Geçmiş olsun cnmTansiyonum baya düşük çıktı serum takıldı baya iyi geldi serum çok sağolun kızlar
10 güne tam senin cinsiyet belli olur canım aynen bende eşime diyorum elimden gelse her gün görürüm hep merak ediyorumEvet evet. Hadi yallah dicek nerdeyse10 gun sonra benim de ozeldeki kontrolum. Hep göresim gelio hep
Ayy çok iyi geldi serum ya Allah razı olsun canımGeçmiş olsun cnm❤ iyi olmana sevindim
Ben kullanıyorum. İçinde bir sürü vitamin var. Bir de gyno Ferro kullanıyorum. Doktorum ikisini verdiKizlar decavit kullanan var mi memnunmu?
Canım kendi bebeğinin nublarınla kıyaslamak istiyorsan bu linke bakabilirsin; Confirmed nubsMaşşallah annesi miniğe.Yok belli olmuyor dediğiniz gibi. Bizde bugun ikili için devlete gittik yatmam la kalkmam bir oldu cok göremedim. Buyuk ihtimal herhangi bir cıkıntı olmadıgı için kız dedi. Daha küçükler ya 4. Ayda dediğiniz gibi netleşiyor.
Bana da bugün verdi bnde yarın kullanmaya başlicam bakalım nasıl etki göstercekKizlar decavit kullanan var mi memnunmu?
Büyük ihtimalle tedbir amaçlıdır her cocuk emmiyor. Siz baya süt yönünden şanslımışsınızBiberon alan arkadaşlar neden aldınız şimdiden emzirmeyi düşünmüyor musunuz yoksa nolur nolmaz diye mi emen bebeğe biberon 6 aylık olana kadar lazım değil ha emmez süt olmaz mama şart olursa o ayrı ama sanki daha çok erken gibi bana mı öyle geldi iki çocuğumu da iki yaşına kadar emzirdim bı suluk ihtiyacımız oldu sonraları devam maması için almıştım bı tane o da yetmisdi
Ben baktım da hiç bi çocuğu diğerine benzetemedim ya hepsi ayrı sankiCanım kendi bebeğinin nublarınla kıyaslamak istiyorsan bu linke bakabilirsin; Confirmed nubs
burada ileriki haftalarda doğruluğu onaylanmış kız erkek nubları var :)
Dayanamayip aliyoruzBiberon alan arkadaşlar neden aldınız şimdiden emzirmeyi düşünmüyor musunuz yoksa nolur nolmaz diye mi emen bebeğe biberon 6 aylık olana kadar lazım değil ha emmez süt olmaz mama şart olursa o ayrı ama sanki daha çok erken gibi bana mı öyle geldi iki çocuğumu da iki yaşına kadar emzirdim bı suluk ihtiyacımız oldu sonraları devam maması için almıştım bı tane o da yetmisdi
Çok genel hatıyla şöyle söyleyeyim; kızların nubu sırta paralel, erkeklerinki azcık yukarı doğru oluyor ya da kız nubu gibi olup üzerinde ekstra bir çıkıntı oluyor.Ben baktım da hiç bi çocuğu diğerine benzetemedim ya hepsi ayrı sanki
Benimkini de doktor kıza benzetti de artık 16 18 inci haftada söylicem dedi bakalımÇok genel hatıyla şöyle söyleyeyim; kızların nubu sırta paralel, erkeklerinki azcık yukarı doğru oluyor ya da kız nubu gibi olup üzerinde ekstra bir çıkıntı oluyor.
Yerm yaa boyu kaç olmuş minnoşunKıpır kıpırdı miniğim resmen sanki suda yüzüyordu
Amin canm benmmm inşallah hepimzzAllah güle güle kullanmayı nasip etsin canm❤
Tabki emzrmyi düşnüyorz yoksa göğüsler şişer patlar mazallah yetrki sütümz olsnBiberon alan arkadaşlar neden aldınız şimdiden emzirmeyi düşünmüyor musunuz yoksa nolur nolmaz diye mi emen bebeğe biberon 6 aylık olana kadar lazım değil ha emmez süt olmaz mama şart olursa o ayrı ama sanki daha çok erken gibi bana mı öyle geldi iki çocuğumu da iki yaşına kadar emzirdim bı suluk ihtiyacımız oldu sonraları devam maması için almıştım bı tane o da yetmisdi
Hiç bilgim yok canmmKızlar moderatörlerden bi hareket yok 2 gündür. anketin nasıl eklendiğini bilen var mı?
Var xanm benmknde 400 mgKızlar kullandığınız vitaminlerin içinde folik asitte var demi kaç mg var bide
Aynen bende sendenm canmDayanamayip aliyoruzsaka bi yana ben calisiyorum her halukarda biberona alistirmam gerekecek. Keske sut icse seninkiler kadar masaAllah
benim ilk dogumum sezeryan oldu sütüm 5 gün gelmedi biberon hastanede lazim oldu herkes aynı şansta olamıyor malesef bazen süt sorunu olabiliyorBiberon alan arkadaşlar neden aldınız şimdiden emzirmeyi düşünmüyor musunuz yoksa nolur nolmaz diye mi emen bebeğe biberon 6 aylık olana kadar lazım değil ha emmez süt olmaz mama şart olursa o ayrı ama sanki daha çok erken gibi bana mı öyle geldi iki çocuğumu da iki yaşına kadar emzirdim bı suluk ihtiyacımız oldu sonraları devam maması için almıştım bı tane o da yetmisdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?