- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boğazım dolu oluyor. ve balgam dediğimiz o olay varmış gibi birikiyor bazen konuşamayacak kadar çok oluyorBu genizin olduğunu nasıl anlıyorsunuz canım bende sabahları sarı sarı kusuyorum![]()
aynıyızBulaNtisi gecenlere cok sevndm 12. Haftam btio hala ilk gunki gbym hayatm alt ust oldu sosyal hayat ztn yok.genz akntisi bendede yogun o yizdn tukruk dahi yutamiorm.artk cok yoruldum
Benimde var gobek deliginin ustundeki gogse kadar olan cizgide sadeceKızlar ne fark ettim ya göbeğim ve göğüsüm aşırı kullanmış sizde de var mı böyle bişey![]()
Demekki bende de öyle bişey var ya tedavisi falan var mı canım sana da geçmiş olsun.boğazım dolu oluyor. ve balgam dediğimiz o olay varmış gibi birikiyor bazen konuşamayacak kadar çok oluyor
sabahları bede safra kusuyorum balgam ile![]()
Benim etrafında da var çok şaşırdım dikkat edince belki yeni oldu anlamadım.Benimde var gobek deliginin ustundeki gogse kadar olan cizgide sadece
ERKEKMİ CANM... NUB İÇİN BU AÇIDAN BAKILMIYO CANISIKizlar nub teorisi bu açidan da ise yariyor mu bilen varsa yorum yaparsa sevinirim insan meraklaniyor işte❣
Yok canim doktor kesin biseysoyleyemiyorum dediERKEKMİ CANM... NUB İÇİN BU AÇIDAN BAKILMIYO CANISI
TESTİSLER KIZLARDAKİ DUDAKLARA DA BENZİYO OLABİLİR OYUZDEN NET DEMEMİŞTİR...YANDAN ÇEKİLMİŞ USG YOKMU YATARKEN FALANYok canim doktor kesin biseysoyleyemiyorum dedi
var canim ama burda hic belli degilTESTİSLER KIZLARDAKİ DUDAKLARA DA BENZİYO OLABİLİR OYUZDEN NET DEMEMİŞTİR...YANDAN ÇEKİLMİŞ USG YOKMU YATARKEN FALAN
BEN ERKEK DİYORUM =)var canim ama burda hic belli degil
ögrenince paylasiyim sizinle![]()
MERAKLA BEKLİYORUM NE ZAMAN BİDAKİ KONTROL
10 gun sonra tekrar bakabiliriz dedi bizim 10 gun sonra gidince dogum paketindeki kontrollerimizden dusmedigi icin.oyle dediMERAKLA BEKLİYORUM NE ZAMAN BİDAKİ KONTROL
Canim ben en son 8+0 da gittim suan 10+3 um 12.haftada gel dedi doktorum olcum yptrcamkızlar ben en son 7+1 iken gitmiştim dr a , sonra ne zaman gitmem lazım ki? doktor 12.hafta da gelsen olur ama bekleyemessen 10.haftada bir ugra dedi. sizlerin nasıl muayene tarih aralıklarınız .
kacıncı haftada kaç kere gıdıyorsunuz
Kızlar ne fark ettim ya göbeğim ve göğüsüm aşırı kullanmış sizde de var mı böyle bişey![]()
Nasıl kıllandı anlatamam yaa heryeri kıllandı sinirimi bozuyorBenim etrafında da var çok şaşırdım dikkat edince belki yeni oldu anlamadım.