2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım kendi bebeğinin nublarınla kıyaslamak istiyorsan bu linke bakabilirsin; Confirmed nubs
burada ileriki haftalarda doğruluğu onaylanmış kız erkek nubları var :)

Büyük ihtimalle tedbir amaçlıdır her cocuk emmiyor. Siz baya süt yönünden şanslımışsınız

Dayanamayip aliyoruzsaka bi yana ben calisiyorum her halukarda biberona alistirmam gerekecek. Keske sut icse seninkiler kadar masaAllah

Ben baktım da hiç bi çocuğu diğerine benzetemedim ya hepsi ayrı sanki
Çok genel hatıyla şöyle söyleyeyim; kızların nubu sırta paralel, erkeklerinki azcık yukarı doğru oluyor ya da kız nubu gibi olup üzerinde ekstra bir çıkıntı oluyor.

Çok genel hatıyla şöyle söyleyeyim; kızların nubu sırta paralel, erkeklerinki azcık yukarı doğru oluyor ya da kız nubu gibi olup üzerinde ekstra bir çıkıntı oluyor.
Benimkini de doktor kıza benzetti de artık 16 18 inci haftada söylicem dedi bakalım

Tabki emzrmyi düşnüyorz yoksa göğüsler şişer patlar mazallah yetrki sütümz olsn şöyle söylm Özellkle ben çevremden duydugm kadaryla kendm için göğüs ucum olmadgından dolayı sağıp o sütleri kullanmam gerekebilirmiş çünkü uçlarm hiç çıkıntılı değil e bide işin heves tarafı var hepsi alnmşken baştan almak istiyorm

benim ilk dogumum sezeryan oldu sütüm 5 gün gelmedi biberon hastanede lazim oldu herkes aynı şansta olamıyor malesef bazen süt sorunu olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…