• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben dün gece beylikdüzü birinci hastanesine gittim kontrol amaclı, nöbetçi bayan bir doktor vardı ama super bir doktordu, uzun uzun konustuk aklimda ne varsa sordum. Muayene 2 dk surdu, konusmamiz ennaz 10 15 dkka :) cok memnun ayrildim cok tecrubeli bir bayandı, gündüz bağcılarda bir hastanede çalışıyormuş gece nöbete geliyor buraya, normalde de ona gitmek çok isterdim. Hastanede su an gündüzde iki doktor var erkek olanından çok memnunlarmış ona da bakıcam. Birde kontrol süresi 15 gün hastanede.
Ya muayene ettıkten sonra git der gıbı bakıyorlar ya,ben de 15 dk-30 dk konussun anlatsın herseyı ıstıyorum ,kadın dr lar bole galıba ,erkekler pek konusmuo ama onlar da işlerınde cok iyiler

EL DOPPLERİ nedir canım biraz acıklar mısın, ne sıklıkla kullanıyorsun fln?
Böyle bir alet sadece bebeğin kalp atışını gösteriyor, normalde hergun bakıyordum yada sıkıntı olduğunu düşündüğüm zamanlarda çünkü bebek hareketleri başlayınca ve bazen olmayınca insan tedirgin oluyor, hergun doktora gitmekte zor oluyor. O yüzden bu benim için büyük nimet :)

Eklentiler

• 20191128_160954.webp
    20191128_160954.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 28
Doktorlarin sirtimizi gogsumuzu dibledigi alet mi 🙄cok iyiymis ya gercekten oysa🤣😂
Yok o değil o steteskop:) bu genelde sağlık ocaklarında ebelerin bebeğin kalp atışlarını dinlemek için kullandığı bir alet. Çok yararlı oluyor, sürekli doktora gitmekten kurtarıyor. Farkli.model ve çeşitleri var.

Eklentiler

• 20191128_160954.webp
    20191128_160954.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 32
Ya muayene ettıkten sonra git der gıbı bakıyorlar ya,ben de 15 dk-30 dk konussun anlatsın herseyı ıstıyorum ,kadın dr lar bole galıba ,erkekler pek konusmuo ama onlar da işlerınde cok iyiler
Ben konusamadigim doktorları sevmiyorum. Bırakıyorum başkasına geçiyorum. Tek doktor ile yetinemiyorum ben. Her gebeligimde bi kaç farklı doktora giderim genelde. Daha rahat hissediyorum. Doktor ile uyum yakalamak önemli, bazen kişiye gore değişkenlerde oluyor. Ofisini bulmak lazım.

Bu arada hic anlamadığım icin soruyorum kusura bakmayin size islem ekstra disarda kan tahli li istediler tüm işlemler yapilmadi orda o zaman ve dışarda özelde tum işlemlere o fiyat alindi degil mi
Yok devlette öyle dediler.. özelde hem ultrasonla ense kalınlığını ölçüyorlar sonra kan veriyorsan hepsi aynı yerde oluyor tek fiyat veriyorsun

Ben dün gece beylikdüzü birinci hastanesine gittim kontrol amaclı, nöbetçi bayan bir doktor vardı ama super bir doktordu, uzun uzun konustuk aklimda ne varsa sordum. Muayene 2 dk surdu, konusmamiz ennaz 10 15 dkka :) cok memnun ayrildim cok tecrubeli bir bayandı, gündüz bağcılarda bir hastanede çalışıyormuş gece nöbete geliyor buraya, normalde de ona gitmek çok isterdim. Hastanede su an gündüzde iki doktor var erkek olanından çok memnunlarmış ona da bakıcam. Birde kontrol süresi 15 gün hastanede.
münübe hn mıydı canm

Ben konusamadigim doktorları sevmiyorum. Bırakıyorum başkasına geçiyorum. Tek doktor ile yetinemiyorum ben. Her gebeligimde bi kaç farklı doktora giderim genelde. Daha rahat hissediyorum. Doktor ile uyum yakalamak önemli, bazen kişiye gore değişkenlerde oluyor. Ofisini bulmak lazım.
aynen canm bende konuşmasını ilgilenmesni bilgi vermesni bekliyorumö

Yok ondan hiç memnun kalmadım. Zaten su an başka bir bayan doktorla daha anlaşma yapicaklarmis bir de onu deniycem. Benim gittiğin gece nobetcisi renginar hanımdı çok beğendim çok bilgili, ilgili ve tecrubeliydi.
aa evet bende dicektim münübeyi sevmemiş çoğu kişi diye...birde avcılar parseller anadolu hastanesinde uğraş şahin diye bayan bi doktor varmış oda çok iyiymiş...ve orda muayeneler 75 tl ymiş..biz 200 veriyoruz diler hn a ..diler hndan aşırı memnun oldugm için bırakmıyorum ama arada orayada gitmeyi planlıyorum..bu arada birincide doğum ne kadarmış bilgin varmı

aa evet bende dicektim münübeyi sevmemiş çoğu kişi diye...birde avcılar parseller anadolu hastanesinde uğraş şahin diye bayan bi doktor varmış oda çok iyiymiş...ve orda muayeneler 75 tl ymiş..biz 200 veriyoruz diler hn a ..diler hndan aşırı memnun oldugm için bırakmıyorum ama arada orayada gitmeyi planlıyorum..bu arada birincide doğum ne kadarmış bilgin varmı
Bende özel sağlık sigortası olduğu için genelde geçen hastanelere bakıyorum, fiyatını bilmiyorum henüz. Ben diğer bayan doktorla konuşurken söyledim burada bir doktordan memnun kalmadım diye o da tahmin etmiş munube olduğunu demekki genel birşey var ama hastaya yaklaşımı çok önemli. Benim ablamda doktor ve o yöneticilerle konuşup bana nasıl davrandığını anlatmış. Adamlar saolsun yeni doktor gelince beni ücretsiz davet ediceklermis özür mahiyetinde, bakalım inşallah iyi çıkar. Normalde cekmekoyde oturuyorum ama annemde kaldığım zamanlarda gelmek icin doktor arıyorum, iyi bulursam bu tarafta bile doğuma gelebilirim bakalım.kismet.

Bende özel sağlık sigortası olduğu için genelde geçen hastanelere bakıyorum, fiyatını bilmiyorum henüz. Ben diğer bayan doktorla konuşurken söyledim burada bir doktordan memnun kalmadım diye o da tahmin etmiş munube olduğunu demekki genel birşey var ama hastaya yaklaşımı çok önemli. Benim ablamda doktor ve o yöneticilerle konuşup bana nasıl davrandığını anlatmış. Adamlar saolsun yeni doktor gelince beni ücretsiz davet ediceklermis özür mahiyetinde, bakalım inşallah iyi çıkar. Normalde cekmekoyde oturuyorum ama annemde kaldığım zamanlarda gelmek icin doktor arıyorum, iyi bulursam bu tarafta bile doğuma gelebilirim bakalım.kismet.
Sağlık sigortası bende yaptıracaktim ilk gittiğim doktorun anlaşması yokmuş mesela hastaneye göre de olmuyor ama şuan medicanadan çok memnun kaldım muayeneden sonra baya anlattı muayene ederken anlattı güldük falan beğendim ben devam edicem doktorların kendi sigortası da oluyormuş onu sorcam şimdi daha mantıklı öyle zaten doğum ücretleri uçmuş durumda..

anladm canm benmm hadi bakalm neler olcak önmzdekii zamnlrda çok merklanıyormm

Back
X