2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar benim tsh 0.865 yazıyor doktorda baktı sıkıntı yok dedi 1 in altına düşünce zararlı olan tsh miydi acaba

Yok cnm arkadaşım yaptırdı 3 ay oldu aile albümü 350 tl bana yakın
Sadece aile çekimi bebek çekimi değil ama hepsi..hamile çekimi 2 saat istediğin mekanda,hastaneye geliyor doğuma falan bütün hikayeyi çekiyor, sonrada attigim gibi bebek albümü aileyle hepsi 500den olsa öyle birsey tutuyor.

Kızlar benim tsh 0.865 yazıyor doktorda baktı sıkıntı yok dedi 1 in altına düşünce zararlı olan tsh miydi acaba
benim 0,09 . troitimiz fazla calısıyor cnaım. bana propcyil ilacı verdi dahiliye ama içim raat etmıyor, yarın bi de endokroncoye gıdıcem. ilaç kullanmak mı ıyı kullanmamak mı bılemıyorum.

benim 0,09 . troitimiz fazla calısıyor cnaım. bana propcyil ilacı verdi dahiliye ama içim raat etmıyor, yarın bi de endokroncoye gıdıcem. ilaç kullanmak mı ıyı kullanmamak mı bılemıyorum.
Tabiki de kullan hamilelikte troid çok önemli bebegi etkiliyormuş ihmal etme banada her ay baktır dedi değerlerine benim hipotiroid var..

Doğrudur cnm hastane için istemedim ben hastanenin kendi fotoğrafçısı var dışardan almıyorlar

Bana da demir ilacı verildi kullanıyorum valla çünkü çok düşük zaten yemekte yiyemiyorum bari ilaçla tamamlim

Bende de var canım bu durum Malesef ağzımda birikiyor zaten kusmalarım var yutamıyorum.
Uzuldgm kadar sevindimde artk etrfmdaki insanlardn btkm cnku yut yut diolar birtek sende gorduk diolar.yalnz deglmsm demekki.insallah cbuk gecer .geccek gibi durmyo ama disari bile cikmak istemiorum surekli tukrmem gerekio kmseyle de konsmiorum o yuzden.napicaz bole

Deger normal gözüküyor. Hamilelik degerleri soyle ;
Birinci trimester için 0,1 – 2.5 mU/L
İkinci trimester için 0,2 – 3.0 mU/L
Üçüncü trimester için 0,3 – 3.0 mU/L

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…