Himm haklisin ben tekrar sorayim bi ya gerek yok bosuna bulanti cekmeye
Şimdi görüyorum mesajınızı kusura bakmayın biraz geç oldu:) ayrıntılı ultrason hariç 7.500tl Pınar hanım için.. diğer hastaneleride aradım ama evime yakın olduğu için burası mantıklı geldi.Günaydınnn, bugün gidersen haber verir misin canım? Merak ettim ben de. Benim kontrolüm perşembe akşam 8'de, o saatte paketle ilgili konuşabileceğim birileri olmaz sanırım.
benimde aynı bu şekilde olduBenim bulantım hiç hecmiyor ne yersem giyim yerken iyi sonra devamlı bı boğazımda değişik bı tat .. tartıya bı çıktım iki kilo almışımyanımda kayınvalidem nasıl gülüyor 3 haftada iki kilo bulantiya ragmen nasıl aldın diyor
Ankara Cerrahi Tıp Merkezine gidiyorum kontroller için ama doktorum doğumu Koru'da yapacak. Fehime Funda Doğulu aşırı memnunum. Tavsiye ederim.merhaba hanımlar ankarada olanlar hangi doktora gidiyorsunuz tavsiyenize ihtiyacim var ilk dogumumu etlik lokman hekimde yapmistim ve hic memnun kalmadim suan iyi bir doktor arastiriyorum
Teşekkürler canım :) Fiyatlar aşağı yukarı benzer demek ki aynı seviyedeki hastaneler için.Şimdi görüyorum mesajınızı kusura bakmayın biraz geç oldu:) ayrıntılı ultrason hariç 7.500tl Pınar hanım için.. diğer hastaneleride aradım ama evime yakın olduğu için burası mantıklı geldi.
diğer arkadaşlarada yardımcı olması açısından Çukurambar Koru 7.500 tl ile 8.000tl arası değişiyo dediler .. Medicana da sanırım bu civardaydı fiyatları ..
28 ilk bebeğim canm =)Kızlar yaşlar kaç bu arada ilk bebek mi?
valla bende hindistan cevizi yağının methini çok duydum onu kullanıyorum canmBen de kararsizim lierac mi bio oil mi yoksa zeytinyagi mi?
bir çözümü yok gibi sıcak limonlu su tüketmek bana iyi geliyor.Benim meslegim insanlarla konusmak uzerine bu nedenle geniz akintisi bogazima dolunca fena oluyorum bir cozumde bulamadim. Agzimda metal tadiyla zaman gecmiyor oda kusma yapiyor
Benim bulantım hiç hecmiyor ne yersem giyim yerken iyi sonra devamlı bı boğazımda değişik bı tat .. tartıya bı çıktım iki kilo almışımyanımda kayınvalidem nasıl gülüyor 3 haftada iki kilo bulantiya ragmen nasıl aldın diyor
AL BENDENDE OKADR BENDE ŞOKLARDAYIM KAHVESZ GÜNÜM GEÇMEZDİ BENMDEben türk kahvesiz 8 hafta nasıl geçirdim şoklardayım, aşırı severdım ama canım ıstemedı, canım hep tuzlu ve baharatlı şeyler istiyor neden bilmem..
BNCEDE BENDE ALIYORUM HATTA SUYLA OVALIYORUM BİLE KARNMI :)Ben hemen hemen hergun alıyorum rahatlıyorum yok ya sıcak suyun bebeğe zarara olmaz bence suyun için de korunuyor o merak etme
GÜNDE 1 FİNCAN KAHVE SORUN DEĞİLMİŞ...TOTALDE 200 MG KAFİN HAKKIMIZ VARMIŞ 1 BARDAK ÇAY 40 MG 1 FİNCAN KAHVE 60 MG MIŞben tüp bebek doktruma sordugumda kahveyı cayı; normal hamilelikte nasılsa o şekilde dedi. normal hamileliği yaşayabilsem burda ne işim var dicektim sustum:)) size doktorunuz ne dedi çay ve kahve için? LİMİT OLARAK
22.HAFTA DİYE BİLİYORUM CANM GENELDEKızlar detaylı ultrason ne zaman yapılıyor bilen var mı ?
Oo.masallah genç anne28 yaş 3. Çocuğum olacak Allah izin verirse. Bı oğlum bı kızım var
Bende öğlen gidicem ikili testi hemen yaptımı randevu mu veriyorlar eşimde yaptırmayalım dedi dün ben kararsızım allah korusun sıkıntı olsa aldırmayacağız nasılsa diyor bilemedim bende..Hayirli geceler kizlar ben bugun kontroldeydim ikili tramayi yaptirmama karari almistik ancak doktor yine de ense kalinligi ve organalrina vs. Bakmam gerek dedi ve bakti cok sukur hersey yolunda.cinsiyet tahmininde bulunamadi ama 12. Hafta su an bakalim saglikli olsunlar da kiz erkek fark etmez tabi ama merak iste. Doktor bile ben bile erak ettim cinsiyetini dedi bugun
Bendensin28 ilk bebeğim canm =)
AYNEN BENMKİDEYok ya ben yine kıyamam birde zaten benimki işin kolayını buldu getir varya ordan soluyor gidip almıyor da
VALLA BİZİMKİDE BELLİEşim bugünkü ultrason resminde oğlan gibi yatıyor dedi . Ama oğlan daha erken kemik yapısı belli oluyor sanki oğlumun 9 haftalık ultrason resminde her hattı belliydi ama bu değişik yani
BEN GECE 3 KERE KALKMAYA DEVAM VALLABen 5. Hafta acaiptimm on dk da bir wc ama iki haftadir fln baya rahatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?