- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
yaa evet teyzesiiiAyy ben hiç anlamıyorum böyle ultrason fotolarından ya oyy yesinler büyüyor minnak
keseye göre tahmn istemedm aşkısı içinzden geleni benzettiğinizi istedm :)Ama keseye göre nasıl belli olcakki bebek onun içinde hareket ediyor su yani o bilemedim her hareket ettiğinde kesenin şekli değişmiş bende
Ayykeseye göre tahmn istemedm aşkısı içinzden geleni benzettiğinizi istedm :)
Yok cnm arkadaşım yaptırdı 3 ay oldu aile albümü 350 tl bana yakınEvet onlarla var içinde.. üçü birden 1500 falan tutuyor
Benim kağıtta demir diye yazıyor canımcanım demir testinin kısa adı ne tıppi olarak, kan degerlerimden bir bakayım o şekilde
Hidroksi vitamin D böyle de yazıyor canımcanım demir testinin kısa adı ne tıppi olarak, kan degerlerimden bir bakayım o şekilde
Evet canım ordan bakılıyorKızlar benim tsh 0.865 yazıyor doktorda baktı sıkıntı yok dedi 1 in altına düşünce zararlı olan tsh miydi acaba
Sadece aile çekimi bebek çekimi değil ama hepsi..hamile çekimi 2 saat istediğin mekanda,hastaneye geliyor doğuma falan bütün hikayeyi çekiyor, sonrada attigim gibi bebek albümü aileyle hepsi 500den olsa öyle birsey tutuyor.Yok cnm arkadaşım yaptırdı 3 ay oldu aile albümü 350 tl bana yakın
Bende öyleyim sinirden ziyade depresif böyle mutsuz gibiKızlar ruh haliniz masıl? benım uzerımde acaip bir sinir var buaralar, işyerınde falan insanlara hareketlerine herşeye sinir olmaya başladım, eşime de oyle..umarım geçicicdir
canım cok sagol acıklama için. baktım şimdi aralıkta gorunuyor ,birdahaki gıdısımde yenıden baktırayım , :*beyaz kan hücreleri (WBC), kırmızı kan hücreleri (RBC) ve trombositler (PLT’ler) diye geçiyor hepsine bakıyorlar..birde ferritin olması lazım oda demir deposu
benim 0,09 . troitimiz fazla calısıyor cnaım. bana propcyil ilacı verdi dahiliye ama içim raat etmıyor, yarın bi de endokroncoye gıdıcem. ilaç kullanmak mı ıyı kullanmamak mı bılemıyorum.Kızlar benim tsh 0.865 yazıyor doktorda baktı sıkıntı yok dedi 1 in altına düşünce zararlı olan tsh miydi acaba
Tabiki de kullan hamilelikte troid çok önemli bebegi etkiliyormuş ihmal etme banada her ay baktır dedi değerlerine benim hipotiroid var..benim 0,09 . troitimiz fazla calısıyor cnaım. bana propcyil ilacı verdi dahiliye ama içim raat etmıyor, yarın bi de endokroncoye gıdıcem. ilaç kullanmak mı ıyı kullanmamak mı bılemıyorum.
Doğrudur cnm hastane için istemedim ben hastanenin kendi fotoğrafçısı var dışardan almıyorlarSadece aile çekimi bebek çekimi değil ama hepsi..hamile çekimi 2 saat istediğin mekanda,hastaneye geliyor doğuma falan bütün hikayeyi çekiyor, sonrada attigim gibi bebek albümü aileyle hepsi 500den olsa öyle birsey tutuyor.
Ben onu daha sormadım gerçi öğrenmek lazım..Doğrudur cnm hastane için istemedim ben hastanenin kendi fotoğrafçısı var dışardan almıyorlar
Düşük mü şimdi benimEvet canım ordan bakılıyor
Bana da demir ilacı verildi kullanıyorum valla çünkü çok düşük zaten yemekte yiyemiyorum bari ilaçla tamamlimbenim 0,09 . troitimiz fazla calısıyor cnaım. bana propcyil ilacı verdi dahiliye ama içim raat etmıyor, yarın bi de endokroncoye gıdıcem. ilaç kullanmak mı ıyı kullanmamak mı bılemıyorum.
Uzuldgm kadar sevindimde artk etrfmdaki insanlardn btkm cnku yut yut diolar birtek sende gorduk diolar.yalnz deglmsm demekki.insallah cbuk gecer .geccek gibi durmyo ama disari bile cikmak istemiorum surekli tukrmem gerekio kmseyle de konsmiorum o yuzden.napicaz boleBende de var canım bu durum Malesef ağzımda birikiyor zaten kusmalarım var yutamıyorum.
Bana hamilelikte 2 lerde bekliyoruz dedi benim 4 falan cıktı yüksek 50mg içiyorum aralığa aldım yine randevu baktircam tekrar..Düşük mü şimdi benim
Deger normal gözüküyor. Hamilelik degerleri soyle ;Kızlar benim tsh 0.865 yazıyor doktorda baktı sıkıntı yok dedi 1 in altına düşünce zararlı olan tsh miydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?