2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
420 tanesini ne kadara sipariş ettiniz acaba hangi marka

Ben de avent kullanıyorum canım . Sorun biberonun memeye benzemesi değil, biberondaki gibi hızlı ve çok gelmemesi memeden

Bu his farklı sebeplerle zaman zaman hepimizde var galiba canım benim . Ama eminim ki biraz büyüyüp bizi gorduklerinde gozlerinin içi gülerek baktıkları zaman geldiginde, bu kötü histen eser kalmayacak. Şu anda bildikleri tek iletişim yolu ağlamak ve bu da bizi sürekli kötü hissettiriyor, bir şeyleri yanlış ya da eksik yapıyormuşuz gibi .. ama geçecek. Hepsi öyle ya da böyle büyüyecek ve bu günlerin sadece mis kokulu güzel anlarını hatırlayacağız güçlü güçsüz ayrımı olmadan hepimiz çocuklarımız için anne kokusuyuz, huzuruz, hayat bagiyiz. Bundan güzeli yok :) ben kendi annemin kokusunun önüne hayatimi serebilirdim mesela. Şimdi benim kokumun bi melek için o kadar önemli olduğunu bilmek bile güç ve gurur veriyor

Benim bebis de reflu canim surekli kusuyo ve cok kusuyo sut yetmiyo mama takviye yapiyorum mecbur önemli olan ac kalmasin ben yememe bakamadm yorgunluktan sut kesildi bugün agzim bos durmadı desem yeridir anca doldu

Kizlar bebeğe sadece kendim bakmak cok mu zor olur daha 20 gunluk annem calismaya basladi bir haftadir evde de kardeşlerim vardj onlar da calisiyo gunduz ben ve bebek tek kalicaz iki gun sonra annem de calistigi icin gece cok kalkamaz stres yapiyorum nasil yeticem bi basina ne ara uyuyabilecem bide bebek huysuzlanirsa emmiyo zateb ya sut sagamazsam kii artik uyaniklik suresi artti ve kucak istiyo

Ben daha alttan aynayla bakmaya cesaret edemedim,etkilenirim falan diye bakmadim hic ama pedimde sarı akinti gibi şeyler goruyorum insallah senin bahsettiginden dolayi degildir
Valla ben merakımdan daha öncesinden de baktım Allahım çok korktum ama öyle görünce hiç eski haline dönmeyecek gibi hissediyorum

[/QUOTE] Cok guzel anlatmissiniz durumu kizlar. Cok haklisiniz belki de tek basima olmadigim icin ve hep yardimla bebegime baktigim icin boyle dusunuyorum ama dediginiz gibi cok guzel bir seye vesile olduk ve cok guzel de dogmuslar masaAllah Rabbim bizi evlatlarimizdan,evlatlarimizi da bizden ayirmasin aminBu surec de gececek guzelce rahatca gecsin insaAllah

Pes ettim diye bi de yetememe duygusu üzüyor
Sen çok yeterlisin öyle bişey düşünme ki mükemmel olmak zorunda da değilsin. Ben bu duyguya kaptırmamaya çalışıyorum kendimi. Girdap gibi o düşünceler. Düşündükçe içine çekiyo. Sende doğru bildiğini ve onun için en iyisini yapıyosun ama bazen şartlar farklı oluyo istediğimizden. Pes ettim deme erteledim ve tekrar denicem de. Çok çabuk adapte oluyolar canım yeni duruma merak etme. Sen denemekten vazgeçme. Bende verdim dün ama bugünümz daha kolay geçti memeyle daha uyumluydu.

Valla ben merakımdan daha öncesinden de baktım Allahım çok korktum ama öyle görünce hiç eski haline dönmeyecek gibi hissediyorum
Işte bu yuzden bakmadim benim doktorum dikerken bittimi dedigimde dur daha eski haline getirmeye çalışyorum sakin kimildama demişti orda çaktım davayi dahada bakilmaz ora dedim

Yoookk nerde hepsini kendim yapıyorum. O da yapabilirsem. Gerçi şimdi biraz daha alıştım bu duruma. Daha hızlı olmayı öğreniyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…