- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
aynen bizimkide canmmBenim doktorum sağlıklı ise gebelik 3 ay yine de ilişki önermiyorum demişti. 13. Haftaya geliyor sanırım.
yokmu minnoşun vesikalığıı yerm onuB
Benim bi bilgim yok canım ama kafana takma bence her şey normaldir ben de bugün doktora gittim ikili testi tekrar sordu yaptırmak istemiyorum dedim ense kalınlığını sordum kalın değil normal dedi ama yüzde yüz sonuç vermiyor dedi ama burun kemiği felan iyi normal dedi her şey Allahtan sağlıkla kucağımıza alırız inşallahRabbime sığınmışım
Benimki 4.98 'di, 2 hafta ilaç kullandıktan sonra tahlil yaptık. 2.8 e düşmüştü 1 ay sonra yine yapıcaz 2.5 altına düşmezse dozunu arttiricaz dedi doktor.Benim uçmuş ozaman inşallah düşmüştür
Fasülye gibiydi canım yuvarlak değildiKesen nasildi canim merak ettim ben de ystin gidecegim bakalim bisi der mi?
Eni sonu bitecek diye kendimizi teselli etmekten başka çare yok malesefUzuldgm kadar sevindimde artk etrfmdaki insanlardn btkm cnku yut yut diolar birtek sende gorduk diolar.yalnz deglmsm demekki.insallah cbuk gecer .geccek gibi durmyo ama disari bile cikmak istemiorum surekli tukrmem gerekio kmseyle de konsmiorum o yuzden.napicaz bole
işyerinin kuralı bu , kanunen mi tam gun acaba canım ,heralde işyerıne gore degısıyor?ben o gün izinli oluyorumm
yokmu minnoşun vesikalığıı yerm onu
Amin canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inşallahBana burun kemiği hakkında bişey demedi ve dediğim gibi o kutucuk işaretlenmiş bilmiyorum artık inşAllah bi hata yoktur amin canım inşAllahcinsiyet söylediler mi sana
aynen canım ilk tahminle kıza benziyor dedi ama değişebilirmişCanım senin cinsiyete ilk tahmin mi yapıldı kız denildi
Yaaabence erkek:)
Aa hadi hayırlısı olsun benimde 16. haftada söyleyecekmişAmin canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inşallahkıza benziyor dedi ama sadece tahmin değişebilir de dedi bir sonraki randevum da kesinleşirmiş
Ben ilaç kullanmıyorum ama doktoruma sordum normalmiş.Göbek kıllanması bende de var. Ama hormon ilacı kullanıyorum ondan olabilir.
Benimde öyle dedi geçen ay için..3 gün 50mg kalan 4 gün 25lik içiyorum ben senin nasıl canımBenimki 4.98 'di, 2 hafta ilaç kullandıktan sonra tahlil yaptık. 2.8 e düşmüştü 1 ay sonra yine yapıcaz 2.5 altına düşmezse dozunu arttiricaz dedi doktor.
Ben pipisin gördüm dik orda bak:)) masallahYaaahadi hayırlısı bakalım benim de içime erkek doğuyordu ve iki defa da rüyamda gördüm erkek diye ama tabi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?