2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Arkadaşlar bebeğim sağlıklı çok şükür ama çok yüksek enfeksiyonum çıktı. 145 çıktı değer. İlaç ve iğne verdi doktorum.

Büyük ihtimal kız da dedi doktorum. Ama şimdi de enfeksiyon korkutuyor.

Maasallah canım gozun aydın bir prensesin olacak demekki.
Gecmıs olsun inşallah tez zamanda şifa bulursun ıgne ilacını ihmal etme. Kontrolunu de aksatma. Birsey olmaz cok sıkıntı etme stres yapma.

Sanirim bende idrar yolu enfeksiyonu olabilirim yanmam.yok ama günde 15 kez tuvalete giriyorum gece en az 3 kez gün içinde d baya susamış oluyorum başka belirtin var miydi
Yanma; kesik kesik tuvalete çıkmak; aşağıda ateş hissi; ayaklarda üşüme; halsizlik

Bana da plasenta asagida dedi dikkat dedi dr. Ilerleyen haftalarda cikarmis.yukari var mi yasayan boyle bi durum
Kizimda 5. Aya kadar plesenta bebegin altindaydi ara ara kanamalarim oluyordu 5. Ay sonrasi yukari cikti kanamalarim kesildi olabiliyor cnm herkeste kanama olmuyor ama ben genelde yatmistim is guc yapamiyordum kendini fazla yorma dinlenmeye calis

Meehabalar şiddetli baş agrisi yüzunden mesajlari okuyamiyorum ama bugun cok ilginc bisey hissettim oturur pozisyonda karnim titriyor gibi tecrubeli olanlar nedir bu bilgisi olan var mi

Kizimda 5. Aya kadar plesenta bebegin altindaydi ara ara kanamalarim oluyordu 5. Ay sonrasi yukari cikti kanamalarim kesildi olabiliyor cnm herkeste kanama olmuyor ama ben genelde yatmistim is guc yapamiyordum kendini fazla yorma dinlenmeye calis
Kanamam yok cnm tup bebek benim ilaclar igneler koruyordur belki.sen igne kullandin mi hic progestan falan
Agir kaldirma dedi dr yavas yavas islerimi yapiyorm yat demedi surekli bidahaki gittigimde sorayim.insallah duzelmistir

Meehabalar şiddetli baş agrisi yüzunden mesajlari okuyamiyorum ama bugun cok ilginc bisey hissettim oturur pozisyonda karnim titriyor gibi tecrubeli olanlar nedir bu bilgisi olan var mi
Elvan sanırım ismin canım o tıtreme bıldıgım kadar pıt pıt atmaları yanı tıtreme seklinde bazıları hissedebiliyormuş Oyle okumuştum ne guzel. Yanı kötu birsey degıl merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…