• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İlla normal demiyordum ama normalde çok acı çekcem gibi geliyor işte değişik psikoloji batırmak neyse o olsun sende tepki almıyor musun niye sezeryan diye
Kendi ailem beni bildikleri icin sezaryen ol diyor. Esim de karismiyor ama kayinvalidem ve etrafi surekli telefonda normal yaparsin insaAllah diyorlar. Ben de lafa gelemeyen biriyim hic yorum yapmiyorum. Bi de laf mi anlatcam insanlara. He deyip geciyorum. Kimseyi ilgilendirmez ben yasayacagim sonucta. Sonra ogrenirler sorun yok😂 Tabi dedigim gibi yine de bilemeyiz ki bakarsin suyum gelir acilmam cok olur normal yapmis olurum cunku nasip gercekten. Doktorun devlette de olsa konus psikolojinden bahset belki onerisi olur

Kendi ailem beni bildikleri icin sezaryen ol diyor. Esim de karismiyor ama kayinvalidem ve etrafi surekli telefonda normal yaparsin insaAllah diyorlar. Ben de lafa gelemeyen biriyim hic yorum yapmiyorum. Bi de laf mi anlatcam insanlara. He deyip geciyorum. Kimseyi ilgilendirmez ben yasayacagim sonucta. Sonra ogrenirler sorun yok😂 Tabi dedigim gibi yine de bilemeyiz ki bakarsin suyum gelir acilmam cok olur normal yapmis olurum cunku nasip gercekten. Doktorun devlette de olsa konus psikolojinden bahset belki onerisi olur

Bende geçen görümceyle konuşuyorum, sezaryen olcak büyük ihtimal dedim, o da olsun sezaryenlede 5 tane yapan var zaten diyo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ dedim ki benin öyle bi niyetim, belki olursa en fazla 1 tane daha o da kısmet 🤷‍♀️😊 bu insanları anlamak zor, benim kendileri gibi erkek olana kadar doguracagimi düşünüyorlar herhalde ☺

Hayırlısı diyelim canım erken gitmemeye çalışcam bende senin sezeryan ne kadar mesela fiyatı fiyatlarda çok pahalı ya birde

Kızlar keşke kendi işimi kendim yapabilsem gerçekten o kadar bunaldım ki ağlamamak için boşvermeye çalışıyorum. 1 buçuk aydır eşimin zoruyla kayınvalidem yanımıza geldi. (kendisine kalsa erkenden asla gelmezdi) ama geldiğinden beri evde günün 10 saati çizgi film açık. Abartmıyorum bugün sabah 10dan akşam şu saate kadar hala çizgi film açık. Asla çocukla ilgilenmiyor ben zaten sürekli uzanıyorum mecbur 😔 bu durum o kadar zoruma gidiyor ki sağlıkla bir an önce doğum yapıp kızımla ilgilenebilmek istiyorum 🙏 sağ salim doğsunlar bebişler dikişlerim iyileşsin kızımla ilgilenip yemek yapabilseydim yeterdi gerçekten 😔🙏

Seni cok iyi anliyorum. İnsan cok uzuluyor buyuk cocugu icin de. Bir de yardim etmeye gelip cok yardimi olmayanlar olunca. Benim kv bu sefer hic gelmeyecek, annem de gelip bir ay sonra gider. Zaten temizlik filan yapmiyor bizim anneler. Ama bu sefer yardimci tutacagim ben de viruse ragmen. Zahmetleri yardimlarindan daha cok oluyor cogu zaman gelenlerin

Bilinçaltımıza hep sezeryan kötü diye işlenmiş çıkamıyoruz.bugün ihtimalim olduğunu öğrenince bile çok üzüldüm sanki normali becerememişim de öyle sezeryan olacakmış gibi. Bir yandan insanların olsun beklesin içerde daha demesi,bir yandan acil birşey olur da yine her türlü sezeryana alınırım korkusu. Zaman yaklaştıkça kafa karışıyor gerçekten. Hayırlı ve sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun diyorum.

