• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim de eşim bakıcı tutalım diye teklif etti ama ben okula göndermeyi tercih ettim :KK43: hiç bilmediğim bir insana çocuğu bırakmaktansa en azından okulda, eğitimli insanlarla olur diye düşündüm. Bakıcılar televizyona çocuk baktırıyor. Anne gider gitmez açıyorlar televizyonu. Çok ciddi hiperaktivite ve dikkat bozukluğu var bu ekranlardan dolayı öğretmenmişsin sen çok çekiyorsundur :) sen yine bulursun eşe dosta sorarak iyi birini ama burada ben alamıyorum o riski :KK43:
Bilmem mi o tanisi konulmamis ama icimden cok guzel tanisini koydugum afacanlarimi😂ben arkadaslarimin tavsiyesiyle tutarim zaten. Aileler de gittikce bilincli oluyor. Arkadaslarim kamera sistemi dosediler evleeine ve bakici boyle kabul ederek ise basliyor. Bir de etraftan cok istek oluyor az cok tahmin edilebiliyor kimin nasil olacagini ama dedigin gibi baska ulkede olsam ben de hic dusunmeden krese verirdim en mantikli olan odur bence de. Rabbim saglikla dogmalarini nasip etsin de insaAllah bi kolaylik da olacaltir hepimiz icin. Annelik simdiden baslamis hepimizde bak goruyor musun😍🤰😃

Yani insan 7 kat yabanciya bilr yardim eder bu durumda olduğunu bilse ama ne diyeyim Allah herkese hidayet versin akıl fikir versin. Aynen zor gününde yanında yoksa iyi gününde nasıl yüzü olucak gelmeye çok ilginç. Ne diyelim insallah bundan sonrası daha iyi geçer :KK66:
Aynen öyle canım bende merak ediyorum emin ol böyleleri gelir..neyse bundan sonrası inşallah iyi olur dediğin gibi hepimiz için🙏
Bu çocuk evin herşeyi olcak eminim biz şimdiden çok heycanlı ve mutluyuz allah kokusunu duymayı nasip etsin bize 💕

Aynen öyle canım bende merak ediyorum emin ol böyleleri gelir..neyse bundan sonrası inşallah iyi olur dediğin gibi hepimiz için🙏
Bu çocuk evin herşeyi olcak eminim biz şimdiden çok heycanlı ve mutluyuz allah kokusunu duymayı nasip etsin bize 💕
Aminnn inşallah cümlemize nasip olur 🥰

Amin valla senin de işin zor iyi ne güzel düşünüp gelmesi bile, insan gerçekten tek başına zorlanıyor su halimle düşmanlık görüyorum bende doğunca gelin sevin diycem çok beklerler esim aksam geliyor birsey olsa tekim yani kafama edimki bastan kabul edip geldim iste bilseydim asla yardimci olurlar dedik sans yok bizde ne diyim allah bilsin gerçekten su halde acimayana bende acimiycam tek başıma çektim gostermiycem..allah yardım etsin nerde varsa dua ediyoruz..ınsallah sağ sağlim kucağımiza alırız da bak bak neler neler konuşmuşuz deriz..
Allah iclerine merhamet koysun boylelerinin ya. Allah yardimcin olsun canim yaninda olup yardimci olunmamasi daha zor. Dusunceni bile yipratir

Allah iclerine merhamet koysun boylelerinin ya. Allah yardimcin olsun canim yaninda olup yardimci olunmamasi daha zor. Dusunceni bile yipratir
Amin canım..Evet insanın zoruna gidiyor ama uzak dursun daha iyi ben böyle iyiyim kim ne yaparsa kendine yapar diyorum geçiyorum önceden takıyordum şimdi çocuğumu düşünüyorum..

