• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Şimdi çıktık doktordan arkadaşlar. Sancım yok, açılmam yok bebeğin kafası aşağıda. Son 1 haftan dedi. 5 gün sonra çağırdı tekrar. Bende bekledim hastanede hadi sancın var doğurtalım falan demesini :) ne sabırlı çocuk maşallah. Kendi sancısıyla gelmesini beklicez dolana kadar müdahale yok dedi. Yalancı sancılar akciğer gelişimini destekler sorun yok dedi
5 güne kadar doğar inşallah canım 🙏

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun bakalım inşallah çok bekletmez seni 😉 ben bu haftadan catladim vakit geçsin doğsun hemen diye
nisan ayinda dogum yapan bi tanıdığım vardı son zamanlar geçmiyor diyordu bende yo hızlı geçiyor aslında bana diyordum hakkaten de gecmiyormus

Yazık sakin uzak durma zaten aynı evde olunca uzak dursan da ise yaramaz inşallah hiçbirsey olmaz Allah'ın izniyle 🙏
Benim eşim de ayrı bi alem sabah ise gidecek yatağı ayirdim zaten son zamnlarda nerde rahatsam orada yatiyorum öpme belki hastayimdir bogazim ağrıyor diyorum hadi oradan deyip opuyor 😁

Sezeryanla ilgili bi bilgim yok ama benim daha önceki doğumdada bekledik olmadı sonra gün verdi doktor verdiği günden bir gün önce gece sancım ve nişanım gelmişti. O zamanda doktor önce suni sancı deneriz, vücut cevap vermezse o zaman sezeryana alırız demişti. Muhtemel aynı olur. Sen notmal mi istiyosun sezeryan mı
Normal olursa daha iyi tabı de durum ne gostercek bakalım canım,hepımızın hakkında hayırlısı olsun

Bebeği dönsün isteyenler
Screenshot_2020-05-28-18-47-58-539_com.instagram.android.webp

Benim eşim de ayrı bi alem sabah ise gidecek yatağı ayirdim zaten son zamnlarda nerde rahatsam orada yatiyorum öpme belki hastayimdir bogazim ağrıyor diyorum hadi oradan deyip opuyor 😁
Benimki gece 4 de gidiyor bende beni öpsün gitsin istiyorum. Bazen öpüyor bazen o uyku haliyle hiç hatırlamıyorum. Akşam da 9 da falan geliyor bı saat oturup yatıyor . İyiki bütün kış evdeydi onsuz bütün gün tuhaf oluyor 😉

Benimki gece 4 de gidiyor bende beni öpsün gitsin istiyorum. Bazen öpüyor bazen o uyku haliyle hiç hatırlamıyorum. Akşam da 9 da falan geliyor bı saat oturup yatıyor . İyiki bütün kış evdeydi onsuz bütün gün tuhaf oluyor 😉
Benimki zaten işine gelince bakma erkek milletinin istikrar sağladığı pek bişey yok 😁

merhaba en son ne zman gittiniz çünkü nisan ortalarında hastane pandemi olmus diye söylentiler okudum
Ben sürekli gidiyorum ama en son bende içerde hasta olduğunu duydum. Yoğun bakımda değil ama serviste varmış. Tabi şuan telefon ile arayıp sorsanız yok diyorlar ama ablam doktor ve o öğrenmiş olduğunu, bende hastanedeyken, üstü kapalı konuşmalara şahit oldum. 5.katta olduklarından bahsediyorlardi

Kronik rahatsızlığı olanlar kurum insiyatifine bırakılmıştır denildi bizde içinde oluyoruz dimi

Back
X