2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Günaydınnn, bugün gidersen haber verir misin canım? Merak ettim ben de. Benim kontrolüm perşembe akşam 8'de, o saatte paketle ilgili konuşabileceğim birileri olmaz sanırım.
Şimdi görüyorum mesajınızı kusura bakmayın biraz geç oldu:) ayrıntılı ultrason hariç 7.500tl Pınar hanım için.. diğer hastaneleride aradım ama evime yakın olduğu için burası mantıklı geldi.
diğer arkadaşlarada yardımcı olması açısından Çukurambar Koru 7.500 tl ile 8.000tl arası değişiyo dediler .. Medicana da sanırım bu civardaydı fiyatları ..

benimde aynı bu şekilde oldu sürekli kusuyorum agzımda kötü bir tat ama 2 kg almışım

merhaba hanımlar ankarada olanlar hangi doktora gidiyorsunuz tavsiyenize ihtiyacim var ilk dogumumu etlik lokman hekimde yapmistim ve hic memnun kalmadim suan iyi bir doktor arastiriyorum
Ankara Cerrahi Tıp Merkezine gidiyorum kontroller için ama doktorum doğumu Koru'da yapacak. Fehime Funda Doğulu aşırı memnunum. Tavsiye ederim.

Teşekkürler canım :) Fiyatlar aşağı yukarı benzer demek ki aynı seviyedeki hastaneler için.

Benim meslegim insanlarla konusmak uzerine bu nedenle geniz akintisi bogazima dolunca fena oluyorum bir cozumde bulamadim. Agzimda metal tadiyla zaman gecmiyor oda kusma yapiyor
bir çözümü yok gibi sıcak limonlu su tüketmek bana iyi geliyor.

Ne güzel. Bulantıya rağmen iştahınızın açık olması iyiymis bir kac haftaya bulantıniz da hafifler az kaldı Ben 1 kilo vermişim zaten zayıfım. İnşallah bundan sonra ben de alacağım

Kızlar dün kontrolüm vardı rubella şüpheli çıktı kan tahlili i yolladılar 10 güne çıkar benim gibi olan var mı

ben tüp bebek doktruma sordugumda kahveyı cayı; normal hamilelikte nasılsa o şekilde dedi. normal hamileliği yaşayabilsem burda ne işim var dicektim sustum:)) size doktorunuz ne dedi çay ve kahve için? LİMİT OLARAK
GÜNDE 1 FİNCAN KAHVE SORUN DEĞİLMİŞ...TOTALDE 200 MG KAFİN HAKKIMIZ VARMIŞ 1 BARDAK ÇAY 40 MG 1 FİNCAN KAHVE 60 MG MIŞ

Bende öğlen gidicem ikili testi hemen yaptımı randevu mu veriyorlar eşimde yaptırmayalım dedi dün ben kararsızım allah korusun sıkıntı olsa aldırmayacağız nasılsa diyor bilemedim bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…