2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Randevu sistemi olduğu için sıra beklenilmıyo zaten ama neresi daha cazipse oraya gitmek gerekir tabiki.

Her gidişinizde mi bu ücreti veriyorsunuz?Aynen çok memnunum belki özele gitsem bile bu kadar memnun kalmam yani.
Evet normalde her gidişte tabi birde kontrol hakkın var o hariç ama bu sefer ona devam etmiycem galiba. Genelde annemde kalıyorum çok uzak kalıyor.

Kızlar bide doktor bana kızartmadan uzak dur yeme dedi her sabah iki kaşık keçiboynuzu pekmezi ye süt yumurta hergün tüket dedi belki sizin içinde bi fikir olur

Bugün doktor kontrolüm vardı ense kalınlığı burun kökü oluşmuş elleri ayakları normal sağlıklı bir bebek dedi 12+0 haftalık olmuşuz evdeki çocuğun ne dedi erkek dedim tamam ben bebeği kız görüyorum dedi bir PRENSESİM olacakmış çok mutluyum rabbim her kuluna yaşatsın bu duyguyu

Gözün aydın canım umarım ilerleyen zamanlarda değişmez cinsiyeti

benimde bugün kontrolum vardı kızlar. aslında doktor 3 hafta sonra çağırmıştı ama geçen hafta kalbi zor duyduk diye makinesini test etmek için tekrar gittim. geçen hafta gittiğim doktor yoktu baska birine muayene oldum hiç ilgilenmedi suratsızın tekiydi. burada olanlar var mı bilmiyorum ama pendik yüzyıl hastanesini hiç önermiyorum. neyseki kalp atısını güzel ve net duyduk bu sefer. günüyle uyumlu hatta ayaklarını oynattığını gördüm allaha sükür bizde hersey iyi gidiyorr

Kızlar bide doktor bana kızartmadan uzak dur yeme dedi her sabah iki kaşık keçiboynuzu pekmezi ye süt yumurta hergün tüket dedi belki sizin içinde bi fikir olur ☺☺
Ben yumurta yiyemiyorum ya süt de içemiyorum napıcam sürekli karnım açılmaya başladı.Az önce kızartma yedim

Hayırlısı olsun canım gözün aydın darısı bize cinsiyet öğrenmek için.İkili test için mi gitmiştin ense kalınlığına falan baktılar.

Seninde gözün aydın canım sürekli aynı doktora gitmiyor musun

Seninde gözün aydın canım sürekli aynı doktora gitmiyor musun
ilk haftalarda devlete gittim. geçen haftada artık özelde doktor arayıslarına girip bi doktora gittim. geçen hafta gittiğime de bu hafta gittiğime de kanım ısınmadı ayrıca hastane çok kalabalık muayeneye saatinde giremiyorsunuz falan o yüzden değiştiricem. aklımda baska bir doktor var 14. haftada ona gidicem.

İnşAllah iyi ilgili bir doktor bulursun canım doktor çok önemli gerçekten bide para veriyorlar özellerde daha ilgili olmalılar.

İnşAllah iyi ilgili bir doktor bulursun canım doktor çok önemli gerçekten bide para veriyorlar özellerde daha ilgili olmalılar.
evet canım kesinlikle. 110 tl verdim ilgi alaka sıfır devlette daha iyi ilgilenmislerdi vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…