Evet normalde her gidişte tabi birde kontrol hakkın var o hariç ama bu sefer ona devam etmiycem galiba. Genelde annemde kalıyorum çok uzak kalıyor.Randevu sistemi olduğu için sıra beklenilmıyo zaten ama neresi daha cazipse oraya gitmek gerekir tabiki.
Her gidişinizde mi bu ücreti veriyorsunuz?Aynen çok memnunum belki özele gitsem bile bu kadar memnun kalmam yani.
aminnn inşallahSenin için de dua edeceğim. Allah'ım bize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Gözün aydın canım umarım ilerleyen zamanlarda değişmez cinsiyetiBugün doktor kontrolüm vardı ense kalınlığı burun kökü oluşmuş elleri ayakları normal sağlıklı bir bebek dedi 12+0 haftalık olmuşuz evdeki çocuğun ne dedi erkek dedim tamam ben bebeği kız görüyorum dedi bir PRENSESİM olacakmış çok mutluyum rabbim her kuluna yaşatsın bu duyguyu
Ben yumurta yiyemiyorum ya süt de içemiyorum napıcam sürekli karnım açılmaya başladı.Az önce kızartma yedimKızlar bide doktor bana kızartmadan uzak dur yeme dedi her sabah iki kaşık keçiboynuzu pekmezi ye süt yumurta hergün tüket dedi belki sizin içinde bi fikir olur ☺☺
Hayırlısı olsun canım gözün aydın darısı bize cinsiyet öğrenmek için.İkili test için mi gitmiştin ense kalınlığına falan baktılar.Bugün doktor kontrolüm vardı ense kalınlığı burun kökü oluşmuş elleri ayakları normal sağlıklı bir bebek dedi 12+0 haftalık olmuşuz evdeki çocuğun ne dedi erkek dedim tamam ben bebeği kız görüyorum dedi bir PRENSESİM olacakmış çok mutluyum rabbim her kuluna yaşatsın bu duyguyu
Seninde gözün aydın canım sürekli aynı doktora gitmiyor musunbenimde bugün kontrolum vardı kızlar. aslında doktor 3 hafta sonra çağırmıştı ama geçen hafta kalbi zor duyduk diye makinesini test etmek için tekrar gittim. geçen hafta gittiğim doktor yoktu baska birine muayene oldum hiç ilgilenmedi suratsızın tekiydi. burada olanlar var mı bilmiyorum ama pendik yüzyıl hastanesini hiç önermiyorum. neyseki kalp atısını güzel ve net duyduk bu sefer. günüyle uyumlu hatta ayaklarını oynattığını gördümallaha sükür bizde hersey iyi gidiyorr
Üzüldüm allah yardimcin olsun cnmArkadaşlar Dr bana pazartesi ye kürtaj verdi çok üzgünüm
ilk haftalarda devlete gittim. geçen haftada artık özelde doktor arayıslarına girip bi doktora gittim. geçen hafta gittiğime de bu hafta gittiğime de kanım ısınmadı ayrıca hastane çok kalabalık muayeneye saatinde giremiyorsunuz falan o yüzden değiştiricem. aklımda baska bir doktor var 14. haftada ona gidicem.Seninde gözün aydın canım sürekli aynı doktora gitmiyor musun
hayırlısı olsun canım, çok üzüldüm. sebep neydi peki?Arkadaşlar Dr bana pazartesi ye kürtaj verdi çok üzgünüm
Medicanadan memnun kaldınız mı acaba ??Ilk gittim bıraktım doktorları çok kibirli soru soramıyorsun ağzına tıkınıyorlar ben mennun kalmadım medicanaya devam edicem bu h ici randevum inşallah memnun kalırım
İnşAllah iyi ilgili bir doktor bulursun canım doktor çok önemli gerçekten bide para veriyorlar özellerde daha ilgili olmalılar.ilk haftalarda devlete gittim. geçen haftada artık özelde doktor arayıslarına girip bi doktora gittim. geçen hafta gittiğime de bu hafta gittiğime de kanım ısınmadı ayrıca hastane çok kalabalık muayeneye saatinde giremiyorsunuz falan o yüzden değiştiricem. aklımda baska bir doktor var 14. haftada ona gidicem.
Çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun neden böyle olduArkadaşlar Dr bana pazartesi ye kürtaj verdi çok üzgünüm
Benimde öyle canım acı değişik bi tat var sürekli bayadır böyle.Kızlar ağız tadı bozuklugunuz var mi ne yesem agzimin tadı berbat
evet canım kesinlikle. 110 tl verdim ilgi alaka sıfır devlette daha iyi ilgilenmislerdi vallahiİnşAllah iyi ilgili bir doktor bulursun canım doktor çok önemli gerçekten bide para veriyorlar özellerde daha ilgili olmalılar.
Yazık gerçekten çok ya aslında devlette sürekli aynı kişiye gidebilirsiniz ben öyle yapıyorum çokta memnunum.evet canım kesinlikle. 110 tl verdim ilgi alaka sıfır devlette daha iyi ilgilenmislerdi vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?