2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
süt sağma makinemz var kuzenm daha 1 yıl önce yaptı doğm onnkni alıcam ben

bende mutlu oluyorum masanın üzerinde duruyolar öylece gelip gidip bakıyorum =)

Amin canım inşallah görsel atıyım bak istersen bunlar hem iyi hemde kullanışlı..
Arkadaşlar yanlis anlasilmak istemem ama böyle alıyorsunuz ama bebisler acayip seçici oluyorlar, biberon ağzını yada emzikleri begenmeyebiliyorlar o yüzden bence çok fazla şey almayın, biberon agzina surmeyen çok bebek var çünkü

aynen ama tutamıyo insan genelde aventte sorun yaşayan kişi yok çnkü anne memesi gibiymiş kuzenmde kullanıyo bebek çekmezse gelmiyo emzikten akmıyomuş o yüzden bebeğin emme refleksi bitmiyomuş

Canım bu arada söylemeyi unuttum; dopplerle bebeği dinlemenin yanında boy kilo tansiyon ölçüyorlar bir de eğer eben rahim ağzı açıklığı kontrolü yapmadıysa onu yapıyorlar alttan ona göre hazırlıklı git. Ben hazırlıklı değilim falan dinlemez bunlar çünkü :) bir de smear testin yoksa onu isteyecekler o da alttan yapılan bir test. Benim ikisi de ebem tarafından yapılmıştı o yüzden hastanede yapmadılar.

aynen ama tutamıyo insan genelde aventte sorun yaşayan kişi yok çnkü anne memesi gibiymiş kuzenmde kullanıyo bebek çekmezse gelmiyo emzikten akmıyomuş o yüzden bebeğin emme refleksi bitmiyomuş
Benim kizim bebekken aventi hic sevmedi :) cok fazla marka model degistirdigim icin bir tavsiye olarak söyliyeyim dedim :) evt biliyorum tutması gerçekten çok zor insanin kendisini ama bir önceki gebeligimde aldıklarımi başkalarına dağıtmak zorunda kaldığım için bu sefer daha geç almayı dusunuyorum

Ilk olunca heves ettik sanırım bizde bana hediye gelcek biberon seti yurtdisindan diğer makineyi ben aldım sadece oda sterilize için burdan daha uygun yurtdışında ordan gelcek ..baska da birşey almadım daha erken son aylarda alışveriş zor olcak kesin bir iki ay kala almak lazım cinsiyet belli olsunda alırız yavaş yavaş diyorum bende..

Çocuk olunca dinlenilmiyor gerçekten şuanda sürekli yardimci alacak maddi imkan yok ev temizliği utu vs icin almaya basladim çünkü düşük riskim vardi birşey yapmiyordum sancilaniyordum bu arada dun plesentanin asagida olduğunu öğrendim yani kendimi yormamam gerek kanama oluşturabilir sadece yemek mutfak toplama ufak tefek ortalik toplama bile beni cok yoruyor ama yapacak birşey yok anneme gidip kalamam da hasta zaten kendine zor bakiyo kayınvalide desen bi tek kendini düşünen biri hamile kaldim bi kere arayip sormadi sormazda... Yani tirnagin varsa basini kasirsin durumundayim suan... Kizim biraz laf dinlese diğerleri benim için cok sorun değil 5 yasinda ama anlamiyo halden... Evde sıkılıyor bana sariyor gecen gün karnima tekme attı kardes istemiyor herhalde tüm hircinligi bundan...

Insan kendini tutabilirse, evet son ayları beklemek mantıklı bazen bebeğin cinsiyeti bile değişiyor 6. 7. Ayda

Canım çok geçmiş olsun bu konu hakkında iyi bir doktor bul bilgi al ona göre ilaçlarını kullan inşAllah iyi olursun tekrarlamaz.
Ah cnm keşke tekrarlamayack birşey olsaydi... Omur boyu sürecek genetik bir hastalık bu hep ilaç kullanacağım 10 senedir kullanıyorum ve omur boyu kullanacagimda beterin beteri var yinede sukrediyorum en azindan ataklari önlemeye yardimci bi ilaci var

aaa sizin tecrübe var doğruu bakalım artık şans yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…