• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen canım bazen kafam atıyor sezeryan olsa 15 eylül gibi alırlar daha çabuk kavusuruz diyorum sonra saçmala bunun için sezeryan mi olunur diye vazgeçiyorum 😂😂
Benim vajinismus geçmişim olduğu için cesaret edemiyorum canım en basitinden çatı muayenesini düşününce bile stres yapıyorum . bundan dolayı sezeryan düşünüyorum 😊

Bundan sonra artık kendine bakarsın çocukları büyütürsün canım ha ileri zamanlarda kaza eseri olur oda ALLAH vergisi tabi rabbim evlatlarını sana bagislasin 🥰
Kız benim 3üde kazaya kurban 😂😂😂

Aynen bende öyle düşünüyorum bunuda Allahım nasip ederse o günlere 32yaşında oluyorum sonra gönlümce gezerim diyorum Allahın izniyle

5 6 mı. kız ben birini nasıl bakarım ne yaparım diyorum 🤣🤣🤣

şaka bi yana valla allah günah yazmasın 2. ye gözüm hiç kesmiyo. ne zaman cesaret ederim allah bilir. bunu bi sağ salim alaydım kucağıma hayırlısıyla :anne:
Benim gibi 8. sene de. O da birincinin gözünün yaşı dinsin diye 🤦‍♀️ Tam rahata erdim dedim tekrar filmi sar başa

Kızlar bebeğim hala makat gelişli
Dünden beri sağ göğsümün altı uyuşuyor sanki, kaşınıyor niye olur bu?
Kafası orda bebeğimin acaba baskı mı yapıyor yoksa bilmediğim başka bir reaksiyon mu bu?
Sizde de oluyor mu ?

Kızlar bebeğim hala makat gelişli
Dünden beri sağ göğsümün altı uyuşuyor sanki, kaşınıyor niye olur bu?
Kafası orda bebeğimin acaba baskı mı yapıyor yoksa bilmediğim başka bir reaksiyon mu bu?
Sizde de oluyor mu ?
Bebek baskı yapıyodur canım aynı sıkıntı bende de vardı kaburgama sancı yapıyordu bide . Doktor ayakları orda o yüzden oluyo demişti .

Benim vajinismus geçmişim olduğu için cesaret edemiyorum canım en basitinden çatı muayenesini düşününce bile stres yapıyorum . bundan dolayı sezeryan düşünüyorum 😊
Bir tanıdığım da bu şekilde normal doğum yaptı oda korkuyordu ama sezeryandan 1 gece önce suyu gelmiş ve hastaneye gittiğinde 6 cm açıklığı varmış ama tabiki en önemli olan senin düşüncen ve kararın senin için en iyi hangisi ise o olsun😊😊

Bir tanıdığım da bu şekilde normal doğum yaptı oda korkuyordu ama sezeryandan 1 gece önce suyu gelmiş ve hastaneye gittiğinde 6 cm açıklığı varmış ama tabiki en önemli olan senin düşüncen ve kararın senin için en iyi hangisi ise o olsun😊😊
Ya ne güzel olmuş . İşte biz ne istersek isteyelim bebişler nasıl isterse öyle geliyo. Hayırlısıyla Sağlıkla gelsinler de önemLi değil 🤗🤗

Maşallah 🧿 canım ne yedin içtin 😍
Canım inan son bir aydır iştahım bile yok. Ama bır aya kadar süt, et, yumurta ağırlıklı takıldım. Protein ağırlıklı yanı. Fakat çerez bile yiyemiyorum sıcaklardan canım ıstemıyor son günlerde. Ikı kez şekere baktırdım alt sınırlarda hep şükür. Erken yumurtladığım için olabılır diyorum. Bı de ben kılo almıyorum galıba bebıs alıyor. Karbonhidrat tüketimi yok bende, cünkü sevmiyorum. Belki ondan. ilk hamilelikte çok dikkat ediyordum. Kalsiyumu iki katı diye manda sütü filan içiyordum :) on kg almstm dört kg yüz elli gram kızım cıkmıstı. Ellilik şeker yüklemesinde öncesi 77 sonrası 83 tü onda da. Baktm bu da iyi kg olarak cok sallamaz oldum. Günde sadece iki bardak içiyorum süt. Fakat maden suyu içmedgm gün yok, tansiyonumu dengeliyor hem. Şimdiye dek 11kg aldm ama bır ıkı daha alırım. Üç - dört hafta var daha sanırım. 3.100 civarlarında dedi doktorum. Fakat tayin istemiş doktorum, Cuma ayrılıyormuş hastaneden. Şu an çok üzgünüm, çok memnumdum. Önerdiği doktor da asabi hiç gidesim yok ona. Bakalım ne yapacağım :(

Back
X