2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Senin cinsiyeti bence erkekti canim. Haftaya mi gideceksin. El salliyordu ya simdiden masaAllah iyi gelismisti.Ondan erkek diye dusunuyorumNe alaka cinsiyet diyosun diceksin ama kac gundur yazcam firsat bulamadim
Evet canım bize el sallayan benimkiydi bende erkek hissediyorum zaten ama ters köşe yapmazsa bakalım hayırlısı diyorum..bugün de ikili test için gidicem sonuç göstermeye birdahaki kontrol de 25 aralık da of çok var

Allah razı olsun canım çok sağol öyle bi yandan yok ya bu bi test sadece diyorum bi yandan acaba işte böyle zor bi durum inşAllah sizler benim gibi muamma da kalmazsınız hakkımızda hayırlısı❤
Canım doktor daha yorumlamadan niye bu kadar kendini yıpratıyorsun sana da bebeğine de yazık doktor risk var dese elbet insan üzülür ama bekle bir bakalım daha doktor görmedi. Risk olsa bile çocukta yüzde yüz engel olduğunu göstermez ki hem. Sadece sen istersen ekstra testler yapılır o kadar

kızlar bana bu hafta folik asiti bıraktırıyo doktorum
ek olarak multivitamin demir ilacı ve ve d vitaminine başlatıyo
ocean mummy
gynoferon
devit 3 bunları yazmışş...

kızlar bana bu hafta folik asiti bıraktırıyo doktorum
ek olarak multivitamin demir ilacı ve ve d vitaminine başlatıyo
ocean mummy
gynoferon
devit 3 bunları yazmışş...
Benim multivitaminimin içinde folik asit de var. 2. Aydan itibaren başltmıştı doktor. Burada 3. Aya gelen herkes folik asiti bıraktı bir ben devam ediyorum herhalde :) 3,5 aylık oldu bebek. Doktor devam diyor multivitamine

Cıktımı sonuç

Doktorlar hepinize bi sürü vitamin falan vermiş ya bana niye sadece devit damla verdi ki acaba

Kizlar ben kontrolden geldim ama sansima ultrason emri bozulmuş doktor cikti veremedi o yüzden sizlere foto atamiyorum devlet hastanelerinde maalesef boyle şeylerle karsilasiliyor kalp sesini dinletti boyunu söyledi 43mm (4.3 cm) olmuş hareketliydi herşey normal görünüyor dedi progestani biraktigimi söyledim zaten 12 haftadasiniz birakabilirsiniz dedi cinsiyet sordum daha cok küçük göremeyiz dedi bu arada ikili test yapmiyolarmis(egitim arastirma hastanesi) yaptiricaksaniz biran önce yaptirin dedi bende gerek görmediğini söyledim kan ve idrar istedi sonuçlarla sağlık ocagina gideceğim kan ve idrar tahlilleri istemişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…