Kızlar öyle çok bunaldım ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

biliyorsunuzdur kayınvalidem bizde sağ olsun geldi ama iyi mi kötü mü bilmiyorum o kadar bunaldım ki boğamıza kadar doldum. Geldiği günden beri kızımın her istediğini yaptı doğru yanlış demeden (örneğin geçen sabah 8 de daha kahvaltı yapmadık kızım bana dondurma getirdi aç diye hayır daha kahvaltı yapmadık dedim sonra ona götürdü baktım açıyor.) şimdi de kızım o kadar laftan sözden anlamayan asla dur durak bilmeyen bir çocuk oldu ki anlatamam. Akşama kadar iki bebek ve kızımla uğraşmaktan başka hiçbişey yapamıyorum. Temizliği eşim yapıyor o da yemek yapıyor ama nasıl yapıyor kahvaltıyı 10 dan 11 den önce uyanmadığı için hazırlamıyor ben iki bebekle bir de kızıma kahvaltı hazırlıyorum bazen çok aç oluyor kıyamıyorum. Öğlen kendisi yemek yemediği için bişey yapmıyor akşam da zorla yemek yapıyor mesela geçen eşimin işi uzadı gelmedi yemek yapmadı buzluktan poğaça çıkartmış çayla onu yedirdi. Bugün de şu saat oldu yemek yok eşime diyor makarna al gel makarna yapalım. Yani ben iki bebeğime sütüm yetse keşke diye uğraşırken o sanki sütüm bitsin istiyor. Sürekli de oğlunu 3 ay emzirebildiğini sütüm vardı ama emmedi diye anlatıp duruyor. O kadar yoruldum ki akşama kadar 5dk bile uzanamıyorum. Ay sonunda annemin yanına gidicem günler geçsin diye dua ediyorum