Ben de bunu kullanıyorum, gunde ne kadar kulkanıyorsunKizlar bu şurup mukemmel diyebilirm bebegimede veriyorum bende gaz yapan bisey yemissem içiyorum bizde işe yaradi alttan ustten gaz cikarabiliyor denemek isteyene öneririm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bunu kullanıyorum, gunde ne kadar kulkanıyorsunKizlar bu şurup mukemmel diyebilirm bebegimede veriyorum bende gaz yapan bisey yemissem içiyorum bizde işe yaradi alttan ustten gaz cikarabiliyor denemek isteyene öneririm![]()
Gelse de fizyolojik sınırlarda gelir amaHazir elinde denek varken yapabilirsin aslinda2 saat sonra bile geldiği oluyor bazen o yuzden güvenemiyorum, ilk kizimda da oyleydi alışığım o yuzden canim
biraz zorluyor insani bu süreç ama çabuk geçer inşallah:)
Aynen öyle, süt yapıyor ama reflu de yapiyor ben o yüzden yemiyorum çok sevdiğim haldeTahin helvası doktorum onerdi süt yapsın die,bi yanı yaparken obur tarafı bozuyoz ya:))
Metsili doktor bana da yazdı eşim izin vermedi alayım tekrardan yazdırıp bende kullanaym bariSuan metsil ve biogaia kullaniyorum
Bi oglen 1 cay kasigi veriyorum bide aksam saat 10 gibi veriyorum 2 sefer veriyorum canımBen de bunu kullanıyorum, gunde ne kadar kulkanıyorsun
Kesinlikle katılıyorum bizde kullanıyoruz 1 haftadırKizlar bu şurup mukemmel diyebilirm bebegimede veriyorum bende gaz yapan bisey yemissem içiyorum bizde işe yaradi alttan ustten gaz cikarabiliyor denemek isteyene öneririm![]()
3 kez 1 ml veriyorum benBen de bunu kullanıyorum, gunde ne kadar kulkanıyorsun
Ben de gunde 3 kez, birer cay kasıgj verıyorum3 kez 1 ml veriyorum ben
Bende öyleydı canım ama üçecıkardımBi oglen 1 cay kasigi veriyorum bide aksam saat 10 gibi veriyorum 2 sefer veriyorum canım
Eczaneden reçetesiz mi alınıyor canım bide her bebek kullanabilir mi sizinkiler kaç aylıkBi oglen 1 cay kasigi veriyorum bide aksam saat 10 gibi veriyorum 2 sefer veriyorum canım
Helal olsun 3 çocukla ben Bi çocukla Bile yemek yapamıyor temizlik yapamıyorum Bi çocuk daha olsa ben açlıktan ölürüm sanırımSelam kızlar bı kaç gündür internet sikintimdan dolayı giremedim. Herkes iyidir bebisler mutludur inşallahnurse harweys colex suprup bizde çok işe yaradı tavsiye ederim yediklerime dikkat edip rezene içiyorum bazen bı iki çay kaşığı da bebeğime veriyirum şükür acı acı anlamalarımiz kalmadı inşallah böyle devam eder .konuşulmuş bebekli hayat. Bende 3 çocuk var ama nasıl olacaksa öyle olsun diyip takmıyorum mesela eskisi gibi temizlik yapamıyorum en büyük sıkıntım o şu anda ama bebekden değerli değil var pis kalsın diyorum bazen .
Eğer yemek yapıp yiyebiliyor sam bı de o gün duş aliyorsam benden mutlusu yok diğer kızıma ve oğluma vakit çok ayiramiyirum ona üzülüyorum ama bugünlerde geçecek az daha sabır bakalım
![]()
Biz 15 gunluktrn brri kullsnıyoruz 35 gunluguz suan devam .recetesız alınıyodur bu cunky devket karsılsmıyor bunu bitkısel. Metsili karsılar amsEczaneden reçetesiz mi alınıyor canım bide her bebek kullanabilir mi sizinkiler kaç aylık
Benim bebeğin de geceleri gazı çok oluyor eşime diyim bakim alıyor mu ne buluyorsan alıyorsun diyo bana izin vermiyorKızlar 40 ı cıkan varmı, dr kontrolunde nelere bakıyor ,alttan bakmıyodur heralde demi
Biz 15 gunluktrn brri kullsnıyoruz 35 gunluguz suan devam .recetesız alınıyodur bu cunky devket karsılsmıyor bunu bitkısel. Metsili karsılar ams
Anladim canim ilk defa duydumEmzirme destekli sistem diyorlar. Bir beslenme sondası ile bir ucu biberonda bir ucu göğsünde bebeğin hem memeyi çekiyor hem karnı doyuyor :)
mide şişkinliğine nasil bakıyorsun gergin veya yumusak oldugunu nasil ayirtedebliorsun bende sirtini sıvazliyorum ama herzaman cikarmiyo gaziniBenimki bazen sesli çıkarmıyor belli belirsiz bi puf şeklinde çıkıyor gazı . Belki cikarmistir . Ben emin olamadigimda sırtını sivazlarken baş parmağımla mide siskinligini de kontrol ediyorum. Gerginse bekliyorum, yumusaksa 5-10 dk kadar kucağımda tutup sonra yatiriyorum, o sürede yeni gaz da gelebiliyo :)
Bundan aldim canim ben yanlardan tutabiliyosun tasiyabiliyosun istedigin yereKemerli olanındanmı canım
Seninde mi bebeğin emmiyor canımAnladim canim ilk defa duydumBakayim trendyoldan
![]()