Ay maşallah kuzuya bende heyecanlıyım sabahtan beri de bulantı var zaten inşallah çıkarmamVALLA BİZİMKİDE BELLİEki Görüntüle 2559059
Selam canımSelam kızçeler
onuda yapıyorum oda acı ile kusmama neden oluyor midemi epey yakıyor. 3 ay dolunca geçecek diyorlar ama çoğu kişide hayır diyor göreceğiz bakalım :)bir çözümü yok gibi sıcak limonlu su tüketmek bana iyi geliyor.
Bende cekmekoyde oturuyorum yakınmışız:) hangi hastaneye gidiyorsunuz??bende parfüm ve sigara kokusundan tiksindim ben sigara içmiyorum eşim içiyor balkondan gelince ıyyy diyorum öte git yanasma :) bende sancaktepedeyim
Bende anadoluyakasinda doktor arıyorum, aslında önceki doktorumdan çok memnundum onun için gittim özel sigorta yaptırdım ve şimdi öğrendim ki artık onu kabul etmiyormuş uzuldum. Bende medicalpark, medicana yada medistate arasında kaldım hepsini gezicem herhlde :)bende a
vicennadaki doktordan çok memnun sayılmam çok yoğun oluyo özel olmasına rağmen kapıda bir saat bekliyorsun randevulu gitmene rağmen şuan ona gitmiyorum kontrolleri devlette yaptırıyorum 7. ay itibarıyla gideceğim belki daha iyi memnun kalacağim bir hastane bulursam orayı da tercih edebilirim doktor tavsiyesi olan varsa istanbul anadolu yakası değerlendirebilirim
Teşekkürler22.HAFTA DİYE BİLİYORUM CANM GENELDE
Gelsin kilolar dolsun gobisler de hamile olduğumuz anlaşılsın demi yabenimde aynı bu şekilde oldusürekli kusuyorum agzımda kötü bir tat ama 2 kg almışım
Sağlıkla kucağına alirsin inşallahMrb anneler bende haziran sonu gibi doğum yapacağım nasipse inşallah
Bir oğlum var 4 yaşında
Onda hiç bulantı vesaire yaşamamıştım Ama bunda oluyor Midem çok gaz yapıyor çok rahatsız ediyor Allah'tan ki çıkarmıyorum Gerçi çıkarsam rahatlarım belki ama bu sefer de bir şey yiyip içemem Allah öyle olanların yardımcısı olsun Çok Zormuş gerçekten
Ayrıca tüp bebek annesiyim Oğlum da tüp bebek kardeşi de ondan kalan donmuş embriyo transfer edildi
Ya ama benimki hiç belli değil özel e gidiyorum aslında hastane de yeni ama benimki de böyleVALLA BİZİMKİDE BELLİEki Görüntüle 2559059
Bizim göbekler 6 aylık boşverin amannnGelsin kilolar dolsun gobisler de hamile olduğumuz anlaşılsın demi ya
Hepimiz inşallahSağlıkla kucağına alirsin inşallah
Ben yaptirmadim ikili testi sadece kontrol etti ultrasonda organlarina vs bakti canimBende öğlen gidicem ikili testi hemen yaptımı randevu mu veriyorlar eşimde yaptırmayalım dedi dün ben kararsızım allah korusun sıkıntı olsa aldırmayacağız nasılsa diyor bilemedim bende..
Hadi bakalim.canim bekliyoruzŞimdi yoldayım.bakalim ne diycek bize heyecanlandım
Canim benim de karindan goruntum net olmadi doktorum vajinal bakmam gerek uzuvlarina organlarina diyince mecbur oyle goruntulendi haliyle baya net olduYa ama benimki hiç belli değil özel e gidiyorum aslında hastane de yeni ama benimki de böyle
Bende yaptırmayı düşünmüyorum ama Dr gel yined e ense kalınlığına bakalım dedi 3 hafta sonraBen yaptirmadim ikili testi sadece kontrol etti ultrasonda organlarina vs bakti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?