kullanıcı adımı değiştirdim, yabancılamayın
konu sahibi oldum, çizelgeyi yarın sabah hazırlıycam.
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
şehir (isterseniz hastanelerimizi de yazabiliriz)
kaçıncı çocuk
isterseniz kilolarımızı da yazabiliriz.
ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum
Aynene bende takarim ki ilk hamileliği de takmistim riskli cikmisti tekrar ayni strese girmek istemiyorum bakalim ne diyecek doktor şuan kapida bekliyorumBende kan vermek istemiyorum dediğiniz gibi kemik yapısına bakılsın dicem. Cünkü huyumu biliyorum pinpirikliyim degeri sürekli araştırırım doktora da inanmam zaten yapacak bişey de olmuyormuş bi sıkıntı varsa gerek duymadım. Aramızda 5 gun var bende yarın 11 oluyorum ama diger haftaya gideyim dedi. Biraz daha buyusun.
cumartesi randevum.o gün soracağımAkinti normal mi doktorun muayene ettimi cnm
aynen ya burda herkes cok fitmiş meger maşallah, ben de kendimi çok şişko hissettim,yazmaya elim zor vardı:)))Yas 29
Sat:23 Eylul
Dogum tarihi:29.06.2020
Yasadigi yer:.....
Ilk cocuk
Kilo:69
Herkese gore kilolumuymusum anlamadimkilolu da degilim hani
aynen ya burda herkes cok fitmiş meger maşallah, ben de kendimi çok şişko hissettim,yazmaya elim zor vardı:)))
Siz listede beni görmediniz galiba en fit benim çünküYas 29
Sat:23 Eylul
Dogum tarihi:29.06.2020
Yasadigi yer:.....
Ilk cocuk
Kilo:69
Herkese gore kilolumuymusum anlamadimkilolu da degilim hani
SANKİ NUB TEORİSNE GRE ERKEK GİBİKizlar sizce bebisimin cinsiyeti neEki Görüntüle 2561425
Hadi hayırlı olsun :)kızlaar günaydııın
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
kaçıncı çocuk
ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum
İNŞALLAH YAA YILBAŞINA CİNSYETİ ÖĞRENEREK GİRİŞ YAPALIMMMBu ay sonu hemen hemen herkesin netlesir belki cinsiyetler kızlar düşündüğümüz isimler de yazılır hem ay çok heyecanlı♥♥♥
HAD HAYIRLI OLSUN CANIM =)kızlaar günaydııın
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
kaçıncı çocuk
Açıkçası tam olarak neye bakiyorlar bilmiyorum. 1 ve 2. Gebeligimde yaptırdım ama şimdi yaptirsam mi bilmiyorum, bu gittiğim doktor pek önemsemedi.Güzel çıkmış senin sonucun beta da düşükmüş. Benim yüksek
Gözün aydın :) doktorum kız bebekler dah iyi tutunuyor demişti benim kanamam olduğunda, seninkide inşallah sağ salim gelicekArkadaşlar bebeğim sağlıklıymışkanamam devam ediyor. Umarım o da kesilir. Bu arada kız dedi doktor bu sefer kesin dedi.
Tesekkur ederim canim sen ogrendinmi cinsiyetiSANKİ NUB TEORİSNE GRE ERKEK GİBİ
Yaş 29kızlaar günaydııın
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
kaçıncı çocuk
Hayır haftaya gidicem normlde 21 aralıktaydı randevum ama dayanamıyorm sanırmTesekkur ederim canim sen ogrendinmi cinsiyeti
Yaş =28kızlaar günaydııın
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
kaçıncı çocuk
Bundan önce 2 hamilelik geçirdim hiç kusmadım biri kız biri erkekti :) yine hic kusmuyorum bakalim ne cikicak tam muamma :)Merak ettim bende , belli olunca yaz
Bende 21 inde gidicem inşallah.18 ine devlet Hastanesi'ne gidip kan uyuşmazlığı testlerini yaptiricam sonra 21 inde kendi Dr uma gidicem 13 haftalık olur o zana inşallah cinsiyet de söyler günler geçmiyorHayır haftaya gidicem normlde 21 aralıktaydı randevum ama dayanamıyorm sanırm
En son ne zamn gitmistinki o kadar gec randevu verdi canimHayır haftaya gidicem normlde 21 aralıktaydı randevum ama dayanamıyorm sanırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?