Sagol canım moral oldu ,bidaha gıttınmı pekıCANM BENDE GİTTİĞİMDE DE 10 DUM AMA 9+3 ÇIKTIM DOKTORUM YAKALAR GÜNÜNÜ MERAK ETME DEDİ
HAFTAYA GİDİCEZ CANM İKİLİ YAPTIRMİCAM İÇİÇN GİTMEDİKSagol canım moral oldu ,bidaha gıttınmı pekı
Benim bildiğim 2 haftaya kadar fark etmiyorsa önemli birşey değil, çünkü nokta kadar ölçüm farketse gün oynuyor hemen, ben ilk doktora gittiğimde 3 gün gerideydi sonra gününe geldi hatta bazen 1 2 gün öner geçiyor yani çok önemli şeyler değil öyle bi kaç gün oynaması, bebeğin şimdiye kadar organları oluştu artık bundan sonra büyüyecek, bunda da cok etki var beslenme, ailesel yapi, stres vb gibi. Mesela anne baba yada ikisinden biri kalipli ise bebegin kalipli olmasi beklenir bu normaldir yada minyon ise bebeginde oyle olmasi normaldir. Bunun gibi ama haftasina gore cok gerideyse bunda gelisim bozuklugu olabilir ve bu incelenir bazen plasentadan kaynaklanabilir yada başka sebepler olabilir, genelde erken doğum yaptırılır yada çok ileridir bu seferde şeker yüklemesi yapıldımı ona bakalir mesela ona gore diyet verilir. Yanı bunlar en az 2 hafta fark eden bebeklerde dikkat edilen şeylerden bazıları. Bir kaç günlük farklar sizi hiç düşündürmesin çok normal çünkü.Canım cok sevındım saglıkla devam etsın ıns. Sat a gıre de 11+ 4 mü peki ? Benım int de sata gore gebelık hesabında ultrasondakıne gore 4-5 gun herıdeydı ,bu ne demek oluyor bılıyor musun,atıyorum,sata gore int de 7+6 iken gıtmıstım ama ölcumde 7+1 çıkmıştı,sonra degısır mı ki bu durumkptu bişey mi bılen var mı ?yarın da gıdecegım ınsallah guseldir hersey..
MasaAllahh canim Rabbim korusun bebisi de annesini deBurda işte miniğim ayakları açışa ne demeliMaşallah deyin teyzeleri ☺❤
Çok sagol canım içim rahatladıBenim bildiğim 2 haftaya kadar fark etmiyorsa önemli birşey değil, çünkü nokta kadar ölçüm farketse gün oynuyor hemen, ben ilk doktora gittiğimde 3 gün gerideydi sonra gününe geldi hatta bazen 1 2 gün öner geçiyor yani çok önemli şeyler değil öyle bi kaç gün oynaması, bebeğin şimdiye kadar organları oluştu artık bundan sonra büyüyecek, bunda da cok etki var beslenme, ailesel yapi, stres vb gibi. Mesela anne baba yada ikisinden biri kalipli ise bebegin kalipli olmasi beklenir bu normaldir yada minyon ise bebeginde oyle olmasi normaldir. Bunun gibi ama haftasina gore cok gerideyse bunda gelisim bozuklugu olabilir ve bu incelenir bazen plasentadan kaynaklanabilir yada başka sebepler olabilir, genelde erken doğum yaptırılır yada çok ileridir bu seferde şeker yüklemesi yapıldımı ona bakalir mesela ona gore diyet verilir. Yanı bunlar en az 2 hafta fark eden bebeklerde dikkat edilen şeylerden bazıları. Bir kaç günlük farklar sizi hiç düşündürmesin çok normal çünkü.
İkili test için mi canım ,rutın kontrol mu ?MasaAllahh canim Rabbim korusun bebisi de annesini debenim de haftaya cumartesi randevum. Merakla bekliyorum
Ikiliyi sadece ultrasondan yaptircam canim. O yuzden gidecem insaAllah.İkili test için mi canım ,rutın kontrol mu ?
