• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
MasaAllah ne guzel canim. Bulantilarim azaldi benim de baya cok sukur ama progestan var troid ilaci var bi de kuyruk sokumu agrisi var. Yani inan bi dua bile okuyamiyorum artik bebegime. Hakkina giriyor gibi hissediyorum artik. Buna da bin sukur sikayetimiz yok yine de. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insaAllah yavrulari😍
İnşallah canım. Kontrol ne zaman progestan ın da yan etkisi cok muş. Belki bu kontrol de keser. Troid onu heralde 9 ay içiosun.

Rüyamda oyle bir kar yagıyorduki oyle güzeldiki hala etkisinden cıkamadım sanki üzerinde yürüyorum hala. Yataktan cıkmak istemiyorum ❄️💕

tiroid ilaci hepimizde var olmayan az artik:)
Keske sadece troid olsa canim. Bunyem her ilaca tepkime veriyor. 2 tane prilam 1 tane ferro sanol-icinde vitamin oldugu icin bulantiyi arttiriyor-1 tane progestan ve troid ilaci. Bulanti ve kuyruk sokumu agrisi derken biraz halsiz hissediyorum kendimi. Toparlancam insaAllah

Rüyamda oyle bir kar yagıyorduki oyle güzeldiki hala etkisinden cıkamadım sanki üzerinde yürüyorum hala. Yataktan cıkmak istemiyorum ❄️💕
MasaAllah ne guzel ya. Hayirlar getirsin size 😍ben de gecenlerde cok guzel bi ruya gordum. Buraya da sorim dedim ruya goren var mi diye?. Simdi sorayim bari kizlar ruya gordunuz mi hic bebekle ilgili?

Progestan in yan etkileri nelermis
TROİT progestanın mı yan etkısıymıs.bende hiç troit sorunu yoktu. gebelıkte başladı. tsh degerim 0,09,
troitim fazla calısıyormus. sizde nasıl degerleriniz. ayda bir de bunu kontrol ettirmemiz gerekıyormus hamılelık boyunca. bana progcyil diye bir hap verdi, sabah ve akşam olmak uzre gunde ıkı tane alıyorum. ama . internette şoyle okumustum;eger daha once troit sorununuz yoksa hamılelıkte başladıysa hap kullanmanıza gerek yok diye,şuan içim rahat degil, bir endokrın uzmanına daha gıdecegım sanırım

TROİT progestanın mı yan etkısıymıs.bende hiç troit sorunu yoktu. gebelıkte başladı. tsh degerim 0,09,
troitim fazla calısıyormus. sizde nasıl degerleriniz. ayda bir de bunu kontrol ettirmemiz gerekıyormus hamılelık boyunca. bana progcyil diye bir hap verdi, sabah ve akşam olmak uzre gunde ıkı tane alıyorum. ama . internette şoyle okumustum;eger daha once troit sorununuz yoksa hamılelıkte başladıysa hap kullanmanıza gerek yok diye,şuan içim rahat degil, bir endokrın uzmanına daha gıdecegım sanırım
Demir ilacida yukseltiyor canim bir ay demir kullandim 3.56 ckmsti tsh doktorum kesti demiri 10 gun sonra 1.80 cikti. Ilaca gerek yok dedi kullnmiyorum ben.. 2.50 alti normlmis zaten

Demir ilacida yukseltiyor canim bir ay demir kullandim 3.56 ckmsti tsh doktorum kesti demiri 10 gun sonra 1.80 cikti. Ilaca gerek yok dedi kullnmiyorum ben.. 2.50 alti normlmis zaten
1den de buyuk olması gerekıyormus canım , benım de degerım düşük, bi ölctureyım yenıden bakalım ne olcak, hapın zararı yoktur galıba demi

1den de buyuk olması gerekıyormus canım , benım de degerım düşük, bi ölctureyım yenıden bakalım ne olcak, hapın zararı yoktur galıba demi
Yok canim zarari yok faydasi var hatta senin ki cok dusuk evet oda sikinti.. ama doktorun takip yeterli dediyse doktoruna guven

Bilmiyorum ki bende ilk gebelikte de çok şükür troid yoktu bunda da yok

Keske sadece troid olsa canim. Bunyem her ilaca tepkime veriyor. 2 tane prilam 1 tane ferro sanol-icinde vitamin oldugu icin bulantiyi arttiriyor-1 tane progestan ve troid ilaci. Bulanti ve kuyruk sokumu agrisi derken biraz halsiz hissediyorum kendimi. Toparlancam insaAllah

kuzum bunlar bisey degilki.
Bende 2 tane prilam
1 tane folik asit
1 tiroid hapi
Ve ankstiyete hapi aliyorum.
Benim doktorum 12 olmadan demir ya da vitamin vermiyor ama demir bulanti arttirir malesef.
Seni progestan mahvediyodur bence en cok:(

Kızlar ben şimdi ikili test yaptırdım normal dedi ense kalınlığı kan verdim haftaya çıkcak sonuç ama başka kadın doğumcu yaptı dünkü kendi doktorumun verdiği ilaçları değiştirdi ben şimdi neyi kullancam şaşırdım ya dünkü aldığım 190tl ydi boşuna verdim ozaman atıyım resmini toz olanı dün verdi. Bugünde decavit ferrum efermag yazdı

Eklentiler

• IMG-20191127-WA0008.webp
    IMG-20191127-WA0008.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 20
  • 20191126_181554.webp
    20191126_181554.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 20191126_181548.webp
    20191126_181548.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 21
Back
X