2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
bide merak ettim tedaviyle mi oldu sizinde? :)

Anladım canım zor geçmiş senin için ne tedavisi gördün korkunun ecele faydası yok başımıza ne gelecek nasıl doğurucaz onu bilmemek beni de korkutuyor.
evet canım hayırlısı
3 kez hapla yumurtamı büyütüp çatlattılar negatif oldu
2 kez hapla aşılama yaptırdım negatif
3. de iğneyle büyütüp aşılama yapıldı pozitif çok şükür
kist olusmasın diye birer ay ara vererek gittim çok yıpratıcıydı benim icin

Canim devlet hastanesinde dogumlara nobetci drlar giriyor diyorlar seni ki nediyor
Doğum konusunda hiç konuşmadık daha erken diye ama tahminimce öyledir nöbetçi doktor girer doğuma ama zaten benim gittiğim hastanede normal doğum yok sanırım.

O zaman inşallah boylesi birisi ile karşılaşırsın. Seni cok iyi anlıyorum bi 50 kere cıktım heralde o çatala 2 senede. Başta erkek doktor istemiyodum ama ne doktorlar gördü sıkıodum kendimi kimisi kızıyordu. Adetli bakıolar dı oylesi rezil oluyodum. Afedersin sokup cıkarıolar umurlarında değildi. Bacaklarım agrırdı kasılmaktan. İnşallah deger bu sıkıntılara da Rabbim cok kolay dogumlar nasip eder bizlere.

Çok şükür sonucu güzel olmuş canım buna da şükür kaç ay da geldi bebiş benim 8. ayda oldu.

Doğum konusunda hiç konuşmadık daha erken diye ama tahminimce öyledir nöbetçi doktor girer doğuma ama zaten benim gittiğim hastanede normal doğum yok sanırım.
Evet bazi seyleri daha coook var diye bende sormuyorum devlet hastanesi genelde normal.dogum yaptırır derler ama sezaryana sasirdim

kendim gibi birini bulmak beni sevindirdi acıkcası. gerçekten aynılarını yaşamışız. rabbim sevindirmis ikimizide, bekleyen herkesi sevindirsin insallah gerçekten çok zor süreçler

hele o reglyken gitmek işkence gibiydi

bide merak ettim tedaviyle mi oldu sizinde? :)
Yok canım en son agustos ta klomen kullandım yumurtan çatlamamış dediler yapışıklık falan var dediler o gun aglayarak cıktım hastaneden cünkü çatlamıodu igneyle ilaçla. Ama tedaviden once cok guzel çatlardı yumurtalarım nevrim donmüştü adet düzenim bozulmuştu. Dedim daha ayak basmam size lanet ettim. Memlekete gittim orda baya bi kafa topladm hiç düşünmedim umudu da kestim orda da adet oldum hatta sonra 1 ay sonra evime geldim hamile oldugumu ogrendim hala inanamıyorum bazen bebegi gördükçe ultrasonda anaa ben hamileyim diyorum Zorlu bi süreçti ve umudu kestiğim ay hamile kaldım.

ayy ne güzel kesinlikle nasip bu işler, rabbim hayırlı zamanı biliyor. bende 3. aşılama zaten tutmaz diye hiç beklemedim, test gününe şafak saymadım ilk kez. hatta yok zaten diye yolumun üstündeki hastanede kan verdim pozitif çıktı. kafadan atmadan olmuyo, söyleyenler haklı aslında ama insan o psikolojideyken de kafasından atamıyo işte kısır döngü resmen

Evet malesef hiç beceremedim daha da dibe vurdum aksine. Burda bi grup vardı hamile grubu açtım yazışmalara baktım aynı bizim gibi işte bulantım var şoyle boyle oraya yazdım bi gun hamile olursam bagıra cagıra yazacam bu aya her yere. Hayranlıkla okurdum Rabbim e şükürler olsun nasip oldu. Enn son gittiğimde ayagını basıyo basıyo zıplıodu bile yavrum. Görünce direk doktor iyi falan demeden annem sen kocaman olmuşsun dedim oynuosun içerde. Herkese herkese nasip olsun bu duygular uzun süre istediğim içinmi bilmiyorum cok değişik duygular yaşıyorum

gerçekten öyle isteyen herkese nasip olsun insallah
bende geçen hafta gittim bacaklarını indirip kaldırıyodu spora başlamış sıpa

ben o zaman burayı cok okumamaya calısıyodum insanın psikolojisini bozuyo biraz, sürekli belirti var mı diye bakmak falan. hamile olursam yazarım diyodum, rabbim nasip etti cok şükür. herkesin hamileliği kıymetli ama bizim gibi geç bulanların daha da kıymetli sanki

Evet bazi seyleri daha coook var diye bende sormuyorum devlet hastanesi genelde normal.dogum yaptırır derler ama sezaryana sasirdim
Öyle öyle canım ama zoraki olması gerekenleri yapıyolardır normal olanları başka hastanelere yönlendiriyolardır.Herkes özele gidiyor baksana doğum için bende özel düşüncesi bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…