- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 35
420 tanesini ne kadara sipariş ettiniz acaba hangi markaKızlar bebek bezi numaraniz kaç biz su an 4 kilo civarı 21 günlük olduk sanki artık 1 numara sıkıyor eşim 2 numara sipariş edicek 420 tane baya uyguna geliyor 3 ile 6 kilo arası 420 tane bez 3 aya kadar çok küçük kalıp elimizde kalır mi acaba
Altan aynayla baktım dikiş yerlerinde sarılık çıkıyorEnfesikyon kaptigni nasil anladin canim , bende normal dogum yaptim doktorum FİTO diye bi kren yazmis oraya sureyim diye sürünce iyi oluyordu
Canım bende sağa sağa makine çekti ucunu çıkarttı sende dene bide bebeğe vermeden önce kendim elimle ucunu çekip kahve rengiyle ağzına sokmaya çalıyorum ilk silikonla sonra da çıplak tuttuO gogus ucundan bende cok çekiyorum
Bende molfixten sleepy e geçtim pişik olmuştu ama değişen bişey olmadı hala iyileşmedi sürekli altını yapıyor diye sanırım kuru kalmıyor bezle alakalı değilSleepydı benımkı sonra 2 molfıxe gectık canım sımdı daga rahat. Ama sleepy de sevmıstık bız.
Ben de avent kullanıyorum canım . Sorun biberonun memeye benzemesi değil, biberondaki gibi hızlı ve çok gelmemesi memedenBiberon ben pshlips avent aldim onun ucu meme gibi ve az akıtıyor 2 haftadir kullaniyorum bi sabah bi aksam mama veriyorum o kadar , simdilik iyi gidiyoruz memeyi geri itme durumu hic olmadi onun ucunuda meme saniyor sanirim insallah boyle devam eder
Bu his farklı sebeplerle zaman zaman hepimizde var galiba canım benim . Ama eminim ki biraz büyüyüp bizi gorduklerinde gozlerinin içi gülerek baktıkları zaman geldiginde, bu kötü histen eser kalmayacak. Şu anda bildikleri tek iletişim yolu ağlamak ve bu da bizi sürekli kötü hissettiriyor, bir şeyleri yanlış ya da eksik yapıyormuşuz gibi .. ama geçecek. Hepsi öyle ya da böyle büyüyecek ve bu günlerin sadece mis kokulu güzel anlarını hatırlayacağızBen 3 haftadir memlekete geldim canim. Tek basima yapamazdim. Eylule kadar da nasip olursa burda kalmayi dusunuyorum.Yemek yemek aklima gelmezdi herhalde cunku oglum cok da uyuyan bir bebek degil. Yemege vaktim bile olmazdi. Bazen oglumu sanssiz goruyorum annesi ben oldugum icinsanki tek basima bisi yapamiyormusum gibi,guclu bir anne degilmisim gibi hissediyorum
Sleppy 185 lira 2 numara ama canim420 tanesini ne kadara sipariş ettiniz acaba hangi marka
Benim bebis de reflu canim surekli kusuyo ve cok kusuyo sut yetmiyo mama takviye yapiyorum mecbur önemli olan ac kalmasin ben yememe bakamadm yorgunluktan sut kesildi bugün agzim bos durmadı desem yeridir anca dolduBiz de perisaniz. Reflu oldu emdigini biraz biraz kustu 2 defa , sonra yine aç ve emmek istiyor haliyle Süt yetmiyormama vermek istemiyorum boş meme ağzında aç aç uyutmaya çalışıyorum bakalım . Sabahtan beri beni kitledigi için doğru düzgün bişey de yiyemedim ki süt olsun ...
Ben daha alttan aynayla bakmaya cesaret edemedim,etkilenirim falan diye bakmadim hicAltan aynayla baktım dikiş yerlerinde sarılık çıkıyor
Belki erkendir ama benim ki sevmedi olsa da olurmus olmasa da ama bi iki aya degisir mi bilmiyorumBu elektrikli ana kucaklarndan kullanan var mı? İşe yarayan bişey mi?
