- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
Evet benimde vardı hamilelikte yükseldi
ilac dozunaz gelmistir kac suan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benimde vardı hamilelikte yükseldi
İnşallah canım. Kontrol ne zaman progestan ın da yan etkisi cok muş. Belki bu kontrol de keser. Troid onu heralde 9 ay içiosun.MasaAllah ne guzel canim. Bulantilarim azaldi benim de baya cok sukur ama progestan var troid ilaci var bi de kuyruk sokumu agrisi var. Yani inan bi dua bile okuyamiyorum artik bebegime. Hakkina giriyor gibi hissediyorum artik. Buna da bin sukur sikayetimiz yok yine de. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insaAllah yavrulari![]()
Ben gebeyken kullanıyorum sadece, diğer zamanlar normalSizin tiroid değerleri gebelikten dolayı mı değişti? Benim 10 yıldan fazladır haşimato tiroidim var zaten onun için kullanıyorum
Keske sadece troid olsa canim. Bunyem her ilaca tepkime veriyor. 2 tane prilam 1 tane ferro sanol-icinde vitamin oldugu icin bulantiyi arttiriyor-1 tane progestan ve troid ilaci. Bulanti ve kuyruk sokumu agrisi derken biraz halsiz hissediyorum kendimi. Toparlancam insaAllahtiroid ilaci hepimizde var olmayan az artik:)
Aynen canim keser artik insaAllah bakalim. Troid evet dahiliyeye gittim pazartesi gunu. Tahlil yaptik dusmus cok sukur ama 9 ay devamİnşallah canım. Kontrol ne zaman progestan ın da yan etkisi cok muş. Belki bu kontrol de keser. Troid onu heralde 9 ay içiosun.
MasaAllah ne guzel ya. Hayirlar getirsin sizeRüyamda oyle bir kar yagıyorduki oyle güzeldiki hala etkisinden cıkamadım sanki üzerinde yürüyorum hala. Yataktan cıkmak istemiyorum![]()
Benim hamielikte yukseldi normalde yoktu cok sukur. Rabbim sifa versin sana daSizin tiroid değerleri gebelikten dolayı mı değişti? Benim 10 yıldan fazladır haşimato tiroidim var zaten onun için kullanıyorum
Progestan in yan etkileri nelermisİnşallah canım. Kontrol ne zaman progestan ın da yan etkisi cok muş. Belki bu kontrol de keser. Troid onu heralde 9 ay içiosun.
TROİT progestanın mı yan etkısıymıs.bende hiç troit sorunu yoktu. gebelıkte başladı. tsh degerim 0,09,Progestan in yan etkileri nelermis
Senin tsh degerın kaç canım?Benim hamielikte yukseldi normalde yoktu cok sukur. Rabbim sifa versin sana da
3 60 cikmisti canim ama dun tahlil tekrari yaptik sukur 1.80 e dusmus ama 9 ay kullanacaksin dedi doktor. Tsh bebegin zekasiyla iliskiliymis diye okumustum. Riske giremem ben kullancam yani. Bence sen de ihmal etmeSenin tsh degerın kaç canım?
Demir ilacida yukseltiyor canim bir ay demir kullandim 3.56 ckmsti tsh doktorum kesti demiri 10 gun sonra 1.80 cikti. Ilaca gerek yok dedi kullnmiyorum ben.. 2.50 alti normlmis zatenTROİT progestanın mı yan etkısıymıs.bende hiç troit sorunu yoktu. gebelıkte başladı. tsh degerim 0,09,
troitim fazla calısıyormus. sizde nasıl degerleriniz. ayda bir de bunu kontrol ettirmemiz gerekıyormus hamılelık boyunca. bana progcyil diye bir hap verdi, sabah ve akşam olmak uzre gunde ıkı tane alıyorum. ama . internette şoyle okumustum;eger daha once troit sorununuz yoksa hamılelıkte başladıysa hap kullanmanıza gerek yok diye,şuan içim rahat degil, bir endokrın uzmanına daha gıdecegım sanırım
1den de buyuk olması gerekıyormus canım , benım de degerım düşük, bi ölctureyım yenıden bakalım ne olcak, hapın zararı yoktur galıba demiDemir ilacida yukseltiyor canim bir ay demir kullandim 3.56 ckmsti tsh doktorum kesti demiri 10 gun sonra 1.80 cikti. Ilaca gerek yok dedi kullnmiyorum ben.. 2.50 alti normlmis zaten
Yok canim zarari yok faydasi var hatta senin ki cok dusuk evet oda sikinti.. ama doktorun takip yeterli dediyse doktoruna guven1den de buyuk olması gerekıyormus canım , benım de degerım düşük, bi ölctureyım yenıden bakalım ne olcak, hapın zararı yoktur galıba demi
Bilmiyorum ki bende ilk gebelikte de çok şükür troid yoktu bunda da yokTROİT progestanın mı yan etkısıymıs.bende hiç troit sorunu yoktu. gebelıkte başladı. tsh degerim 0,09,
troitim fazla calısıyormus. sizde nasıl degerleriniz. ayda bir de bunu kontrol ettirmemiz gerekıyormus hamılelık boyunca. bana progcyil diye bir hap verdi, sabah ve akşam olmak uzre gunde ıkı tane alıyorum. ama . internette şoyle okumustum;eger daha once troit sorununuz yoksa hamılelıkte başladıysa hap kullanmanıza gerek yok diye,şuan içim rahat degil, bir endokrın uzmanına daha gıdecegım sanırım
Keske sadece troid olsa canim. Bunyem her ilaca tepkime veriyor. 2 tane prilam 1 tane ferro sanol-icinde vitamin oldugu icin bulantiyi arttiriyor-1 tane progestan ve troid ilaci. Bulanti ve kuyruk sokumu agrisi derken biraz halsiz hissediyorum kendimi. Toparlancam insaAllah
Valla 4 küsürlerde 50mg verdi simdiilac dozunaz gelmistir kac suan?