Hadi ya iyiki söyledin serumun ne olduğunu deseydin o mala ah ben olacaktım gorurdu gününü..Kızlar hastaneden geldim serum aldım biraz iyi geldi acilin doktoru sinir etti yapcak bişey yok dayanmak zorundasın su içmiyosundur halbuki su aseriyorum çok içiyorum su vericem ben serum dan medet ummuşum su var serumda sana faydamı edeceğini sanıyorsun dedi serum takıldıktan sonra sinirlerim boşaldı ağlattı resmen kul hakkına girmek çok kolay oldu
İnşallah canıım ya normalde sadece sabah oluyordu bulantılarım şimdi sabahtan akşama sürüyoorGeçmiş olsun canım geçicek inşallah ben hergun daha da iyi oluyorum midem ve bulantılarım azaldı demekki dedikleri doğruymuş 4.aya gir rahatlarsın demişlerdi sende iyi olursun inş..
Bisey diyemedim kendi doktorum kendini çok kötü hissedersen acile geç serum iyi gelir demişti dedim bisey demedi kağıdı elime tutuşturdu hemşireye ver taksınlar dedi bacaklarım kesiliyor kollarım illaki bişey var yani hiç ne kan ne idrar kendime ağladım babam okutsaydı merhametliydik iyi yapardım diye düşündüm biandaSu bazi doktorlarin meslegini sevmiyorlarsa icra etmemeleri gerek ya. Hepimiz belli mesleklerde calisiyoruz hepimiz yoruluyoruz ve hepimizin cani sıkkın olabilir ama hic de belli etmiyoruz kimseye. Neyin tribindeler anlamiyorum. Tepkini gosterseydin iyice
O şekilde konuşmasaydı belki piskolojik de olsa iyi olurdum hiç fayda etmedi sanki migdem yanmaya başladı başım yine ağrıyor ağladığım için heralde sıktım kendimi birazda neyse yine bişey demiyorumHadi ya iyiki söyledin serumun ne olduğunu deseydin o mala ah ben olacaktım gorurdu gününü..
İnşallah canım kendimi zavallı hissettim 2 çocuk neyine yetmedi dedim ay sonra pişman oldum Allahım acısını göstermesin evlatlarımızı korusun ah bu hormonlar bide eşim çok takılır sen istedin diyeOlsun sen de anneligi cok guzel yapiyorsun iste en merhametlisindenoyle dusun canim. Agladigin icin basin agriyor.Uyumaya calis insaAllah iyi olursun
Ahhaaa masaAllah iyi istahin. Bi kerelik bisi olmaz herhalde. Ben de ne alakaysa kola deyip durdum. Esim sonunda acidi bana alip getirdi ama 1 cay bardagi tek icirdiValla bugun hıc ıyı beslenmedım afedersiniz ama dısardan pizza yanında ketcap bıraz kola ustune cips hiç hoş olmadı.bide tadelle hastasıyım bı ondan tıksınmedım. Hıcbır cıkolata yemem baska. Yavrum ya onunlada konuşuyorum annem bugun bıkerelik kacırdık ucunu zararlı şeylerin dıyebenım gıbı yapan var mı arada cok mu kötü ettım yoksa. Ya midem ılac kullanmama ragmen tuz istiyor tatlı ıstıyor cunku arada zehirli su içmiş gb degısık tat oluyor. Malum yemekte yapamıyorum. Bugunde kendı evimdeyim annem kayınvalıdem yapar genelde
teşekkürler canıım, kilo ve kaçıncı cocuk olduğunu öğrenebilir miyimMerhaba hayırlı olsun ☺
35
15.09.2019
22.06.2020
İstanbul
Diğer bilgiler belli değil
28 yas
2 eylül sat
6 haziran
Ankara medisis
BBeli degil cinsiyet
Isim de belli degil henuz
evet canm omega 3 flan onlar var içindeMultivitamin dediğin içinde bir sürü vitamin balık yağı falan olan demi canm
bikereden bişey olmaz canm bende arada kaçırıyorummValla bugun hıc ıyı beslenmedım afedersiniz ama dısardan pizza yanında ketcap bıraz kola ustune cips hiç hoş olmadı.bide tadelle hastasıyım bı ondan tıksınmedım. Hıcbır cıkolata yemem baska. Yavrum ya onunlada konuşuyorum annem bugun bıkerelik kacırdık ucunu zararlı şeylerin dıyebenım gıbı yapan var mı arada cok mu kötü ettım yoksa. Ya midem ılac kullanmama ragmen tuz istiyor tatlı ıstıyor cunku arada zehirli su içmiş gb degısık tat oluyor. Malum yemekte yapamıyorum. Bugunde kendı evimdeyim annem kayınvalıdem yapar genelde
Nagihan cengaverHangi doktor a gidiyosunuz
Bu bebişini saglıkla kucagına al canımcım ,Allahım yardımcımız olsun hepımızınEvet canım 2 düsugum var ilk oğlumda sıkıntı yokdu sonra düşük yapınca araştırdık ama kızımdan sonra bı kez daha temmuzda düşük yaptım 8 haftalikken iğneye ragmen
Ben normalde saglıklı beslenırım ama hamılelıkte canım hep zararlı seyler istedi .bol tuzlu tatlı baharatlı kalorılı seyler ,yıyorum yaValla bugun hıc ıyı beslenmedım afedersiniz ama dısardan pizza yanında ketcap bıraz kola ustune cips hiç hoş olmadı.bide tadelle hastasıyım bı ondan tıksınmedım. Hıcbır cıkolata yemem baska. Yavrum ya onunlada konuşuyorum annem bugun bıkerelik kacırdık ucunu zararlı şeylerin dıyebenım gıbı yapan var mı arada cok mu kötü ettım yoksa. Ya midem ılac kullanmama ragmen tuz istiyor tatlı ıstıyor cunku arada zehirli su içmiş gb degısık tat oluyor. Malum yemekte yapamıyorum. Bugunde kendı evimdeyim annem kayınvalıdem yapar genelde
Gözün aydın canım iyi yaptın bemce kan vermedin kafa karıştırmaya ne gerek var ki nasılsa bi müdahale yapılmıyor peki cinsiyet hakkında yorum yaptı mı gerçi daha çok erken deKızlar ikiliden cıktım. Kan vermedim. Sadece ultrasonda bakıldı normal dedi. Kan ver yada verme diyemem zaten ne olacagını bizde anlayamıyoruz yüzde yüz bebek saglıklı diyemiyoruz dedi. Bende kafa karıştırmaya gerek yok dedim vermedim. 11 +4 olmuş evladım.Büyümüş bi tanecim.
Küçük dedi ya daha nuba göre bakıyorum şimdi de sanırım kızGözün aydın canım iyi yaptın bemce kan vermedin kafa karıştırmaya ne gerek var ki nasılsa bi müdahale yapılmıyor peki cinsiyet hakkında yorum yaptı mı gerçi daha çok erken de☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?