2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
12den sonra serbest diye bibliyorum düşük durumu vs yoksa
12 den önce de yasak değil ki 3 haftalıkken öğrendim hiç uzaklaşmadık o zamandan beri, bebekten önce nasılsak öyleyiz bir şey de olmadı şükür tabii düşük tehlikenin yoksa, kalbe gittiğimizde doktor da dedi bi şey olmaz serbest diye ben sormadan

banada erkek tahmni yaptı ama bence çok erkendi..çünkü normlde 10 dum usgye göre 9+3 çıkmıştım o gün... o zamanlar klitorisle penis benzermiş birbrne 14.haftayı bekliyorum
Sizin bayağı erken tahmin edilmiş :)) biz 12+1 deydik ve cinsiyeti net gördük hatta doktorumuz bekleyelim ileriki haftayı değişebilir vs. bile demedi

Normalde 12+2 yim usg de 12+5 çıktı kız gibi dedi dr kesin de konuşmadı ama plesenta serviksi kapatmış kanama olabilir dedi

Eklentiler

• 29CF45A6-A10B-46F8-B2F2-A5E5EB0C7415.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 45
Ben geçen haftada girdim ultrasona bu hafta da en son ne zaman gitmiştin canm kadın doğuma

Normalde 12+2 yim usg de 12+5 çıktı kız gibi dedi dr kesin de konuşmadı ama plesenta serviksi kapatmış kanama olabilir dedi
Allah hayırlısını versin canım. Birsey olmaz inşaallah canım yanı bı zararı olurmuymuş. Ben anlamadım pek ama inşaallah olmaz bırsey

Ya bize yasak dediler bi sıkıntımız da yok ama ben cok tedirgin oluyorum bebek için enfeksiyon falan kapar die. O yüzden 12. Haftaları beklioz. Eşim garibim gözümün içine bakıo bende tık yok. Erken cocuk düşünmeyin die bu yüzden diolarmış şimdi anladım. Biraz uzaklaşıosun. Ama size maşallah inşallah bende biran once o psikolojiden cıkarım

Allah şifa versin, plesanta previa diyorlar buna ve zor bir durum, bazılarında yukarı çıkma oluyormuş zamanla inşallah seninkide yukarı çıkar, iyi bir doktor takibi lazım ve mutlaka tecrübeli bir doktor ile doğum yapman lazım, bu durumda zaten sadece sezeryan yapılabiliyor.

Aynen rahim perdesi ameliyatı olmuştum arkuat yapıdaydı o da neden olabilirmiş inşallah bi sıkıntı olmaz yukarı çıkar plesenta. Şuan doğudayım bir ay sonra ankaraya gideceğim doktorum orada çok ciddi takip gerekebilirmiş.

bi arkadasta sağlık ocağında değerler net cıkmıyo dedi o yüzden gidicem devlete. hem belki cinsiyet tahmini yapar ☺

tesekkürler
Onu bilmiyorum canım olabilir sen işini garantiye al devlette erken tahmin yapmıyolar bana bugün 16. Haftada dedi doktor.

Onu bilmiyorum canım olabilir sen işini garantiye al devlette erken tahmin yapmıyolar bana bugün 16. Haftada dedi doktor.
yaa insallah iyi bi doktora denk gelirim. normalde özele gidicem ama 15. haftada giderim simdi bosu bosuna para vermiyim dedim

yaa insallah iyi bi doktora denk gelirim. normalde özele gidicem ama 15. haftada giderim simdi bosu bosuna para vermiyim dedim
İnşAllah canım ben hiç özele gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum pek çünkü doktorumdan memnunum özel gibi sürekli ona gidiyorum.

İnşAllah canım ben hiç özele gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum pek çünkü doktorumdan memnunum özel gibi sürekli ona gidiyorum.

ben daha iyisine denk gelemedim ne özelde ne devlette. 2 sene tedavi gördüğüm için civardakı tüm doktorların kapısını bir kez calmıslıgım vardır ama hiç gönlüme göre birini bulamadım. uzun süredir yurtdısında calısıp türkiyeye dönen bir doktor duydum ondan ümitliyim bakalım nasip.
ben sezeryan istiyorum o yüzden devlet hastanelerine cok sıcak bakmıyorum acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…