıkamada ev şeklini değişioz o bitse iş bitecek sanırım eşim rahat benim 😂😂

Eşimi arıyorum sancım var çok fenayım diye tamm dio akşama kadar dayaanında çok yoğunum bugün akşam doğur dio😂😂😂

Valla hiç biride rahat değil benimkilerin bende böyle değildim ablam aradı napıon die sancım var makyaj yapıom dedik deli diyor😂😂

Benim camlar kapılar mutfak dolapları temiz bayram öncesi temizledim onları ama halılar yıkamada ev şeklini değişioz o bitse iş bitecek sanırım eşim rahat benim 😂😂

Eşimi arıyorum sancım var çok fenayım diye tamm dio akşama kadar dayaanında çok yoğunum bugün akşam doğur dio😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 lafımı geri alıyorum eşinin sülalesi rahat

O poşetlerden arıyorum ya nerden aldın acaba canım
Bacım şok marketten aldım kilitli orta boy buzdolabı poşeti 😂 hiç birşey yapmadım steril için kıyafetleri yıkadım ütüledim koydum içine takım takım eldiven şapka çorap ağız mendili sıfır kollu zıbın ile sağlıkla gelsin kuzularımız

Back
X