2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
son adet tarihi:15 eylül 2019
tahmini doğum tarihi:21 haziran 2020
kaçıncı çocuk:1
bebişin ismi:belli değil:)
hamile kaldığım kilo:57
hamileliği tamamladığım kilokesin kocaman olcam :)

şimdilik yazamadıklarımızı boş bırakırsın arada güncelleriz.olur mu?

dün akşamdan beri sağ kasığımda ince bi batma var. ağrı acı veren bir şey değil ama otururken bile orda birşey oluyor gibi hissediyorum sanki iğne batar gibi.umarım kötü bir şey değildir ya kızlar.

Günaydınnn
Yas 33, SAT 19 Eylul, tahmini dogum tarihi 25 Haziran, Istanbul, ilk bebis, cinsiyet ve isim belli degil, 58 kg

Seninkisi normal cnm ise gidip çalışmak kolay değil ki hamilelikte yorgunluk oluyor bana gore hamileliğin en zor donemi ilk 3 ay bu ikinci hamileliğim ilk 3 ay atlattinmi o belirtiler geçiyor yorgunluk mide bulantisi vs son aylarda da oturup kalkmada biraz zorlaniyorsun zaten 34 haftaliktan sonra izin veriyorlar ☺

Cok şükü
Gerçekten ne zaman düzelicez anca doğum yapınca heralde inşallah Bende bugün evi ocağı temizlim dedim merdiven silerken migdem bulanmaya başladı sildim hemen uzandım pert düştüm
3 ay bitsin düzelmeye başlayacak inşallah şuanda mide bulantilari mahvediyor zaten o yüzden bisey yapamiyoruz

Yas 32, SAT 15 eylül, DT 21 haziran, İST, ikinci çocuk kilo 49 henüz cinsiyet ve isim belli değil

İdrarinda yanma kotu koku sik cikma var mi cnm benim aklima idrar yolu enf. Geldi ama bunu Dr gidip test yaptirmadan anlayamazsin devam ederse git baktir bence

yapılıyor tabi ben orada takipteyim diye yaptırdım

ben 13 haftalığım folıc trıo içiyorum içinde folik asit, kalsiyum d vitamini var dr devam dedi

İdrarinda yanma kotu koku sik cikma var mi cnm benim aklima idrar yolu enf. Geldi ama bunu Dr gidip test yaptirmadan anlayamazsin devam ederse git baktir bence
yok yok çok şükür. yanma sık idrara çıkma kötü koku. sadece sümüksü akıntım var hala

Allah iyiliğinizi versin dün gece grubu arıyorum bizim grup bu değil die
Sat :19 eylül 2019
Tahmini dogum :25 haziran 2020
İstanbul silivri
Cinsiyetimiz henuz belli değil
Kilom :46 (diliyorum bol bol kilo almayı )

Hayırlı olsun cnm sevindim
29
29.09.2019
Haziran sonu olur sezeryan
İstanbul sefaköy medipol
2. Çocuk
Cinsiyeti belli değil
Kg 54

Son adet tarihi: 13.09.2019
Tahmini doğum tarihi:20.06. 2020
Kaçıncı çocuk: ilk olcak
Bebişin ismi :belli değil
Kilo:50
Haydin kolay gelsin sana canım

Bende kan vermek istemiyorum dediğiniz gibi kemik yapısına bakılsın dicem. Cünkü huyumu biliyorum pinpirikliyim degeri sürekli araştırırım doktora da inanmam zaten yapacak bişey de olmuyormuş bi sıkıntı varsa gerek duymadım. Aramızda 5 gun var bende yarın 11 oluyorum ama diger haftaya gideyim dedi. Biraz daha buyusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…