İnşallah olmayacak sen canını sıkma bebeğine yazık. Doktor bir risk görürse elbette başka teste yönlendirir daha uygun testler de vardır eminim. Ama bence sorun yok diyecek. Belki üçlü tarama da yapalım haftası gelince der o kadar.Kaç günden beri internette gördüklerim beni yıprattı canım o yüzden az çok doktorun ne diyeceğini tahmin edebiliyorum ama inşAllah benim tahmin ettiğim gibi olmaz.
Yani tabi tam olarak döllenme ne zaman onu bilemiyoruz malesef ama doktor kendisi öyle bir tez açıkladı bakalım artık hayırlısı :)EVET BENM YUMURTLAMADN ÖNCE İLŞKİ OLDU..AMA ŞÖYLE BİŞEYDE VAR ADET BİTTKTEN SONRA İLŞKİ OLDUYSADA ERKEK OLMA İHTİMALİ VARMIŞ YUMURTLAMA ZAMANI OLMUYOKİ DEMEYİN ÇÜNKÜ ADETLE BİRLKTE ATILAMAYAN YUMURTALAR DÖLLENEBİLİYOMUŞBİZİM OZAMNDA OLMUŞTU O YÜZDEN X LERMİ KAZANICAK Y LERMİ EMİN DEĞİLİM
Evet canım imkânın varsa onu yap direk güzel duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun hepimiz sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı❤doktorla bir konuscam canım cuma, önerirse yaptırmak ıstıyorum,çünkü ikili de olumsuz sonuc alıp saglıkla dogum yapan okadar cok insan var ki, ve sen de saglıkla kucagına alcaksın inşallah, Allah için zorluk mu var ;ol derse herşey düzelir, dua edelim bolbol.Allah herkese saglıkla bebeklerını kucagına alıp anneli babalı buyumeyı nasip etsin
Ben de mesela gobegıme dokunmasını bebegımızle konusmasını falan beklıyorum ama pek yok, istegim saçma mı bılmıyorum :)) bir de bir mutsuzluk oluyor genelde . aslında 3 yıldır bugunlerın hayalını kuruyorum ama enerjim eksik, tedirginlik alınganlık ,stres fazla..Kızlar bu dönemde duygusal olarak hassas misiniz alinganim eşimin sanki bu süreçte yanimda olmadgini düşünüyorum aslında yanimda ama bu işlerden anlamıyor yani ne bileyim mesela midem ağrıyor veya lavobaya çok gidiyorum uyku uyuyamiyorum diyorum olabilir usutmusun hamilelik olacak o kadar diyor evet olacak ama ne bileyim insan sanki daha fazlasını istiyor sanırım sorun bende
AMİN CANM BENM ATLAMIŞIM SENİN YAZDIKLARINI ŞMDİ GÖRDÜM..BEN İNANIYORUMKİ GÜZEL OLUCAK HERŞEY MERK ETME SEN..BENM TEYZEMİ SÜRÜNDÜRDÜ DOKTORLAR RİSKLİ ALDIR DİYE O ALDIRMADI VE SONUÇ YEMYEŞİL GÖZLÜ SARI SAÇLI Bİ KIZI VAR GAYETTE SAĞLIKLII...Evet canım imkânın varsa onu yap direk güzel duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun hepimiz sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı❤
Bende yok çok şükür duygusal olarak iyiyim ama insan tabi bu durumda özel ilgi bekliyor ama benim eşim de baya heyecanlı her akşam geldiğinde elini koyar sever konuşur hem kızım diyor hem oğlum çok hoşuma gidiyor benimde tek başıma bile duş aldırmıyorBen de mesela gobegıme dokunmasını bebegımızle konusmasını falan beklıyorum ama pek yok, istegim saçma mı bılmıyorum :)) bir de bir mutsuzluk oluyor genelde . aslında 3 yıldır bugunlerın hayalını kuruyorum ama enerjim eksik, tedirginlik alınganlık ,stres fazla..
