2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    228
Masallah ya,saglıklakucagına al ınsallahcanım ,
 
Çok güzel adet olmamışsın benim dördüncü ayında sancılarım başladı ağrı kesiciyle falan idare ediliyor yaa erken değil mi neden acele ediyorsunuz ikinci bebiş için
 
Cinsiyeti bizimlede paylaş canım
 
Cinsiyeti bizimlede paylaş canım
Bugün 12+2olarak Dr ikili test için gittik ve cinsiyet tahmini bulundu ama kesin demedi ilerleyen aylarda emin olarak konuşalım dedi.ilk erkek gb lakin kız diyorum dedi çünkü benim hep ters çıkar tahminler dedi.
Burdada nub teorisine göre bı arkadaş varya ona attım orda herkes erkek dedi.
Sanırım ikinci prens geliyor eğer tahminler doğruysa aynı yönde herkes.hayirlisi olsun inşaallah
 
Yaa nasıl değişik Bi heyecandır buda şimdi farklı duygular aynen hayırlısı olsun inşallah canım rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
 
Hayirlis olsun inşallah sağlıkla gelir darısı benimkinin büyümesine
 
Aaa süper haberler harika bişey destek bulmak.İnsaallah seninde gönlüne göre olur herşey. .
Evet Dr emzirebilirsin dedi.sakincasi yok dedi aile hekimine öyle.su an 13+6yiz yani cuma felan ikili test sonucu alicaZ belki cinsiyet soylicek .kesin olarak.
Şöyle birsey var Allah gucmu veriyor rabbim büyük beni bilen bilir oğlumda bulantı ta ikinci ay başladı yemek bile yapamzdim .neler neler.
Ama şu an hamilemiyim hiç hissetmiyorum bile şükür şoktayım.Oglum zaten çok hareketli ondanmi dayaniyorum çok anneci iş yaptırmıyor.ama annem var şükür .gerekirse birini tutucam agirlasinca.belki oğlum yaşına girince iki ay sonra düzelir inşallah.
Öylede böylede geçiyor garip bı duygu hissedmiyorum nasıl güzel bı hamilelik.Acaba diyorum kizmi .Ama hayırlısı diyorum.ekstra Eletan diye bir ilaç vitamin alıyorum birde kan ilacı birde devir o kdr.
Allah yardımcımız olsun.
 
Ayy maşallah hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
 
merhaba,

tecrübelerinize dayanarak bir sorum olacak.sorum hipp marka çocuk maması ile ilgili. 2 numara mama kullanıyorum ama ne zaman 3 numaraya geçmem gerektigini anlamaya çalışıyorum.


öncelikle mevcutta kullandığım ürünün linki şu :




e-bebek sitesinde baktım şu ürün var :



sizce ben 12.aya kadar mevcutta kullandığım 2 numaraya devam edip, 12.aydan sonra bu linkini verdiğim 3 numara ürüne mi geçmeliyim ???

doktoruma da sordum, kutunun üzerinde yazar diyor. ama anlayamadım, neden bu kadar karışık :)
 
10 u
10 uncu ayda başlican diye yazılıyor 3 numaraya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…