- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Aynen ya minicik insan şaşırıyor gerçekten bu kadar küçük mü diye![]()
Minicik oluyorlar hemde ya ama hemen büyüyorlar sonra da bizi beğenmiyorlar. Kızım anne karnın 10 metrelik olmuş eskiden daha güzeldin diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya minicik insan şaşırıyor gerçekten bu kadar küçük mü diye![]()
Benimkide dayısına leğen gibi oldu diye anlatıyor beni yumurtaMinicik oluyorlar hemde ya ama hemen büyüyorlar sonra da bizi beğenmiyorlar. Kızım anne karnın 10 metrelik olmuş eskiden daha güzeldin diyor![]()
Bazen bende böyle oluyorumOooof yeter vallahi !
Vallahi yeter anam dogurcam en son halinin üstüne olacak bitecek
Belim çıktı ağrıdan, sağ kasigim zaten tekme yemiş gibi ağrıyor, her lavabodan sonra nisan var mı yok mu diye yoklamaktan kurudum bacılar.
Uykusuzluğa raziyim yeter ki dogdun artık kurban olam
Benimkide dayısına leğen gibi oldu diye anlatıyor beni yumurta![]()
Var var hatta bazen busefer nişan geldi bu sefer devamı gelcek galıba fln oluyorum ,hissettırıyoKızlar akintiniz da artış var mi son bi kaç gündür islaklik hissediyorum acaba su mu diyorum bi bakiyorum akıntı kıvamlı kokusuz seffaf rahim kendini hazırlıyor diyor internette bir de ben nedense 38 de dogurucam.gibi hissediyorum
Bence de git canım ihmal etme hazırlıklı git yine de inşallah bı problem olmadan dönersin geri eveMalesef pek dengeli değil canım yükselip düşüyor. 15-10u da gördüm malesef13-9 çıkıyor genel olarak. Yarın sabahtan kendi doktoruma gideceğim bakalım ne diyecek
Benim herif de armut gibi olmuşsun dedi . Doğur da zayıfla diyorMinicik oluyorlar hemde ya ama hemen büyüyorlar sonra da bizi beğenmiyorlar. Kızım anne karnın 10 metrelik olmuş eskiden daha güzeldin diyor![]()
Akşam sabah hadi inşallah hayırlı saatte doğur canım tabi bizde 37 oldum mü tamam şahsen açılma için squat merdiven comel kalk hepsini yapicamOooof yeter vallahi !
Belim çıktı ağrıdan, sağ kasigim zaten tekme yemiş gibi ağrıyor, her lavabodan sonra nisan var mı yok mu diye yoklamaktan kurudum bacılar.
Merdiven inip çıkmaktan ciğerim soldu vallahiAkşam sabah hadi inşallah hayırlı saatte doğur canım tabi bizde 37 oldum mü tamam şahsen açılma için squat merdiven comel kalk hepsini yapicamhergun bende diyorum bugün doğacak diye iyi doğmuyor
![]()
Benimkide kilolu seviyorBenim herif de armut gibi olmuşsun dedi . Doğur da zayıfla diyorbeni hep çöp gibi görmeye alışkın olunca
Bak bak neler de diyor şimdikiler çok fena vallaMinicik oluyorlar hemde ya ama hemen büyüyorlar sonra da bizi beğenmiyorlar. Kızım anne karnın 10 metrelik olmuş eskiden daha güzeldin diyor![]()
Aynısını dedim az önce.40 ı bekleyemem yeter 37 olsun doğurayım dedimOooof yeter vallahi !
Ayy Rabbim hepsini döndürsün de inşallah tez zamanda sagliklica gelsinler bacım her lavabodan sonra nisan var mı diye yokluyorum kendimiAynısını dedim az önce.40 ı bekleyemem yeter 37 olsun doğurayım dedimoff dönmüş ol çocuuum
![]()
Bence de git canım ihmal etme hazırlıklı git yine de inşallah bı problem olmadan dönersin geri evebize de haber ver
Bak bak neler de diyor şimdikiler çok fena valla![]()
Benimde aşırı arttı ya koyu kıvam ve suluKızlar akintiniz da artış var mi son bi kaç gündür islaklik hissediyorum acaba su mu diyorum bi bakiyorum akıntı kıvamlı kokusuz seffaf rahim kendini hazırlıyor diyor internette bir de ben nedense 38 de dogurucam.gibi hissediyorum
Edilmesi lazım tek başına çok zor ben cam falan hiç bişey silmedim gerçekten sağa sola yapmaktan bile Yoruldum normalde bütün temizliğimi kendim yapıyordum ama böyle olunca çok zor.İki tarafta sadece yemeğe gelir hiç yardım edelim diyen duymadım![]()
Benimkide kilolu seviyor95 kg olmuşum hala bi sürü iltifat, ona kalsa zayiflamasamda olur
![]()