2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim bildiğim 2 haftaya kadar fark etmiyorsa önemli birşey değil, çünkü nokta kadar ölçüm farketse gün oynuyor hemen, ben ilk doktora gittiğimde 3 gün gerideydi sonra gününe geldi hatta bazen 1 2 gün öner geçiyor yani çok önemli şeyler değil öyle bi kaç gün oynaması, bebeğin şimdiye kadar organları oluştu artık bundan sonra büyüyecek, bunda da cok etki var beslenme, ailesel yapi, stres vb gibi. Mesela anne baba yada ikisinden biri kalipli ise bebegin kalipli olmasi beklenir bu normaldir yada minyon ise bebeginde oyle olmasi normaldir. Bunun gibi ama haftasina gore cok gerideyse bunda gelisim bozuklugu olabilir ve bu incelenir bazen plasentadan kaynaklanabilir yada başka sebepler olabilir, genelde erken doğum yaptırılır yada çok ileridir bu seferde şeker yüklemesi yapıldımı ona bakalir mesela ona gore diyet verilir. Yanı bunlar en az 2 hafta fark eden bebeklerde dikkat edilen şeylerden bazıları. Bir kaç günlük farklar sizi hiç düşündürmesin çok normal çünkü.

Çok sagol canım içim rahatladı

Çok üzüldüm cnm ya benimde ara ara oluyor hiç kusmadım bende bulanıyor sabahları bide midemde çok gaz oluyor

SELAM CANM İYİYZ VALLA SEN NASILSIN
Bende İyiyim şükür cnm aile hekiminden geldim sonuçları aldım sonuçların çok güzel dedi bişey kullanmana gerek yok şanslı hamilelerdensin dedi hoşuma gitti ki kansız gözüyle bakarlar bana bembeyaz olunca

Merhaba benide tabloya eklermisiniz
S.A.T: 19.09.2019
T.D.T:26 Haziran
Aydın
2. çocuk
cinsiyet belli değil
74 kilo ile hamile kaldım

Ben dünden beridir çok kötüyüm baş ağrısından ölüyorum resmen parol içmek istedim içemedim yediklerim hepsi çıktı acile gitmeyi düşünüyorum
Geçmiş olsun bende aynıyım şuan kustum halsizlik geldi çok fena..birşeyler yiyebilseydin parol iyi gelirdi yada buz koy başına migren var bende öyle yapıyorum geçmezse git ama..

Yumurta süt şükür yiyorum içiyorum ceviz istemiyorum almıyor midem. Ama anlıyorum seni cunku cay dan tıksınıyorum elıme caydan lık bıle almıyorum. Allah yardımcımız olsun,

Maasallah şükürler olsun o zaman Allah saglıcakla versın cumlemızınkıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…