2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Cok sevindim canim insaAllah saglikla kucagina da alirsin. Resmi yok mu bakalim

Yaş 28
Sat: 30.08.2019
Tahmini d.t: 05.06.2019
Çocuk : ilk
Cinsiyet ; kız
İsim ; Arya Eva
Kilo; 62

Bende de vardı. Doktora sordum. Kafana takıp bunu dert edersen stresten olur yoksa o ağrıdan birşey olmaz dedi

Yeni bir tez lazim :) benim aslında aklıma da bişey var ama benimki belli olsun O zaman daha net belli olur :)
Valla benim de bulantım olmadı. Ama iştahım yoktu. Hala yok. O yüzden 64 ile başladım 62 kiloyum.

Ama limon yemekten için dışına çıkmıştı hamilelikte bi limonu sıkıp üstüne su ekledim içtim hep. Mandalina yedim. Çikolata yiyemedim tatlıdan midem bulandı. Bebiş kız

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) ben hem ekşi hem tatlı yiyorum hadi bakalım görücez :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) ben hem ekşi hem tatlı yiyorum hadi bakalım görücez :)
Ya ben normalde çok çikolata tüketirdim eşim yerim diye bi kutu almış. Daha bi tane yemedim açıp şimdi yavaş yavaş geçiyor tiksinmem ama başta eşim çikolata yerken ben arkamı dönüyordum o kadar ağır geliyordu

OYY YERM ONU FOTOGRAFI YOKMU CİNSYT TAHMN ETTİMİ

Bazilarinin oyle tiksinmeleri oliyormus baya evet, benim de iştahım çok açık ondan yana sıkıntım var, kilo sıkıntım olmasa rahat geçiyor, tabi ağrıları saymıyorum çünkü genelde yatıyorum

Canım cok sevındım saglıkla devam etsın ıns. Sat a gıre de 11+ 4 mü peki ? Benım int de sata gore gebelık hesabında ultrasondakıne gore 4-5 gun herıdeydı ,bu ne demek oluyor bılıyor musun,atıyorum,sata gore int de 7+6 iken gıtmıstım ama ölcumde 7+1 çıkmıştı,sonra degısır mı ki bu durumkptu bişey mi bılen var mı ?yarın da gıdecegım ınsallah guseldir hersey..

CANM BENDE GİTTİĞİMDE DE 10 DUM AMA 9+3 ÇIKTIM DOKTORUM YAKALAR GÜNÜNÜ MERAK ETME DEDİ

Serum içine bişey katılmayınca tuzlu su evet ama hastanın o anki ihtiyacına gore ağrı kesici, ates düşürücü, vitamin vs ne gerekiyorsa içine onu katip veriyorlar. bazıları serumdan psikolojik olarak fayda görüyor ama bazende gerçekten gerekli olduğu yerler oluyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…