Yok ya birşey olmaz deneyen biri soluyor size 2 hafta önce başladık
Maşallah ama o ilk zamanlar tutunma süreci bide son zamanlar diyorlar çok şükür birşey olmadı yani ahahaçok alemsiniz ilkinde 9 ay dayanmıştı bizimki bunda napıcaz bilmiyorum
Bana da de banada attım resminiaaa nuba göre erkek canm kaç haftalıktı bu usg
Evet sıvı koruyormuş ve bebek o kadar yakında değilmiş zatenMaşallah ama o ilk zamanlar tutunma süreci bide son zamanlar diyorlar çok şükür birşey olmadı yani ahahakese içinde olduğu sıvı onu korur çocuğa gelmez korkmayın ya karı koca olmayı bırakmayın bizde başta korktuk doktor izin verince dedim haydeee bekleme yapmaa
Evet öyle bı gidişle bebek doğana kadar böyle gitcek sanki bende istek yok ya sizde de öyle mi12den sonra serbest diye bibliyorum düşük durumu vs yoksa
Bi fark oluyo mu canım acı falan kaç aydır olmuyor sonuçtaYok ya birşey olmaz deneyen biri soluyor size 2 hafta önce başladık
Yok acı falan aynı yani istemiyor korkuyordum ama birşey olmadı bende aynıBi fark oluyo mu canım acı falan kaç aydır olmuyor sonuçta
Ultrasona girmeyeceksen boşuna gitme devlete Canım direk tahlili ne göre ilacını yazdır bence.kızlar birşey sorucam şimdi. geçen hafta 10+1 de gittiğimde ikili test yaptırmıycaksan 14. haftada gel demişti doktor. ama bir daha ona gitmiycem. haftaya pazartesi yani 12+3de devlet hastanesine gitme seçeneğim var. ayrıca cuma günü troidime baktırmam lazım ilacı 1 ay kullan test yaptır demişti. sizce devlete gidip ultrasona girip sonucları mı gösteriyim, yoksa sadece sağlık ocağındaki doktora eğer troid düşmediyse ilaç mı yazdırıyım kan sonucuna göre?
İyi bari ya hadi bakalımYok acı falan aynı yani istemiyor korkuyordum ama birşey olmadı bende aynı
devlete gidersem ultrasona girme seçeneğim var, ama çok sık ultrason iyi değil diyolar ya o yüzden girmesem mi diyorum. bide sağlık ocağındaki doktorun dediğine ne kadar güvenmeliyim onu bilmiyorum sonucta uzmanlık alanı gebelik değilUltrasona girmeyeceksen boşuna gitme devlete Canım direk tahlili ne göre ilacını yazdır bence.
Zaten zor tutturduk bu çocuğu diyorum bunu diyince duruyor garibimBizimki de sabrı kalmadı ama insan korkuyor ya bişey olursa diye.
Erkek mi ki acabaTeyzeler bu da bizim fotomuz ☺
AynenAYNEN VALLA yoksa çocuk doğduktan sonra dengeler hep şaşıcak
9 ay mı helal olsun nasıl o kadar dayandı ya benim kocaya doktor 9 ay dese kalp krizi geçirirçok alemsiniz ilkinde 9 ay dayanmıştı bizimki bunda napıcaz bilmiyorum
Kız gb sanki ya ben hıc anlamam daNub ne kızlar ben bilmiyorum bende attım banada tahmin edin kim anlıyorsa size el salladık hatta aşk olsun kızlar
Ben simdiye kadar çok fazla doktora gittim ve düşük riskli olduğum için çok fazla girdim ultrasona hiç bir doktorda zararlı fazla girme demedi. Sonuçta ses dalgası sistemi var görüntü öyle oluşuyor. Ben olsam giderdim tabi yine senin kararın. Birde asmlerde tiroid hormonu çok doğru cikmayabiliyor, devlette baktirsan daha iyi. Benim ablamda asmde doktor o da söylemişti başka doktorlarda.devlete gidersem ultrasona girme seçeneğim var, ama çok sık ultrason iyi değil diyolar ya o yüzden girmesem mi diyorum. bide sağlık ocağındaki doktorun dediğine ne kadar güvenmeliyim onu bilmiyorum sonucta uzmanlık alanı gebelik değil
bunu bildiğim çok iyi oldu çok teşekkür ediyorum devlete gidiyim o zamanBen simdiye kadar çok fazla doktora gittim ve düşük riskli olduğum için çok fazla girdim ultrasona hiç bir doktorda zararlı fazla girme demedi. Sonuçta ses dalgası sistemi var görüntü öyle oluşuyor. Ben olsam giderdim tabi yine senin kararın. Birde asmlerde tiroid hormonu çok doğru cikmayabiliyor, devlette baktirsan daha iyi. Benim ablamda asmde doktor o da söylemişti başka doktorlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?