Bence hepimizin cinsiyet belli olsun öyle düşünsek o yüzden biz karar vermedik isim işi zor yaKIZLAR...İSİM DÜŞÜNDÜNÜZMÜ HİÇ HADİ TOPLAŞIN İSİM SOHBETİ YAPALIM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hepimizin cinsiyet belli olsun öyle düşünsek o yüzden biz karar vermedik isim işi zor yaKIZLAR...İSİM DÜŞÜNDÜNÜZMÜ HİÇ HADİ TOPLAŞIN İSİM SOHBETİ YAPALIM
ayy en heyecanlı konulardan biri :)KIZLAR...İSİM DÜŞÜNDÜNÜZMÜ HİÇ HADİ TOPLAŞIN İSİM SOHBETİ YAPALIM
zor oldğu içn ben şididen beğendklerşmi not ediyorum eşimde arada isim söylüyoBence hepimizin cinsiyet belli olsun öyle düşünsek o yüzden biz karar vermedik isim işi zor ya
aa bizde erkek olursa can mete kaan emir erenayy en heyecanlı konulardan biri :)
ben hamile kalmadan kısa süre önce rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm. ismini söylemişti bana: EMİR TALHA.
emir konusunda eminiz ama yanına talhadan baska bir seyde koyabiliriz. kız içinde İKRA'ya kesin gözüyle bakıyoruz eğer fikrimiz değişmezse :)
oo sizin seçenekler çokmuşaa bizde erkek olursa can mete kaan emir eren
kız olursa beste beren ipek mine mila
Evet sizde seçenek çokmus maşallah mine hariç hepsi güzel benceoo sizin seçenekler çokmuş![]()
ama hepsi çok güzel :)
çok daha zormuş seninkisi Allah yardımcın olsun çok daha dikkatli bi doktor bulmak lazım haklısınBende ki tam olarak o değil rahime yapışıyor ama çıkmıyor. Ilk dogumumda doktorlar çok uğraştı ama sökemediler, 2 gün bekledi başka uygulamalar yaptı ama yine cikmadi, kuretaj ile alındı, ikinci doğumda da yine cikmadi doktor bu sefer bi kaç saat bekleyip kuretaj ile aldı yine. Daha sonra bu gebelikten önce başka bir doktora gittim o bana kızdı nerdeyse niye bebek istiyorsun senin rahmin alınır filan dedi, evet böyle bir ihtimal var biliyorum o yüzden iyi bir doktor arıyorum.
2,5 yaşında oğlum var hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olduğuna emindim ama rüyamda sürekli kız görmeye başladım gönlüm o tarafa kaydı heveslenmiştimde kız olduğuna dün kontrolümde erkek olduğunu öğrendik hatta net olarak kendm bile gördümMasaAllah ne guzel ya. Hayirlar getirsin sizeben de gecenlerde cok guzel bi ruya gordum. Buraya da sorim dedim ruya goren var mi diye?. Simdi sorayim bari kizlar ruya gordunuz mi hic bebekle ilgili?
Yok ya bugün ikili testte de göstermedi dünde göstermedi muayanede oturuyor hep bizimki keyfi yerinde göstermiyor ya birdahaki aya artık kaldı2,5 yaşında oğlum var hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olduğuna emindim ama rüyamda sürekli kız görmeye başladım gönlüm o tarafa kaydı heveslenmiştimde kız olduğuna dün kontrolümde erkek olduğunu öğrendik hatta net olarak kendm bile gördümdeğişirmi (sanmıyorum ) ama keşke nasip olmayacak şeyede böle gönlümüzün kaycağı durumlar olmasa.
Buarada yanlış anlaşılmasın rabbim sağlıklı versinde kız erkek ne olursa kabulum çünkü bi kaybım var o nedenle hiç bunlara takılcak kafada değilim.
Ayrıca Kimler cinsiyet öğrendi acaba? ileriki zamanda tahminde değişme olacakmı acaba bazılarının merak ediyorum
![]()
Doktor karnıma muayaneye basladıgında 'duruyor demi' dedim, doktor sen ne biçim konusuyorsun oyle dedi kızdı :)Ahahaha süpersin yaaadimi di mi
yok ya ilk bi hafta rahatım sonra ay noldu acabalar
yalnız olmadıgım bilmek iyi geldi
Benim erkekler pek cüretkârYok ya bugün ikili testte de göstermedi dünde göstermedi muayanede oturuyor hep bizimki keyfi yerinde göstermiyor ya birdahaki aya artık kaldı![]()
Ya benim ki bacaklarını sıkı sıkı kapadıYok ya bugün ikili testte de göstermedi dünde göstermedi muayanede oturuyor hep bizimki keyfi yerinde göstermiyor ya birdahaki aya artık kaldı![]()
Kız olursa Neva, erkek olursa Deniz Arden :)KIZLAR...İSİM DÜŞÜNDÜNÜZMÜ HİÇ HADİ TOPLAŞIN İSİM SOHBETİ YAPALIM
neva çok güzelmis anlamı nedir :)Kız olursa Neva, erkek olursa Deniz Arden :)
Yaaa teşekkür ederim :)neva çok güzelmis anlamı nedir :)
çok beğendim gerçekten. kız olursa hayırlısıyla kullansın güzel isminiYaaa teşekkür ederim :)
- Ses, şada, makam, ahenk, name
- Refah, mutluluk
- Güç, kudret
Evt oyle malesef herkesin yaşadığı farklı zorluklar var, bunada şükür diyoruz. Bir kaç doktor buldum gibi ilerleyen haftalarda gitmeyi dusunuyorum.çok daha zormuş seninkisi Allah yardımcın olsun çok daha dikkatli bi doktor bulmak lazım haklısın
rüyadan ziyade hissedilenler doğru çıkıyor ilk gebeliğimde erkek hissediyordum 3. aya gelemeden kalbi durdu kurtaj oldum erkekmiydi bilemedim hiçbi zman kızımdada hamileliğimde hep kız hissettim kız oldu bu sefer erkek hissediyorum bakalım tutucakmı :) erkek bebeklerin cinsiyeti daha önce belli oluyor kızımda 5. ayda ayrıntılı ulrtasonla kesinleşmişti doktorlar kıza benziyor ifadesini kullanıyolardı erkekte çıkıntı belli olunca kesinleşiyor :) bende sizim gibi düşünüyorum sağlıkla doğsunda kız erkek hiç farketmez kayıp yasayan anneler aynı fikirde sanırım :)2,5 yaşında oğlum var hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olduğuna emindim ama rüyamda sürekli kız görmeye başladım gönlüm o tarafa kaydı heveslenmiştimde kız olduğuna dün kontrolümde erkek olduğunu öğrendik hatta net olarak kendm bile gördümdeğişirmi (sanmıyorum ) ama keşke nasip olmayacak şeyede böle gönlümüzün kaycağı durumlar olmasa. ☺☺☺Buarada yanlış anlaşılmasın rabbim sağlıklı versinde kız erkek ne olursa kabulum çünkü bi kaybım var o nedenle hiç bunlara takılcak kafada değilim.
Ayrıca Kimler cinsiyet öğrendi acaba? ileriki zamanda tahminde değişme olacakmı acaba bazılarının merak ediyorum
![]()
Ben kullanıyorum öncesinde de bulantim vardı hala varBulantı falan die duydum kimisini cok agır etkiliyor muş kimisini de hiç etkilemiyormuş. Ben kullanmadım bilmiyorum ama okudugum kadarıyla oyle