Bende geçen görümceyle konuşuyorum, sezaryen olcak büyük ihtimal dedim, o da olsun sezaryenlede 5 tane yapan var zaten diyo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ dedim ki benin öyle bi niyetim, belki olursa en fazla 1 tane daha o da kısmet 🤷‍♀️😊 bu insanları anlamak zor, benim kendileri gibi erkek olana kadar doguracagimi düşünüyorlar herhalde ☺
Insanlar tuhaf ya. 5 tane getirince de nasil bakcan derler. Rabbim saglikli ve hayirli evlat nasip etsin canim. Bos veriyorum insanlari sen de oyle yap😊

Ben devlet hastanesine gidiyorum orda da zaten son ana kadar doğum şeklini söylemiyorlar.bende ondan korkuyorum her yolu deneyip olmazsa en son çare sezeryana alıyorlar yapıcaz bi şekilde Ya Rabbim hepimize kolaylıklar versin 😊
Sen de izmirdeydin değil mi? Hangi hastaneye gidiyorsun ? Tek Dr takip etmiyor mu seni ?

Hayırlısı diyelim canım erken gitmemeye çalışcam bende senin sezeryan ne kadar mesela fiyatı fiyatlarda çok pahalı ya birde
Evet canim evde sanciyi cekmek gerek diyorlar. InsaAllah cok rahat gecevek dogumun bu kadar odaklanma doguma. Hayirlisi olsun diyorum. 2500 galiba canim tam soramadik. O civarda yani. Medical park var mesela onda 3500 tl. Hastaneye gore degisiyor

Suyu az değil ama dönecek kadar da fazla değil dedi o yüzden😊 39+3 te sezaryen olacak. 3058 gr şimdilik kilosu 3300 falan olur on güne kadar inşallah.
Bende 38 den sonra istediğin zamanda alırız dedi.ama sezeryan olacağı netleşirse çok da beklemek istemem sanırım. galiba bende de döneceğine dair bir ışık göremedi çünkü normal doğum yanlısı bir hastanedeyim.normalde arkadaşımda 40 a kadar beklemiş.ama benim oğlan başından beri hiç dönmedi yerinden.sanırım ondan karar verdi .haftaya da dönmediyse sezeryan günü alcaz bakalım

Seni cok iyi anliyorum. İnsan cok uzuluyor buyuk cocugu icin de. Bir de yardim etmeye gelip cok yardimi olmayanlar olunca. Benim kv bu sefer hic gelmeyecek, annem de gelip bir ay sonra gider. Zaten temizlik filan yapmiyor bizim anneler. Ama bu sefer yardimci tutacagim ben de viruse ragmen. Zahmetleri yardimlarindan daha cok oluyor cogu zaman gelenlerin

Valla canım çok bunaldım kendi annem böyle yapmıyor benim kurallarımı düzenimi devam ettiriyor benim istemediğim bir konuda kızım ona ısrar ederse annenden izin al falan diyor. Yani kayınvalideme de defalarca söyledim ama yok. Çocuğun her istediğini yapmayı iyi babaanne olmak olarak görüyor malesef. İnşallah geçecek bu günlerde evlatlarımıza kavuşalım sağlıkla sonrası mutluluk olsun ailemize inşallah 🙏

Ben acil sezeryana girdim ilk doğumumda. Aynı normal doğum gibi oldu süreci ani bir anda doğum oldu. Sonrasında da şükür çok fazla perişan olmadım yani çabuk ayaklandım. Ama sorulduğunda şimdi bebeklerim ikiz olmasına rağmen aa sezeryan mı olacak falan tavrı sinir bozucu. Kayınvalidem de sezeryan olacak ya sütünde gelmez hemen yada ikiz ya zaten sütün yetmez mama da verirsin. İnsanlar çok cahil gerçekten
Nefret ediyorum bu her şeye maydanoz olan tiplerden

Back
X