2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kilo rekoru bende galiba 17 kilo aldım ben 🤦🏻‍♀️ Hatta tıka basa tokum şuan 18 kilo ama çok olduğum içindir o şimdi 😬 Sonunda çatı muayenesi oldum öyle korkuttukları kadar bişi değil anlık acıyor geçiyor. Bebeğim biraz zayıf minik anne küçük baba çok uzun değil normal dedi. 2.800 böyle giderse 3.5 kilo doğar normal olur dedi. Hastaları genelde normal deyip sonrdan sezaryen yapar diyolar bakcaz bakalım
valla devletse benim şahit olduğum çok var normale zorladıkları. ancak bebek iriyse sezaryene onay veriyolar ya da doğum esnasında bi durum olursa.

valla devletse benim şahit olduğum çok var normale zorladıkları. ancak bebek iriyse sezaryene onay veriyolar ya da doğum esnasında bi durum olursa.
Özel. Dr genelde sezaryen yapıyor gibi eşimin iş yerinde her ay biri doğuruyor nerdeyse hepsine sezeryan yaptırdı hepsine de başta normal olur demiş. Nasıl olursa olsun bianda acısız güzelce olsun da. Hiç açılman var filan demedi bana baş geliş dedi doğum kanalına girmiş demek mi bu

Selam tatlı annişler 🤩
Bugün rutin kontrolüm vardı.35.haftadayım.oğluşum 2.736gr olmuş.her şey yolunda çok şükür.nstde sancı da çıkmadı.doktorum da her gün bir bardak havuç suyu iç dedi.
Sizlerin doktorları da buna benzer bir şey söyledi mi ?
Hayır demedi.Havuç suyu suyun az olduğu için mi?

Özel. Dr genelde sezaryen yapıyor gibi eşimin iş yerinde her ay biri doğuruyor nerdeyse hepsine sezeryan yaptırdı hepsine de başta normal olur demiş. Nasıl olursa olsun bianda acısız güzelce olsun da. Hiç açılman var filan demedi bana baş geliş dedi doğum kanalına girmiş demek mi bu
yok sadece normal doğum pozisyonu almış şu anda. kanala girince de usg de belli oluyor söylerdi girse.

Bzm burada devlet hastanelerinde bıle veriyorlar korse, sımsıkı yapmaya gerek yok tabiki hanımlar. Hafif destek olacak şekilde sarmak yeterli. İlk doğumumda doktorum da önermişti. Korseyle yürümekle korsesiz yürümek arasında nasıl bir fark var bence doğumdan sonra kullanıp görün derim.
İki tane doğum yaptım ikisinde de hemen kullanmadım 🙈 dr ların uygulamaları da değişiyor da genelde tavsiye edilmiyor 🍀

Lütfen dikkat et, arkadaşım doktorun "bir sey olmaz herkes şişiyor sıradam ödem işte" dediği için sonrasında çok üzüldü, buraya yazamıyorum bile olanı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Teşekkür ediyorum canım amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah. Aslında ödem bende 21.haftadan beri var. 3-4 kez normal idrar tahlili yapıldı protein vs.çıkmadı. Ama bu son günlerde o kadar şiştim ki yüzüm gözüm tanıyamıyorum kendimi. Tansiyon aleti de aldım.Sabah akşam takibini yapıyorum. Çok şükür yüksek değil tansiyonum. Gebelik zehirlenmesini araştırdım biraz internetten. Allah korusun hepimizi. Çok kötü bi durum gerçekten 😞

Teşekkür ediyorum canım amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah. Aslında ödem bende 21.haftadan beri var. 3-4 kez normal idrar tahlili yapıldı protein vs.çıkmadı. Ama bu son günlerde o kadar şiştim ki yüzüm gözüm tanıyamıyorum kendimi. Tansiyon aleti de aldım.Sabah akşam takibini yapıyorum. Çok şükür yüksek değil tansiyonum. Gebelik zehirlenmesini araştırdım biraz internetten. Allah korusun hepimizi. Çok kötü bi durum gerçekten 😞
Allah korusun canım. Bir doktorla kalma gerekirse birkaç doktora git. Bir sey yoktur inşallah. Çok az kalmış hemencik gecsın de zaman kucagımıza alalım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde ☺️

Havuç suyunu suyu az olana öneriyorlar aslında benim az diye içiyordum çünkü vitamini için filan mı önerdi acaba
Her gittiğimde suyun çok iyi diyor ama bilemedim şimdi.internetten baktım da hamileler için resmen vitamin deposuymuş.bana hangi vitaminleri alıyorsun diye sordu.omega 3,decavit dedim,havuç suyu da iç her gün bir bardak dedi 🤷‍♀️

Back
X