- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
kullanıcı adımı değiştirdim, yabancılamayın
konu sahibi oldum, çizelgeyi yarın sabah hazırlıycam.
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
şehir (isterseniz hastanelerimizi de yazabiliriz)
kaçıncı çocuk
isterseniz kilolarımızı da yazabiliriz.
ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum
Günaydınnnkızlaar günaydııın
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
kaçıncı çocuk
ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum
Seninkisi normal cnm ise gidip çalışmak kolay değil ki hamilelikte yorgunluk oluyor bana gore hamileliğin en zor donemi ilk 3 ay bu ikinci hamileliğim ilk 3 ay atlattinmi o belirtiler geçiyor yorgunluk mide bulantisi vs son aylarda da oturup kalkmada biraz zorlaniyorsun zaten 34 haftaliktan sonra izin veriyorlar ☺Ben uyuyup uyaninca iyi oluyorum. Ama isyerinde yogun bir isim var bazen hamile oldugumu unutup koşturuyorum. Ama eve gelip kapiyi acinca adim aticak dermanim kalmiyor. Sanirim Allah gun icinde yardimci oluyor. Bu kadar kucukken bu yorgunluk varsa son aylarimixi dusunemiyorum
Cok şüküCanııım benim kalça ağrılarım falan da erken başladı zayıf kadınlarda ilk hamilelikleri daha zor olurmuş çünkü vücut kilo almaya alışık değilmiş bu yüzden hem ağrıları erken başlarmış hemde bebeğin hareketlerini bu sebepten erken hissedelermiş doktorumun yaptığı açıklama bu
3 ay bitsin düzelmeye başlayacak inşallah şuanda mide bulantilari mahvediyor zaten o yüzden bisey yapamiyoruzGerçekten ne zaman düzelicez anca doğum yapınca heralde inşallah Bende bugün evi ocağı temizlim dedim merdiven silerken migdem bulanmaya başladı sildim hemen uzandım pert düştüm
Yas 32, SAT 15 eylül, DT 21 haziran, İST, ikinci çocuk kilo 49 henüz cinsiyet ve isim belli değilkızlaar günaydııın
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
kaçıncı çocuk
şaşırdım acaba normal ücretlimi anladılar ?Evet medipol vatana gittim ilk hatta sordum 400 dedi mal kız bana
İdrarinda yanma kotu koku sik cikma var mi cnm benim aklima idrar yolu enf. Geldi ama bunu Dr gidip test yaptirmadan anlayamazsin devam ederse git baktir bencedün akşamdan beri sağ kasığımda ince bi batma var. ağrı acı veren bir şey değil ama otururken bile orda birşey oluyor gibi hissediyorum sanki iğne batar gibi.umarım kötü bir şey değildir ya kızlar.
ben normal ultrasonda baktırdım dr öyle ayrıntılı da bakalım diye talep etmedi o ne derse onu yapıyorum bilemedim ki :)Aradım da ayrıntılı ultrasonla ense kalınlığına bakıyorlar ya hem ona hem kana 136 tl imkansız dediler ikisi 400 küsür dedi tutuyor
yapılıyor tabi ben orada takipteyim diye yaptırdımBu ikili testi devlet hastaneleri yapmiyor mu? Özele bu kadar para vermek bence gereksiz ben çarşamba devlete kontrole gidicem yapiyolarmi olmazsa sorayim ben yaptirma taraftarı değilim ama ense kalinligina bakabilir ama kan vermeyi dusunmuyorum eğitim araştırma hastanesine randevu almistim gebe polikiligine yaptırmak isteyenler için bi sorayim
evet 11 13 arası dedi drkaçıncı haftada yaptırdınız canım? 11-13 hafta arası mı yapılıyor?
ben 13 haftalığım folıc trıo içiyorum içinde folik asit, kalsiyum d vitamini var dr devam dediKızlar selam, 10+4'üm bugün. Doktor 12. haftada folik asiti bırak sonra ben 12-16. haftalar arasını boş geçiriyorum. 16. haftadan sonra kalsiyum, magnezyum, multivitamin vs başlıyorum dedi. Kendisinden aşırı memnunum ama kafama çok takıldı. Sizce normal mi?
bende kullanıyorum ama bu hafta son olacak dr kesebilirsin lekelenme yada ağrın olursa kullanırsın dedi 100mg lık kullandığım tedbir amaçlıBende kansızlık çıktı.cımartesi 12. Hafta randevum var napcak bakalım. Hala progestan kullanan varmı
yok yok çok şükür. yanma sık idrara çıkma kötü koku. sadece sümüksü akıntım var halaİdrarinda yanma kotu koku sik cikma var mi cnm benim aklima idrar yolu enf. Geldi ama bunu Dr gidip test yaptirmadan anlayamazsin devam ederse git baktir bence
Allah iyiliğinizi versin dün gece grubu arıyorum bizim grup bu değil diekızlaar günaydııın
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
kaçıncı çocuk
Hayırlı olsun cnm sevindimkızlaar günaydııın
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
kaçıncı çocuk
Akinti normal mi doktorun muayene ettimi cnmyok yok çok şükür. yanma sık idrara çıkma kötü koku. sadece sümüksü akıntım var hala
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
kaçıncı çocuk
Bende kan vermek istemiyorum dediğiniz gibi kemik yapısına bakılsın dicem. Cünkü huyumu biliyorum pinpirikliyim degeri sürekli araştırırım doktora da inanmam zaten yapacak bişey de olmuyormuş bi sıkıntı varsa gerek duymadım. Aramızda 5 gun var bende yarın 11 oluyorum ama diger haftaya gideyim dedi. Biraz daha buyusun.11 de kontrolum var heyecanliyimbebek ne durumda meraktayim cinsiyet soylemeyecektir(devlet hastanesi) onun için bir ay daha beklemek gerekecek saglikli olsun da daha önemli birşey yok birde ense kalinligina bakar herhalde ama kan vermek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?