Valla ben merakımdan daha öncesinden de baktımBen daha alttan aynayla bakmaya cesaret edemedim,etkilenirim falan diye bakmadim hicama pedimde sarı akinti gibi şeyler goruyorum insallah senin bahsettiginden dolayi degildir
Hepimiz benzer hissediyoruz bence çeşitli sebeplerden .bazen beceriksiz yetersiz şişman paspal hissediyorum hemde nasıl !sonra bakıyorum ne güzel bebek doğurmuşum hemde sağlıklıyız herkes aynı yollardan geçiyor deyip kendime geliyorum.dişlerimi fırçalamak ,korse takmak bile iyi hissettiriyor
Cok guzel anlatmissiniz durumu kizlar. Cok haklisiniz belki de tek basima olmadigim icin ve hep yardimla bebegime baktigim icin boyle dusunuyorum ama dediginiz gibi cok guzel bir seye vesile olduk ve cok guzel de dogmuslar masaAllahBu his farklı sebeplerle zaman zaman hepimizde var galiba canım benim . Ama eminim ki biraz büyüyüp bizi gorduklerinde gozlerinin içi gülerek baktıkları zaman geldiginde, bu kötü histen eser kalmayacak. Şu anda bildikleri tek iletişim yolu ağlamak ve bu da bizi sürekli kötü hissettiriyor, bir şeyleri yanlış ya da eksik yapıyormuşuz gibi .. ama geçecek. Hepsi öyle ya da böyle büyüyecek ve bu günlerin sadece mis kokulu güzel anlarını hatırlayacağızgüçlü güçsüz ayrımı olmadan hepimiz çocuklarımız için anne kokusuyuz, huzuruz, hayat bagiyiz. Bundan güzeli yok :) ben kendi annemin kokusunun önüne hayatimi serebilirdim mesela. Şimdi benim kokumun bi melek için o kadar önemli olduğunu bilmek bile güç ve gurur veriyor
Sen çok yeterlisin öyle bişey düşünme ki mükemmel olmak zorunda da değilsin. Ben bu duyguya kaptırmamaya çalışıyorum kendimi. Girdap gibi o düşünceler. Düşündükçe içine çekiyo. Sende doğru bildiğini ve onun için en iyisini yapıyosun ama bazen şartlar farklı oluyo istediğimizden. Pes ettim deme erteledim ve tekrar denicem de. Çok çabuk adapte oluyolar canım yeni duruma merak etme. Sen denemekten vazgeçme. Bende verdim dün ama bugünümz daha kolay geçti memeyle daha uyumluydu.Pes ettim diyebi de yetememe duygusu üzüyor
Napalım böyle ama :) memeyle uyuttum birazdan mamayı vericem uykusunda.Bizimki de mamadan sonra epey uyudu uyansın diye gürültü ve yaptım tık yoktu vallamamanin bu kadar etkili olması zoruma gidiyo
Işte bu yuzden bakmadimValla ben merakımdan daha öncesinden de baktımAllahım çok korktum ama öyle görünce hiç eski haline dönmeyecek gibi hissediyorum
Doymadığını nerden anlıyorsunuz canım benim bebek sadece Bi göğsümü emiyo artık emmiyor doymuş mu oluyor acabaNapalım böyle ama :) memeyle uyuttum birazdan mamayı vericem uykusunda.
Ne gelirse insanın başına meraktan geliyor işteIşte bu yuzden bakmadimbenim doktorum dikerken bittimi dedigimde dur daha eski haline getirmeye çalışyorum sakin kimildama demiato orda çaktım davayi dahada bakilmaz ora dedim
Yoookk nerde hepsini kendim yapıyorum. O da yapabilirsem. Gerçi şimdi biraz daha alıştım bu duruma. Daha hızlı olmayı öğreniyor insanYanınızda bırılerı kalıyor mu , saglıklı yemekler yapmaya dıkkat edıyorlar mı ,hoşafınızı vs yapıyorlar mı , ben yumurta ve et pek yememiştim bu ay, doktor bolbol ye dedi ,haftaya yalnızım ,fiziksel olarak biraz zor olcaksa da psıkolojık olarak daha iyi gelecegını düşünuyorum yalnızlıgın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?