Iyi düşünün iyi olsun kızlar yapmayın onLar hissediyor Su an sakin olalım ki sakin bebek olsunlar dilerimkaygı çok bende de sürekli olumsuz şeyler dikkatimi çekiyor. mutlulukla geçireyim istiyorum yok o kafa hep dolu
Amin canım ınsallahEvet canım imkânın varsa onu yap direk güzel duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun hepimiz sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı❤
ben dış gebelik yaşamıştım, onda hergun opuyordu , sevıyordu sonra hayal kırıklıgı kötü oldu. şimdi çok tedbirli davranıyor , artık sevınmekten bile korkar olduk, kaygılardan dolayı.. Allahım yardımcımız olsun..Bende yok çok şükür duygusal olarak iyiyim ama insan tabi bu durumda özel ilgi bekliyor ama benim eşim de baya heyecanlı her akşam geldiğinde elini koyar sever konuşur hem kızım diyor hem oğlum çok hoşuma gidiyor benimde tek başıma bile duş aldırmıyor
Tabi ozaman normal oda seni düşünüyor demekki üzülme diye buda güzel birşey sen yine konus sev ihmal etme herşeyin başı dua ve sevgi..allah büyük hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız inşallah canımben dış gebelik yaşamıştım, onda hergun opuyordu , sevıyordu sonra hayal kırıklıgı kötü oldu. şimdi çok tedbirli davranıyor , artık sevınmekten bile korkar olduk, kaygılardan dolayı.. Allahım yardımcımız olsun..
Duyuyorlar mıdır onlarla konusmalarımızı :)Tabi ozaman normal oda seni düşünüyor demekki üzülme diye buda güzel birşey sen yine konus sev ihmal etme herşeyin başı dua ve sevgi..allah büyük hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız inşallah canım
Ya evet tabiki ilk duyduğu ses bizimki birde nekadar guzel birsey konus sev hissediyorlar benceDuyuyorlar mıdır onlarla konusmalarımızı :)
Aynen ne bileyim böyle mesela bir gün önce canim nar çekti dediysem o gün olmasa da aa eşim hamile alayım desin istiyorum ben demeden soruyorum ya her akşam istedgini şöyle alayım diyor ama gebelik öyle bişey degil ki o an canin istemiyor mesela mesela bi akrabamizin çocuğu zor oldu eşiyle her seferinde kontrollere gidiyor benim eşim kimi zaman geliyor ama yani öyle o ani kacirmayim çok özel bi an gibi değil çok basit geliyor bu süreçBen de mesela gobegıme dokunmasını bebegımızle konusmasını falan beklıyorum ama pek yok, istegim saçma mı bılmıyorum :)) bir de bir mutsuzluk oluyor genelde . aslında 3 yıldır bugunlerın hayalını kuruyorum ama enerjim eksik, tedirginlik alınganlık ,stres fazla..
Duyuyorlar mıdır onlarla konusmalarımızı :)
ağlatcaksın kız beniokuduğum bir kitap bebeğin her aşamada seni hissettiğini söylüyor. daha sonraki haftalarda duysa bile hislerle seni anlayabiliyor.konuşun tabiki. ben bolca beni asla bırakma seni çok bekledim filan diyorum :)
kitap demişken, hamilelikte okumamızı önerdiğiniz kitaplar var mı?okuduğum bir kitap bebeğin her aşamada seni hissettiğini söylüyor. daha sonraki haftalarda duysa bile hislerle seni anlayabiliyor.konuşun tabiki. ben bolca beni asla bırakma seni çok bekledim filan diyorum :)
Ya dedim sana canımBebekle İletişim Anne Karnında Başlamalı
Anne karnındaki bebek ile konuşmak, ona müzik dinletmek bebeklerin görsel, zihinsel ve motor becerilerinin gelişmesini sağlıyor.www.aktuelpsikoloji.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?