Inşallah cnm ayın 9 unda gidicem söylemezse 1 hafta sonra özele gidicemMerak ettim bende , belli olunca yaz
Kaç haftalıkInşallah cnm ayın 9 unda gidicem söylemezse 1 hafta sonra özele gidicem3cüde olsa insan merak ediyor annem sarı zibinla şapka almış çok tuhaf oldum heycan geliyor belli olsada 1parcada ben alsam
Şuan 11+3 9da 12+3 oluyor inşallah tahminde olsa söyler erkekse değişme olmaz diye biliyorum oğlanda tam 11 haftalık ikili teste kıza benziyor demişti Bakalim hayırlısıKaç haftalık
Önce %80 kız dedi. Sonra bi yan dön bakalım dedi. Yan döndüm oradan baktı. Suyu iyi gelişimi iyi güzel bir kız bebiş dediÇok sevindim cok şükürinşallah kanama da kesilir canım..ay hadi sende öğrendin cinsiyet darısı başımıza
Valla bana da faxla gibi geliyor. 15 e indircem yarin. Kendi doktorum oldum1000 IU yazıyo ama gebeler ne kadar almalı eczacıda bişey demedi doktora sordum o da eczacı der dedi sinir oldum şuan herkese
Benimde 6 çıktı fark yok pek , sana doktor mu 20 damla dediValla bana da faxla gibi geliyor. 15 e indircem yarin. Kendi doktorum oldumbunyem hassas etkileniyorum. Bi de benim degerim 5 cikti belki fazla dusuk diye mi acaba bilemedim
Aynen hayırlısı bende çok merak ediyorum cinsiyeti 11+3 te gitmiştim bişey demedi banaŞuan 11+3 9da 12+3 oluyor inşallah tahminde olsa söyler erkekse değişme olmaz diye biliyorum oğlanda tam 11 haftalık ikili teste kıza benziyor demişti Bakalim hayırlısı
Evet kadin dogum doktoru dediBenimde 6 çıktı fark yok pek , sana doktor mu 20 damla dedi
Güzel çıkmış senin sonucun beta da düşükmüş. Benim yüksekBu benim geçen sene ki 2li tarama testim.
Ay maşallah bizim de suyumuz gelişimimiz güzel gidiyor suyun da iyi demişti önde gidiyor hatta bakalım umarım böyle devam ederÖnce %80 kız dedi. Sonra bi yan dön bakalım dedi. Yan döndüm oradan baktı. Suyu iyi gelişimi iyi güzel bir kız bebiş dedi
Bidaki gitmende belli olur cnm 14 cü haftada illaki söylüyorlar bebek bacaklarını kapatmazsaAynen hayırlısı bende çok merak ediyorum cinsiyeti 11+3 te gitmiştim bişey demedi bana
Ay inşallah o zamanlar gidicem evetBidaki gitmende belli olur cnm 14 cü haftada illaki söylüyorlar bebek bacaklarını kapatmazsa
Çalışmasam bende yatarım 7/24 sanırımBende aynıyım akşam on sabah 7 kalkıyorum oğlanı okula yolluyorum 8 de geri yatıyorum 10 a kadar
Olsun neyseki yalnız değiliz ya iki kişiyiz bebisler var kışı onlarla geçircez allahın izniyleÇalışmasam bende yatarım 7/24 sanırım
Yat kalk dua et valla tatlıım beniim gündüz bulantıdan kafam kalkmıyorBen hem evi makineye atıyom hemde yemek yapabiliyorum ya demekki sizden daha iyiyim bi tık ☺☺
Canım benim hapşurmam yok ki hiiç sabah uyurken sıcaklık hissettim ben bi kalktım burnum kanıyor damarlar gerildiği için normalmiş amaCanım ben de deli gibi hapşırıyorum ama grıp degılım.sayısız hapşırmam var,arastırdım bıraz. Hamılelık hormonları nedenıyle burun içi de şişıyor muş o da ya nezle ya hapsırık yapıyormus sende de kanama yaptı ozamam? Cok kasınıyo burnumun içi benim
Aynen canım normalmiiiş damarlar genişlediği içinBIz bugün 4.aya girdik umarım azalır diyorum inşallah bulantı kusması olan herkesin geçer ya gerçekten çok zor midesi ağrıyor insanın yani..umarım tekrarlamaz canım valla vücutta herşey değiştiği için normaldir oda..
Ben gündüz uyuyamıyorum artıkBenim boyunda sıkıntı var zaten jelli ortapedik yastıkta yatıyorum iki yastık beni zorlar dayancaz artık napim gündüz uyurum bende evdeyim nasılsa vakit geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?