Ben anadoludayim da çapa tarafında var bildiğim benim öğrenirsem yazarım bende zor buldum doktor çünküIstanbul bahçelievler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anadoludayim da çapa tarafında var bildiğim benim öğrenirsem yazarım bende zor buldum doktor çünküIstanbul bahçelievler
Sağol canım dediğimi dene belki iyi gelir birde ben buz koyuyorum nöroloji demişti buz kompleksi yap diye oda fayda ediyor..Yok bizimki oturuyor keyfi yerinde göstermedi bekliycez![]()
Tamam teşekkür ederim birde ikili test konusu var acaba o konuyu ayrı yere mi acmam gerekir devlette mi oldun özelde mi yada gerek varmi diyeBen anadoludayim da çapa tarafında var bildiğim benim öğrenirsem yazarım bende zor buldum doktor çünkü
Valla hiç bilmiyorum cildim de çok bozuldu sivilce oldu kız güzelliği alır derler ama dün beyfendi dedim annem oğlan oturuyor dedi ters köşe yapabilir belli olmaz ay sağlıklı olsunlar da minnaklarımız allahın izniyle diyorum hepoyy maşallah kız gibi geldi bana sanki rabbim gönlüne göre versin
Iki gündür burda konusu çok oldu aslında konuştuk hep ikiye bölünmüş durumda herkes doktorlarda öneriyor bana dün dedi ki kesin hiç bir dr buna var yok diyemez olasılık söyler kanda da çıkarsa diğer genetik tersler yapılır onda yüzde 99.9 net dedi ama aldırmayı düşünmüyorsan ikili test yeterli olur diğerlerini yaptırma dedi.. bence sana kalmış birşey kimi yaptırıyor kimi yaptırmıyorTamam teşekkür ederim birde ikili test konusu var acaba o konuyu ayrı yere mi acmam gerekir devlette mi oldun özelde mi yada gerek varmi diye
ne taraftasn canm beylikdzü avcılar civarında önerebilirim..konuşmuyosa açıklamıyosa unutuyosa boşver o doktoruYok ben konusuyorum ilac vermisti dusuk olmamasi icin söylemesem unutsam yazmiyor ilacı şimdi ikiki test yaptirmam lazim ozel de mi devlet temi yatırsam şaşırdım birde doktor degirmem gerek sanırım önerilerinizi bekliyirum
evet canm isim işi çok zorrrrAa süper hadi bakalım erkek kesin ilk ismi kaan da ıkinciyi de sen bul dedi ama kız olursa bakıyorum düşünmedik daha zor ya
o nasıl bişeymiş öyle yaaYok yapmiyor tarti bozuk mus
12den önce ölçülmüyomuş sanırım 12den sonra gittiğimde sorcam doktora canm..bence erkekse belli olur cinsiyet.. ultrason fotosunu atarsan nuba göre tahmnde yaparızKızlar 12+2 de cinsiyet belli olur mu sizce yarın randevum var bir de rahim ağzı uzunluğunu ölçtürmek istiyorum belki serklaj gerekebilir diye ama korkuyorum hiç rahim ağzı uzunluğu ölçtüren var mı zor mu oluyor.
Amin inşallah cnm benim bir oğlum var bakalım bende çok merak ediyorumValla hiç bilmiyorum cildim de çok bozuldu sivilce oldu kız güzelliği alır derler ama dün beyfendi dedim annem oğlan oturuyor dedi ters köşe yapabilir belli olmaz ay sağlıklı olsunlar da minnaklarımız allahın izniyle diyorum hep![]()
Allah sağlıklı omur versin inşallah hayırlı evlat olsunlar ama merak da etmiyor değiliz tabiAmin inşallah cnm benim bir oğlum var bakalım bende çok merak ediyorum
Cok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bana dr sadik onuk tan randevu al dendi ama dediginiz gibi ekstra dışarı gönderilip yaptiriliyorsa bi anlami kalmaz.kaca yaptırdınız ayip olmazsa sorsamIki gündür burda konusu çok oldu aslında konuştuk hep ikiye bölünmüş durumda herkes doktorlarda öneriyor bana dün dedi ki kesin hiç bir dr buna var yok diyemez olasılık söyler kanda da çıkarsa diğer genetik tersler yapılır onda yüzde 99.9 net dedi ama aldırmayı düşünmüyorsan ikili test yeterli olur diğerlerini yaptırma dedi.. bence sana kalmış birşey kimi yaptırıyor kimi yaptırmıyor
Devlete gittim ikili test var kanı dışarda veriyosun goturuyosun dedi 200 lira bisi dedi aman dedim onla mı uğraşsam bikac hastane dolaştım medilife medipol falan özel çapada yaptırdım ben dün
Medipol 400 dedi medilife 350dedi..ben önceden çocuk doktoru asistaniydim o yüzden indirim yaptılar 250ye yaptırdım ikisini kanla birlikteCok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bana dr sadik onuk tan randevu al dendi ama dediginiz gibi ekstra dışarı gönderilip yaptiriliyorsa bi anlami kalmaz.kaca yaptırdınız ayip olmazsa sorsam![]()
YA anladım teşekkürler canımnub için 11-12 usg lazım canmm
Ben kendi basima isime karar veremecegim esimin de fikri onemli bide erkek olursa ismi o koymak istiyor cok abes bisey soylemezse benim icin sorun yok kizimda ben ismi koymus gibi olmustum ruyamda gormustum o da hic terettut etmeden koyalim demisti zaten nufus cuzdani cikarmaya o gidecek kozlar onda![]()
herşey yolundaysa 1 ay arayla çağırıyor drlar. ben 6.haftada gittim ikinci gidişim 12. hafta olacak.sık gitmekten yana değilim :)kızlar ben en son 7+1 iken gitmiştim dr a , sonra ne zaman gitmem lazım ki? doktor 12.hafta da gelsen olur ama bekleyemessen 10.haftada bir ugra dedi. sizlerin nasıl muayene tarih aralıklarınız .
kacıncı haftada kaç kere gıdıyorsunuz