Ons
Ona şüktediyrm 2 gün arka arkaya kızımdan ayrı düştüm deprem kaçırılma
2numara gectık 4400 kılosu. Olabilir ama kullanırsınız sankı. 1de oyle mesela 2 sıparıs etmıstık 1 bıtırelım dedık bızde bitirdik anca gectık. Kullanıyor ınsan yınede.Kızlar bebek bezi numaraniz kaç biz su an 4 kilo civarı 21 günlük olduk sanki artık 1 numara sıkıyor eşim 2 numara sipariş edicek 420 tane baya uyguna geliyor 3 ile 6 kilo arası 420 tane bez 3 aya kadar çok küçük kalıp elimizde kalır mi acaba
Markadan markaya degısır,mesela canbebe 2 no ,prima 1 no ya denkKızlar bebek bezi numaraniz kaç biz su an 4 kilo civarı 21 günlük olduk sanki artık 1 numara sıkıyor eşim 2 numara sipariş edicek 420 tane baya uyguna geliyor 3 ile 6 kilo arası 420 tane bez 3 aya kadar çok küçük kalıp elimizde kalır mi acaba
Sleepy 1 numarada çok küçük acaba bende 2 almadan direk 3 e mi geçsem yaMarkadan markaya degısır,mesela canbebe 2 no ,prima 1 no ya denk
Hangi marka kullanıyorsun canım2numara gectık 4400 kılosu. Olabilir ama kullanırsınız sankı. 1de oyle mesela 2 sıparıs etmıstık 1 bıtırelım dedık bızde bitirdik anca gectık. Kullanıyor ınsan yınede.
Aynen öyle benim bebeğimde göğsümü tutmakta zorlanıyor ucum başarılı değil ne yapayım yaradılış silikonda denedim sinir oluyor yine binbir emekle tutturmaya çalışıyorum bu çok yıpratıcı dibi gördüğüm anlar oldu bide başımda sürekli emzir emzir anne sütü çok faydalı diyenler (!) vardı sanki bilmiyormuşum gibi iyice strese girdim.. mama öcü değil hiç göğsü olmayan çeşitli sebeplerden hiç emziremeyen annelerde var çocuklarıda sağlıklı her anne eminim emzirmek ister bence birazda şans keyfi değil en azından.. meme + mama devamıda iyidir bence başarabilirsek..mama veren anneler gıyabında kendime yazıyorum bunu çünkü lohusalık beni en çok burdan vurdu bazı geceler ağlıyarak dalıyorum uykuya.kendime hatırlatmadırbebek doymuyor ise mama vermek gerek zehir değil ya .iki ölçek mama demek bebeğe uyku anneye uyku göğüslere dolmak için zaman demek .stressiz süt demek mutlu anne mutlu uyumuş az gazlı bebek demek . Herkesin sütü foşur foşur olamıyor maalesef.hiç emmeyedebilrdi sağlıklı ya çok şükür öp kokla keyfine bak
Ben 3 haftadir memlekete geldim canim. Tek basima yapamazdim. Eylule kadar da nasip olursa burda kalmayi dusunuyorum.Yemek yemek aklima gelmezdi herhalde cunku oglum cok da uyuyan bir bebek degil. Yemege vaktim bile olmazdi. Bazen oglumu sanssiz goruyorum annesi ben oldugum icinYanınızda bırılerı kalıyor mu , saglıklı yemekler yapmaya dıkkat edıyorlar mı ,hoşafınızı vs yapıyorlar mı , ben yumurta ve et pek yememiştim bu ay, doktor bolbol ye dedi ,haftaya yalnızım ,fiziksel olarak biraz zor olcaksa da psıkolojık olarak daha iyi gelecegını düşünuyorum yalnızlıgın..
