- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
Bana normlde doktorumun dediği 8 hafta yapmayalım 8 ile 32 arası korumalı 32 ile 36 arası da beklicez 36 dan sonra korumasız demişti..Ay hiç de araştırmadım öyle mi acaba bilmiyorum nerden öğrenicez
Açıkçası ikisi de oluyor ama arkadaşın dediği gibi enfeksiyon riskine karşı korunmak en mantıklısıBizm doktorumz 8 e kadr risk almayalm dedi..mecburen dinledk geçti bile 8 ikorunuyomu eşin canm
Doğru ben hiç acıdan düşünmedim tamamdır sağolunAçıkçası ikisi de oluyor ama arkadaşın dediği gibi enfeksiyon riskine karşı korunmak en mantıklısı
Rica ederimDoğru ben hiç acıdan düşünmedim tamamdır sağolun
Aynen insan tedirgin oluyo hele ki kayıp yaşayınca daha da tedirgin oluyoAynen canm rahmle vajina çok ayrı yerlerdee ama insan ne bilm iştee
Nub usg si ne?Göremedm canm nub usg sini
Bu bebeler hep birbirine benzio ya ultrasonlardaIkili testi başka yerde yaptirmistim bak bakam burda belli mi o nub dediginiz şey
ayy ne güzel ☺ kesinlikle nasip bu işler, rabbim hayırlı zamanı biliyor. bende 3. aşılama zaten tutmaz diye hiç beklemedim, test gününe şafak saymadım ilk kez. hatta yok zaten diye yolumun üstündeki hastanede kan verdim pozitif çıktı. kafadan atmadan olmuyo, söyleyenler haklı aslında ama insan o psikolojideyken de kafasından atamıyo işte kısır döngü resmen
evet nasipten öte yol yok. buda rabbimin imtihanıydı sonuctaOlsun sonuçta oldu bebiş benimde süt hormonum yüksek çıkıyodu ilaç kullancaktım ama ilaca başlamadan hamile olduğumu öğrendim nasip işte.
evet öyle. bu çok garip bi psikoloji. sürekli bilinçaltında işleyen bir durum ama insanların sürekli yaa canım kaç sene oldu sizin, tedavi görüyo musun? diye sormalarından da insan unutamıyo ki zaten derdini. biz kafadan atmaya calıssak biri gelip sokuyo illaki. neyseki rabbim nasip etti, allaha sükürMevayigit selam kızlar ben de ne zaman ki tüp bebeğe gideceğim dediysem o ay hamile kaldım gerçekten çoğu tamamen kafada bitiyo düşünmüyorum diyosun ama bilinçaltımızın bi yerine işlemiş oluyo demek ki
Biz 3 yıldır cocuk yapmaya calıstıgımıziçin sex gorev halıne gelmişti bi saattwn sonra ,hatta off bugun de mi yumurtlama günu modundaydık . Bence yeterınce depoladık stokladık , şuan hem çok isteksızım korkarım birsey olcak diye ,hem de zaten ya elim kolum carparsa dıye tedırgınlıkten yanıma bıle yakın yatmıyo garıp yatagın bi ucunda.suan o konular bizde yok :)) çift olarak sıkıntı yapmuyoruz.cok sukur bebegımız saglıklı olsun daYa bize yasak dediler bi sıkıntımız da yok ama ben cok tedirgin oluyorum bebek için enfeksiyon falan kapar die. O yüzden 12. Haftaları beklioz. Eşim garibim gözümün içine bakıo bende tık yok. Erken cocuk düşünmeyin die bu yüzden diolarmış şimdi anladım. Biraz uzaklaşıosun. Ama size maşallahinşallah bende biran once o psikolojiden cıkarım
Hamile kalınca da dert bitmiyo ki tedavi mi gördün? Tüp bebek mi? Soruları soruluyo yahu tedavi de olsa tüp de olsa evlat benim nasıl olduğu kimi ilgilendirir kievet öyle. bu çok garip bi psikoloji. sürekli bilinçaltında işleyen bir durum ama insanların sürekli yaa canım kaç sene oldu sizin, tedavi görüyo musun? diye sormalarından da insan unutamıyo ki zaten derdini. biz kafadan atmaya calıssak biri gelip sokuyo illaki. neyseki rabbim nasip etti, allaha sükür
