2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sende kendimi gordum bian evimde sadece 2 gün kaldım yanında kimse olmadan çok zorlandım sadece ev toparlaması yaptığım halde yine dayanamadım geldim anneme, eşimde saolsun bişey demiyor bizi dusunuyor sadece. Allah annene ve sana şifa versin, kolaylık versin. Durumun benim içimi acıttı gerçekten, bende eşimde hep diyoruz iyiki annemler var, karşılıksız sonsuz sevgi ile bakıyorlar. Plesanta sorunları yaşayan çok kişi var. Inşallah bi sorun olmadan yukarı giderde sen de rahatlarsın biraz. Benim kızım da o kadar çok kardeş istiyor ki hep dua ediyordu kardeşim olsun diye, birde geçen sene bir kaybim olmuştu, üzülmüştü ona, şimdi o yuzden bana karşı çok hassas Allahtan ama zaten annemde olduğum için bana gerek kalmıyor burda.

Kız senin dediğin gibi turkiyede herşey omuzumdaydi her yere koşuyordum aileme bakıyordum buraya geldim gene aynı tahliller ultrasonlar hep tek gidiyorum alisveri ev hepsi benden soruluyor eşim de önümüzdeki hafta ekografi randevusuna girecek benle başka bisey yok insan artık yıpranıyor inanki bende bir yere çıktığımda tansiyonum çok düşük ondan fenalıklar geçiriyorum bir yerde hemen oturuyorum zor inanki vallahi canım geçmiş olsun sanada dikkat et kendine çantanda biseyler olsun Ben meyve falan hep taşıyorum seninde izne az kaldı inşallah gider biraz rahat edersin insalah canım

Benim ece

Kıpır kıpırdı miniğim resmen sanki suda yüzüyordu
Maşşallah annesi miniğe. Yok belli olmuyor dediğiniz gibi. Bizde bugun ikili için devlete gittik yatmam la kalkmam bir oldu cok göremedim. Buyuk ihtimal herhangi bir cıkıntı olmadıgı için kız dedi. Daha küçükler ya 4. Ayda dediğiniz gibi netleşiyor.

Amin canım inşallah görsel atıyım bak istersen bunlar hem iyi hemde kullanışlı..
Evet canim e bebekte gorduk bunu kararsiz kaldik. 1 tane chicco cam aldim. Ablam da tutmaz belki diye setalma dedi. Sadece su icin kucuk bi tane al dedi diye ben de 1 tane kucuk alsam simdilik 2 tane yeter diye dusunuyorum. Puset bebek arabasi ve besigini annem alacak sag olsun. Bi de dogunca kunye yaptircak babamla insaAllahAileler iyi ki varlar Allah basimizdan eksik etmesin onlari amin

22
07.09.2019
13.06.2020
İzmir
Belli değil
64 kilo
İlk çocuk
Bunlarda benim bilgiler canm

Anladım canım üzüldüm ama en azından ilacı var çok şükür ama inşAllah ataklar tekrar etmez sürekli Allah şifa versin inşAllah ❤

Kızlar moderatörlerden bi hareket yok 2 gündür. anketin nasıl eklendiğini bilen var mı?

Şu anneler iyiki varlar gerçekten onlardan başkası acımıyor ben burda kusuyorum evi bile toplaamıyorum karı üstümde oturuyor ne haldesin demiyor inanın kendi başımayım eşim allahtan yardımcı oluyor çok kötü olursam anneme gidip birkaç gün kalıyorum

Biberon alan arkadaşlar neden aldınız şimdiden emzirmeyi düşünmüyor musunuz yoksa nolur nolmaz diye mi emen bebeğe biberon 6 aylık olana kadar lazım değil ha emmez süt olmaz mama şart olursa o ayrı ama sanki daha çok erken gibi bana mı öyle geldi iki çocuğumu da iki yaşına kadar emzirdim bı suluk ihtiyacımız oldu sonraları devam maması için almıştım bı tane o da yetmisdi

Aynen canım daha minikler bizim doktor baya gösterdi ya elini bacaklarını sallıyordu devlet ilgilenmiyor düzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…