Evi bok götürüyo benim de ,korona var diye kimse gelemez rahatlıgı var en azından , yoksa bi de ziyaretcı falan gelse bebek gormefln olayları olsa napardım bılmem
Ahh ah al bende de o kadar keşke daha çok uyusaydım daha çok süt ve ürünleri tuketseydim çatlayana kadar yeseydim daha cok banyo yapsaydim hatta banyodan cikmasaydim diyorum:)
Ay hakikaten şöyle bi başıma şu değmesini özledim giremiyorum banyoya vallahi ya
Bizde de durum aynı bugün 4. Gün oldu bugun biraz daha iyi sanki atak haftalarimiz galiba
Bugün açık havaya çıkardım bizim burda sahilde çay bahçesi var sabah kimse olmuyor diye oraya götürdüm bebek arabası ile iyi geldi yada açık hava uyuttu anlamadım ama biraz daha iyi bakalım sonra nasıl gececek
Bakalım Bugün uyutabilirsem bende gireceğim aşıdan önce gayet sakin bi çocukta uyku saatleri belliydi aşıdan sonra baya kudurdu resmen uyumuyor ağlıyor sallanmak istiyor hep memede kalmak istiyor o değil ahım şahım emdiği de yok
Ayin 9unda sızıntı oldu hastaneye yatırdılar eve gidemezsin dediler 24 saat ıçinde doğurdun doğurdun doguramadin enfeksiyon kaparsınız sezaryana almak zorundayız dediler ve aldılar :)
Reis kusura bakma kucağımda bebe ile anca bi kadar edebiyat
Halit ziyalar ters döndü kabirlerinde
M alak gibi yatıyordum yine evde
r adikal bi karar alıp ayaklandim
v ardım geldim kadınlar kulübüne
a bi de baktım verdin güzel bi haber
c iddiye alma gsyabk sen doğuramazsın desem de
k adın haklı çıktı valla 2 güne bebeyi dogurdum
k albine sigindim affet beni
l ale alıp sana yollasam affolmam mi ?
Ahh ah al bende de o kadar keşke daha çok uyusaydım daha çok süt ve ürünleri tuketseydim çatlayana kadar yeseydim daha cok banyo yapsaydim hatta banyodan cikmasaydim diyorum:)
Ay hakikaten şöyle bi başıma şu değmesini özledim giremiyorum banyoya vallahi ya