Yani şuanda sancısı vardı misal çıkarıyor mu hayır sütteki laktozu parçalamak için laktaz enzimi var o yani.. mommys bliss mi isim tam doğru olmayabilir bi damla varmış tavsiye aldım doktora sormadım gerçi o da doğalmış
Manuel aşırı zor ve yorucy ve emiş gucu cokkötü , sagma işini cok yapcaksan kesınlıkle elektrıklı al, ama 40 yılda bir yapcaksan manuel düşğnebılırsın. Ben phılıps kullanıyorum memnunum, lsnsınoh ta ıyıdıyolar
Ben genel olarak karsiyim buyuk kizimda deldirmedim. Kendi isterse deldirir. Ki isteyecek gibi duruyor. Ama bana kalsa hic deldirmezdim kendi kulagimi. Annem deldirmis kucukken
Ben kullandım. Bence etkili. İçerik olarak doğal. Bir gece bir de gündüz olanı var. Sanırım gece olanının içinde uyku ile ilgili de bir şey var kolay uykuya dalıyor. Biz bir kaç kez kullandık kısa sürede rahatlattı ve kaka yaptırdı. Normalden biraz daha sulu kaka yaptı. Rahatladı ama.
ne kadar doğru emin değilim ama ben bebiş rahat gaz çıkrsın diye çok hoplatıp zıplatıyırum. Kendim de hareketli bir tipim. Bebiş kucağımda nice danslar yaptık ama yorucu da oluyor tükeniyorum bazen. Yine de gaz çıkarmasına etki ediyor diye yapıyorum. Eğleniyoruz da
Sırt agrılarımın sebebını buldum, emzırırken kendımı kasıyorum öne dogru omuzlarımı gerdırıyomusum istemsız , bebege kol agırlıgımı vermıyım ve o rahat olsun dusumcesıyle ama aslında kemdımı sıkmaktan baska bişi devıl, farkettıkcd azaltmaya calısıyorum agrı azalmaaı var sabah kalktıgımda. Diz agrım devam edıyo ,kalsuyumu artırdım o da buraz aZaldı
Bugün tuhaf bişey oldu sabah bu uyandim uyku mu almışım allah allah nasıl olur diyorum sonra gece hiç uyanmadgimizi farkettim kostum kızıma baktım gece hiç uyanmamis duymadım mi acaba dedim ama mümkün değil geri uyumaz uyanirsa gece 12 den 7 ye kadar uyumus hala uyuyor ben sok
UOTE="Gulguzeli2019, post: 65007759, member: 888348"]
Bugün tuhaf bişey oldu sabah bu uyandim uyku mu almışım allah allah nasıl olur diyorum sonra gece hiç uyanmadgimizi farkettim kostum kızıma baktım gece hiç uyanmamis duymadım mi acaba dedim ama mümkün değil geri uyumaz uyanirsa gece 12 den 7 ye kadar uyumus hala uyuyor ben sok
[/QUOTE]
Bi süredir bizimde öyle cnm
Sma veriyorum canım ablamda kizina verdi guzel.kilo yapiyordu bende aldim vermeye basladim, ama son 1 ,2 haftadir mamayi istemiyor zorla veriyorum 60 ml zor iciyor , hep meme istiyor önce ne guzel.iceedi tam kilo almaya basladi boyle yapiyor
eşim yanında olmamızı istedi zaten o kal dese hiç gelmeyecektim olsun buraya da alıştım artık son bir haftamız var sonra evinize gideceğiz inşallah ama psikolojik olarak bitmek üzereyim.
bence hiç gerek yok büyüdüğünde ve O istediğinde deldirmeyi düşünüyorum
Ben genel olarak karsiyim buyuk kizimda deldirmedim. Kendi isterse deldirir. Ki isteyecek gibi duruyor. Ama bana kalsa hic deldirmezdim kendi kulagimi. Annem deldirmis kucukken