2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hanımlar göğüs ucu yarası için öneri alabilirim. Verirken korka korka veriyorum çok canım yanıyor. Lansinoh işe yaramıyor çok fenayım.

Gümüş göğüs kapaklari kullanin , ama meme vereceğiniz zaman göğüs ucunu yıkayın deniliyor Dikkat edin.. Göğüs ucu kremini sürdükten sonra kurumasını bekleyip gogsunuzu öyle kapatın Kremi emmesine izin vermek gerekliymis geçmiş olsun

Kesin reflü, bu gece cok zordu , bı yandan emmek istyo bi yandan agzından gerı gelıyo fln , gaza bir de bu eklemdi ,zor gunler bızı beklıyo, Allah yardımcımız olsun
Benim hemen hemen her gecem kusma&emme&gaz döngusuyle geçiyor. Bi de uyanikligi da arttı, kusunca direk uykusu açılıyor bi de uykusuzlugunun getirdiği huzursuz saatler ... büyüdükçe mide genisleyip mide kapakcigi guclendikce geriler diye umuyorum bakalım ..

Hanımlar bu süt yapan çaylardan fazla içmek zararlı mı ben Bi sabah Bi akşam içiyorum da gün içinde süt azalıyor içsem sıkıntı olur mu benimki Bi çok bitkinin karışımıdr

Dunden beri inanilmaz gazli oglum hep gazi coktu ama bu defa baya fazla. Kolik falan degildir insaAllah en korktugum sey cunku. Ne yapmak lazim ya kakasini da yapti gaz da cikartti ama hala ikiniyor geri atiyor kendini

Merhaba, Bebeğin topuk kanı ilkinde sorun çıkıp ikincisinde normal gelen oldu mu ? Bebeğim ilk test alındığında Kuvoze girmisti Doktor bununla alakalıdır dedi ama tedbir amaçlı ikinci testi aldırdı ... Şimdi çok sağlıklı herşey yolunda ama çok kafam takıldı var mı benim gibi

İzmir de yaşayan arkadaşlar bebeğinizi kontrol için hangi doktora götürüyorsunuz? Ayın 16 sında 1 aylık olucaz ama nereye gitsem bilemedim. MadamMaria Floraa12 başka bilmediğim izmirde yaşayan varsa cevap verirse çok sevinirim

:))) bizimki bütün gece uyudu akşamki krizden sonra mamayı bulunca bayıldı :)) bi uyandım 6 da baktım hala uyuyo 5 dk geçmedi uyandı zaten yanıma aldım emzirdim tekrar uyuyup kalmışız üstümüz açık inşallah üşümemiştir. Hava çok serindi burda.

Kendini niye kötü hissediyosun? Mama verdin diye mi? Pes etmiş gibi hissettin diyr mi?

Canım ben hayat hastanesinde doğum yaptım konak ta oraya gittik sürekli çocuk doktoru da çok iyi yani memnunum ben.

Bizimki yüzüstu durmaktan nefret edıyı, oyuzden gazını da pek cıkaramıyorum ,anca ilaçla ne kadarcıkıyorsa o, bi de benımkı emerken hep uyuyakalıo, o halde sırta alıp gaz cıkarsam huysyzluk tavan bidaha uyumuyor

Ben asistanlikta ve sonra uzman olarak beraber çalıştığım ve titizligini bildigim güvendiğim bi arkadaşıma gidiyorum . Özel can hastanesinde çalışıyor şimdi. Erdem Gümüş adı. Tavsiye ederim

Siz her emzşrmeden sonra gaz cıkarıp sonra mı uyutuyorsunuz,benımki bitek emerken uyuyo,baska uyumuyo,siz nasıl uyutuyorsunuz sonra?
Ben emzirdikten sonra eğer uyuduysa kafası hafif yukarıda olacak şekilde kucağımda tutuyorum Bi süre. hemen yatırınca sütler geri geliyor bazen ağzından. Sonra yatağına yatırıyorum gaz çıkarmadan yani. Eğer gaz sıkıştırırsa maalesef uyanıyor zaten ozaman omzuma yatırınca hemen çıkarıyor gazını. o noktadan sonra uyku konusu tamamen şansa kalıyo ya hiçbi şey olmamış gibi uyumaya devam ediyo ya da uyanıyo ama emzik verip tekrar yatırıyorum kendi haline bırakıyorum tekrar uykuya dalıyor bazen.

Biliyorum bu bi kısır döngü ama gazını cikarmazsan daha çok kusar. Bazen ben de kıyamıyorum bırakıyorum öyle ama sonra pişman ediyo ...

Bizimki de mamadan sonra epey uyudu uyansın diye gürültü ve yaptım tık yoktu valla mamanin bu kadar etkili olması zoruma gidiyo

Kızlar bebek bezi numaraniz kaç biz su an 4 kilo civarı 21 günlük olduk sanki artık 1 numara sıkıyor eşim 2 numara sipariş edicek 420 tane baya uyguna geliyor 3 ile 6 kilo arası 420 tane bez 3 aya kadar çok küçük kalıp elimizde kalır mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…