2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlara yine ben :) aradım doktorun asistanını d vitaminim düşük dedim siz Demir ilacı vermişsiniz diye kontrol etti d vitaminini görmemişler ben söyleyince düşükmüş devit3 kullan dedi aranızda kullanan var mı ben sandımki kapsül şeklinde kullancam meğer damlaymış

Canım sen hangisini kullanıyosun d vitamini

Derya kadir
Floraa12

Sadece tahmin oylesıne ıkınıınkıde kız gb sanki duruşları pek naif geldı
Maasallah Allah hayırlısını versin inşaallah

Si kız hissetmiştiniz ama bakalım ne çıkıcak bi nub tahmin sayfası var ya burda oraya da arıcam şimdi.
Evet ben belirtilerimizi benzetmiştim. Doktor bana kız olabilir diyince herhalde dedim sizin de kız. Ama nub erkek nubu gibi :) hayırlısıyla gelsin inşallah

Si kız hissetmiştiniz ama bakalım ne çıkıcak bi nub tahmin sayfası var ya burda oraya da arıcam şimdi.
Evet ben belirtilerimizi benzetmiştim. Doktor bana kız olabilir diyince herhalde dedim sizin de kız. Ama nub erkek nubu gibi :) hayırlısıyla gelsin inşallah

Evet canım ben kullanıyorum 10 damla her sabah tok karna yazdı bana doktorum

Geçen seferde bana siz böyle demiştiniz demi hatırladım.Aynen doktor ne derse o hakkımızda hayırlısı sizinde az kalmış gitmenizekaç haftalık oluyorsunuz gittiğinizde
evet evet insanların yorumlarıyla fikirlerin değişmediğini düşünüyorum ben kalbimizdeki illaki bir fikir yatıyor ve yaşarken gelişiyor :)
benim 12 haftalık. :)

İnşallah bundan sonraki aylarımız rahat geçer temennisi içinde olalım :)

canım ben meyve yiyorum gün içindede yiyorum. Ama sabah kusma ile başlayıp aksamda kusma ile günü kapatıyorum.
Ben buna rağmen 2 kg aldım nasıl oldu anlamıyorum sen vermişsin sağlıklı olsunda kg vermek bence sıkıntı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…