Hepimiz benzer hissediyoruz bence çeşitli sebeplerden .bazen beceriksiz yetersiz şişman paspal hissediyorum hemde nasıl !sonra bakıyorum ne güzel bebek doğurmuşum hemde sağlıklıyız herkes aynı yollardan geçiyor deyip kendime geliyorum.dişlerimi fırçalamak ,korse takmak bile iyi hissettiriyorBen 3 haftadir memlekete geldim canim. Tek basima yapamazdim. Eylule kadar da nasip olursa burda kalmayi dusunuyorum.Yemek yemek aklima gelmezdi herhalde cunku oglum cok da uyuyan bir bebek degil. Yemege vaktim bile olmazdi. Bazen oglumu sanssiz goruyorum annesi ben oldugum icinsanki tek basima bisi yapamiyormusum gibi,guclu bir anne degilmisim gibi hissediyorum
Benimde göğüs uçlarım küçük ve biri beredeyse yoktu.ilk bebeğimde günlerce buna uğraştım beler denedik silikonla olmadı ama hastane makinesi ile sağa sağa çıktı ucu yılmadım bebekte öğrendi sonuçta ben kazandım sende yılma inşallah sen kazanırsınAynen öyle benim bebeğimde göğsümü tutmakta zorlanıyor ucum başarılı değil ne yapayım yaradılış silikonda denedim sinir oluyor yine binbir emekle tutturmaya çalışıyorum bu çok yıpratıcı dibi gördüğüm anlar oldu bide başımda sürekli emzir emzir anne sütü çok faydalı diyenler (!) vardı sanki bilmiyormuşum gibi iyice strese girdim.. mama öcü değil hiç göğsü olmayan çeşitli sebeplerden hiç emziremeyen annelerde var çocuklarıda sağlıklı her anne eminim emzirmek ister bence birazda şans keyfi değil en azından.. meme + mama devamıda iyidir bence başarabilirsek..
O gogus ucundan bende cok çekiyorumBenimde göğüs uçlarım küçük ve biri beredeyse yoktu.ilk bebeğimde günlerce buna uğraştım beler denedik silikonla olmadı ama hastane makinesi ile sağa sağa çıktı ucu yılmadım bebekte öğrendi sonuçta ben kazandım sende yılma inşallah sen kazanırsın
Enfesikyon kaptigni nasil anladin canim , bende normal dogum yaptim doktorum FİTO diye bi kren yazmis oraya sureyim diye sürünce iyi oluyorduNormal doğum yapan hanımlar enfeksiyon için ne kullanıyorsunuz burda doktora gitme imkanım yok sanırım enfeksiyon kaptım bende eczaneden alayım
Nasıl acıyor nasıllO gogus ucundan bende cok çekiyorum
Tutsa inan acısı umrumda değilNasıl acıyor nasıll
Biberon ben pshlips avent aldim onun ucu meme gibi ve az akıtıyor 2 haftadir kullaniyorum bi sabah bi aksam mama veriyorum o kadar , simdilik iyi gidiyoruz memeyi geri itme durumu hic olmadi onun ucunuda meme saniyor sanirim insallah boyle devam ederBen de humana çay yapıyorum bişey yiyemedigimde ama bugün o bile çok etki etmedi sanki ... ya da benim mi kuruntum bilmiyorum memeler bazen boşmuş gibi geliyor ama bir sonraki alt açma seansinda bakınca Allahtan bezi ıslak oluyordireniyorum mama vermeyip emzirmeye ama yine de her ağlama soru işareti bende, acaba aç mı doymuyor mu az mı besliyorum diye ... az önce yine biberon krizi yaşadık, biberona kadar memeyi almadı kıyamet kopardı, böyle olunca biberonu ağzına anlık dayayıp sakinlestirip hemen ardından memeyi veriyorum ne olduğunu anlamadan tutuyor. Sen de çok zorlanirsan dene canım
Ben de bugün gittim Dr A tüm soruları yazmıştım aklımdaki ilaç yazdırdım gerekli olanları. Sünneti bile konuştukSiz de cocuk doktorundan cıktıktan sonra anlattıgı hiöbişeyı anlamamıs ve sormak istedugınuz bucok soruyu soramamıs gıbu hussedıyormusunuz
Sleepydı benımkı sonra 2 molfıxe gectık canım sımdı daga rahat. Ama sleepy de sevmıstık bız.Hangi marka kullanıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?