Çok üzüldüm cnm ya benimde ara ara oluyor hiç kusmadım bende bulanıyor sabahları bide midemde çok gaz oluyorGece uykumdan kalktım mide bulantısıyla uyuyamadım çubuk kraker yedim uyumaya çalıştım bayadir olmuyordu kalktım biraz önce yine aynı kusucam sanırım ama çıkcak birşey yok midem berbat bugün ya geçti diyorum yine başlıyor
Bende İyiyim şükür cnm aile hekiminden geldim sonuçları aldım sonuçların çok güzel dedi bişey kullanmana gerek yok şanslı hamilelerdensin dedi hoşuma gitti ki kansız gözüyle bakarlar bana bembeyaz oluncaSELAM CANM İYİYZ VALLA SEN NASILSIN
maşallah canm benmmBende İyiyim şükür cnm aile hekiminden geldim sonuçları aldım sonuçların çok güzel dedi bişey kullanmana gerek yok şanslı hamilelerdensin dedi hoşuma gitti ki kansız gözüyle bakarlar bana bembeyaz olunca
Amin inşallah hepimizinBu bebişini saglıkla kucagına al canımcım ,Allahım yardımcımız olsun hepımızın
Merhaba benide tabloya eklermisinizkızlaar günaydııın
kullanıcı adımı değiştirdim, yabancılamayın
konu sahibi oldum, çizelgeyi yarın sabah hazırlıycam.
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
şehir (isterseniz hastanelerimizi de yazabiliriz)
kaçıncı çocuk
isterseniz kilolarımızı da yazabiliriz.
ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum
Kilo 69 2. Çocuğumteşekkürler canıım, kilo ve kaçıncı cocuk olduğunu öğrenebilir miyim
Merhaba ilk hamileliğim ve bu hamileliğimde kullanıyorum memnunum bi sıkıntı yaşamadımKizlar decavit kullanan var mi memnunmu?
Ben dünden beridir çok kötüyüm baş ağrısından ölüyorum resmen parol içmek istedim içemedim yediklerim hepsi çıktı acile gitmeyi düşünüyorumSlm kızlar nasılsınız
Geçmiş olsun bende aynıyım şuan kustum halsizlik geldi çok fena..birşeyler yiyebilseydin parol iyi gelirdi yada buz koy başına migren var bende öyle yapıyorum geçmezse git ama..Ben dünden beridir çok kötüyüm baş ağrısından ölüyorum resmen parol içmek istedim içemedim yediklerim hepsi çıktı acile gitmeyi düşünüyorum
Yumurta süt şükür yiyorum içiyorum ceviz istemiyorum almıyor midem. Ama anlıyorum seni cunku cay dan tıksınıyorum elıme caydan lık bıle almıyorum. Allah yardımcımız olsun,Ben normalde saglıklı beslenırım ama hamılelıkte canım hep zararlı seyler istedi .bol tuzlu tatlı baharatlı kalorılı seyler ,yıyorum yaben de bıraz vıcdan azabı cekıyorum ama ,yumurtadan sütten cevızden mıdem bulanıo resmen ,zorluyorum yınede kendımı . Yumurtanın sarısının kokusuna tahammul edemıyorum,sadece beyazını yıyorum bi süredır fln
Maasallah şükürler olsun o zaman Allah saglıcakla versın cumlemızınkıneKızlar ikiliden cıktım. Kan vermedim. Sadece ultrasonda bakıldı normal dedi. Kan ver yada verme diyemem zaten ne olacagını bizde anlayamıyoruz yüzde yüz bebek saglıklı diyemiyoruz dedi. Bende kafa karıştırmaya gerek yok dedim vermedim. 11 +4 olmuş evladım.Büyümüş bi tanecim. ❤
Bende yeni basladim canim bulantilarim gecmsti tekrar kusmaya basldm acaba ilacin etkisimdrMerhaba ilk hamileliğim ve bu hamileliğimde kullanıyorum memnunum bi sıkıntı yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?