Evet bizimde 3 yıl sonra oldu işte ,geceb anneme bırı oyle demiş . Belkı ben daha yenı cocuk dusunmeye basladım olamaz mı,hem velev ki oyle sanane .ogrenınce ne geccekse elıne . Birkaç arkadasıma da cocuk dusundgumuzu solemıstım solemes olaydım , her ay hatta ayda bazen ıkı kere ‘ bişi var mı ‘ dıye mesaj yazıyodu ,hatta bikere yok dedıgımde haftasına sordu yıne.dedım bir haftada sonuc degjsmıyo ,oldugunda ben sana soylerım ,senın sormana gerek yok dedim. Nedir bu ogrenme arzusj ,sanırsın erkenden ogrenıp ceyız duzecek ,ogrenınce geccek kenara,yardımmı edeyım diycek yok..Hamile kalınca da dert bitmiyo ki tedavi mi gördün? Tüp bebek mi? Soruları soruluyo yahu tedavi de olsa tüp de olsa evlat benim nasıl olduğu kimi ilgilendirir kiGerçi tuhaf bi milletiz
Şimdiki aklım olsa kimseye cocuk dusundugumuzu soylemesdım .dısındugunu bılenler daha cok soruyo .ya olmayadabilir gec te olabilir ,sen kimsin.Rabbim zamanını yazmış sana noluyoHamile kalınca da dert bitmiyo ki tedavi mi gördün? Tüp bebek mi? Soruları soruluyo yahu tedavi de olsa tüp de olsa evlat benim nasıl olduğu kimi ilgilendirir kiGerçi tuhaf bi milletiz
Hamile kalınca da dert bitmiyo ki tedavi mi gördün? Tüp bebek mi? Soruları soruluyo yahu tedavi de olsa tüp de olsa evlat benim nasıl olduğu kimi ilgilendirir kiGerçi tuhaf bi milletiz
Evet bizimde 3 yıl sonra oldu işte ,geceb anneme bırı oyle demiş . Belkı ben daha yenı cocuk dusunmeye basladım olamaz mı,hem velev ki oyle sanane .ogrenınce ne geccekse elıne . Birkaç arkadasıma da cocuk dusundgumuzu solemıstım solemes olaydım , her ay hatta ayda bazen ıkı kere ‘ bişi var mı ‘ dıye mesaj yazıyodu ,hatta bikere yok dedıgımde haftasına sordu yıne.dedım bir haftada sonuc degjsmıyo ,oldugunda ben sana soylerım ,senın sormana gerek yok dedim. Nedir bu ogrenme arzusj ,sanırsın erkenden ogrenıp ceyız duzecek ,ogrenınce geccek kenara,yardımmı edeyım diycek yok..
Benimde farklı bir plesanta sorunum olduğu için az çok bilgim var, evet bu yapisikliklara rahime yapılan müdahaleler sezeyanlar vs sebep olabiliyormuş, zor bir durum inşallah atlatırsın. Takiplerini ihmal etme.Aynen rahim perdesi ameliyatı olmuştum arkuat yapıdaydı o da neden olabilirmiş inşallah bi sıkıntı olmaz yukarı çıkar plesenta. Şuan doğudayım bir ay sonra ankaraya gideceğim doktorum orada çok ciddi takip gerekebilirmiş.
Bende ozele gidiyorum. Çalıştığım icin ozel saglik sigortam var. Birde istanbulda devlet hastanesi calisan icin zor canım.Öyle öyle canım ama zoraki olması gerekenleri yapıyolardır normal olanları başka hastanelere yönlendiriyolardır.Herkes özele gidiyor baksana doğum için bende özel düşüncesi bile yok
Dr kesinlikle korunmali diyor. Enfeksiyon riski icin aman dikkat :)Ay hiç de araştırmadım öyle mi acaba bilmiyorum nerden öğrenicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?