- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.641
Hamileliğimin yarısından beri diyebilirimKaçıncı haftadan beri vardı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliğimin yarısından beri diyebilirimKaçıncı haftadan beri vardı canım
aynenBen tedbirimi alım Dion![]()
Mükemmeliyetçi ve asla birşeyi olsun diye yapmazlar içine sineni arar tarar bulurBen de balığım aslında ama başak bebekleri okudum da nedense çok benimsedim çok sevdimbaşak annesi biraz anlatır mısın kendini titizlik dışında nasıldır bu başaklar
![]()
hepimizin sülalesi rahat benceKızlar kasılma var sabahtan beri bende kalktım az kendime gelim dedim makyaj ne yaptım sanki herşeyim hazır gibi bende ki bu rahatlık nie acaba şu odamda temiz diyemem evin heryeri heryerde yada çantalar hazır değil ben niye böyle oldum acaba
Valla hiç biride rahat değil benimkilerin bende böyle değildim ablam aradı napıon die sancım var makyaj yapıom dedik deli diyorhepimizin sülalesi rahat bence
sen bi de benim evimi gör. bi süpürge çekiyorum bi kenarları siliyorum arada toz alıyorum, banyoyu yıkıyorum o kadar. camlarım kapılarım silinecek. balkonlarım yıkanacak. mutfak dolaplarım yine elden geçse iyi olur. bebeğimin odası bile kurulmadı daha.
Valla hiç biride rahat değil benimkilerin bende böyle değildim ablam aradı napıon die sancım var makyaj yapıom dedik deli diyor
Benim camlar kapılar mutfak dolapları temiz bayram öncesi temizledim onları ama halılar yıkamada ev şeklini değişioz o bitse iş bitecek sanırım eşim rahat benim
Eşimi arıyorum sancım var çok fenayım diye tamm dio akşama kadar dayaanında çok yoğunum bugün akşam doğur dio![]()
Evet oluyorduSarı akıntın oluyormuydu canım
Hepsini bi atiyorum makineye hep ilkinde de oyle yaptim bundada. Renk karisimi fln olmuyor ütüledim cantaya koydimm oldu.bittimantıklu valla bu da. her renkten almışım ben de kaç makina açarım allah bilir![]()
Bacım şok marketten aldım kilitli orta boy buzdolabı poşetiO poşetlerden arıyorum ya nerden aldın acaba canım
Bende öyle yaptım ama çok koyu renk verecek gibi olanları ayırdım battaniyelerin hepsini de ayrı yıkadım solmuyor evetHepsini bi atiyorum makineye hep ilkinde de oyle yaptim bundada. Renk karisimi fln olmuyor ütüledim cantaya koydimm oldu.bitti
Enfeksiyon çıkmış mıydı canımVar canım sarı yeşilimsi akıntı oluyordu heo
Benimde öyle yarısından beri enfeksiyonla uğraşıyorumHamileliğimin yarısından beri diyebilirim
Bende uğraşıyorum bayadır antibiyotik kullandım en son enfeksiyon için gene sarı akıntı gelmeye başladı geçmedi mi acaba yaEvet oluyordu
Kaç kg annesibebeğim iri benim. çok korkuyorum normal doğumda bi sorun çıkar diye
son kontrolde 34 tüm 2.580 diKaç kg annesi
bebeğine yağmurluk ya da mont alan var mı kızlar?