İçinizde fmf (akdeniz ateşi) hastaligi olan var mi? Dun gece cok kotulestim hastaneye gittik acile. Atagim tuttu bu hastaligin ilaci var kolsisin normalde iki adet kullanırken hamilelik dolayisiyla bir adet kullaniyordum sanirim fayda etmiyor cok agir bir atak geçirdim bebeği de etkilemiştir diye birakmadilar yatirdilar serum verdiler sürekli ama ilacsiz tabiki agrim hafifledi ama geçmedi en azindan şuan dayanabiliyorum bebeğe birşey olacak diye korktum çünkü sancim midemde başladı karnima indi kramp seklinde ve nefes aldirmiyordu sabahladik acilde... Bu hastalıktan arkadaşlar varsa ilaç kullaniyolarmi? Ataklariniz oluyor mu? İlaci 2 ye cikarsam bebek için sikinti olabilir mi bilemiyorumher Dr farklı bi şey söylüyor kafam cok karisti...
Gecmıs olsun canım annemde var bılıyorum ama biz cocukların da yok annem ile sen farklısın ve annem su an ıyı nadir giriliyor ataklar şükür. Bu yuzden sana tavsiye veremem ama Dr ne diyorsa ona gore hareket et Allah acil şifalar versin inşaallah bebegınede sanada, 🙏

O da kendi açısından haklı napsin ama bi şekilde siz onu yonlendirin sevdirmeye halısın yoksa ilerde de sorun olur. Evet iyiki varlar benim kayinvalidem yok malesef olsada zaten yaşlı olurdu baya. Rabbim önce herkesin kendisine sağlık versin en önemlisi o, kimseye muhtaç etmesin.
Amin cnm kimseye muhtaç olmayalim inşallah bende KV var ama yok olmasa daha iyiydi o zaman hic değilse yok derdim ☺ örnekler verip sevdirmeye calisiyorum ama biraz Benci bir çocuk hep on planda olmak istiyor koç burcu

Gecmıs olsun canım annemde var bılıyorum ama biz cocukların da yok annem ile sen farklısın ve annem su an ıyı nadir giriliyor ataklar şükür. Bu yuzden sana tavsiye veremem ama Dr ne diyorsa ona gore hareket et Allah acil şifalar versin inşaallah bebegınede sanada, 🙏
Benim annem de tasiyici yinede ilaç kullanıyor ben hasta oldum kuşaktan kuşağa geçiyor annen ilacini düzenli kullanıyorsa ataklari azalir cnm ben iki tane kullaniyorken bu kadar kotu degildim simdi hamilelik dolayisiyla iki kullanmiyorum zaten gebelikte kullanilmasi riskli bir ilaç gebelik kategorisi C yarar-zarar oranina gore mecburi olmadikca kullanilmamali ama hic kullanmazsam hafta geçmez hastanelik olurum biliyorum

Ben çok çirkinlestigimi hissediyorum ergen gibi sivilce bastı sizde de varmı birde önereceğiniz bakım falan olur krem olur?
Aynen yüzüm sivilce doldu ve aciyolar çiban gibi cikiyo ben şuan bakim adina kendime bakamiyorum saldim agrilarla uğraşmaktan bi duzeleyim kendime geleyim makyajli günlerine geri donerim inşallah _😂

Amin valla senin de işin zor iyi ne güzel düşünüp gelmesi bile, insan gerçekten tek başına zorlanıyor su halimle düşmanlık görüyorum bende doğunca gelin sevin diycem çok beklerler esim aksam geliyor birsey olsa tekim yani kafama edimki bastan kabul edip geldim iste bilseydim asla yardimci olurlar dedik sans yok bizde ne diyim allah bilsin gerçekten su halde acimayana bende acimiycam tek başıma çektim gostermiycem..allah yardım etsin nerde varsa dua ediyoruz..ınsallah sağ sağlim kucağımiza alırız da bak bak neler neler konuşmuşuz deriz..
Bence şimdiden torununu düşünmeyen doğunca da pek sevmeye geleceğini sanmiyorum sevmeye niyetli olan şimdiden yardimci olurdu kizimda hep yattim 9 ay cok zor bi hamilelik yasadim kayinvalidem o zaman da bi kere arayip sormadi şimdide ayni kizimi bir sene görmesin aramaz sormaz yedi kat yabancı el gibidir. Annem hastalandı ben sezaryen oldum 3 gün hastanede yattim annenin tansiyon firladi gel bi gece kal dedim gelmedi o kadar ihtiyacim vardiki ama bir gece bile kalmadi hastanede teyzem geldi vakti bana ona dusmezdi. Tüm bunlara rağmen salak ben ayagi kirildi gittim bir hafta vaktim küçük cocugumla ne zaman ihtiyacı olsa gittim ama artik hicbiseyine gitmem tek tarafli herşey geç de olsa anladim çünkü ne zaman ihtiyacim olsa gelmediher seferinde belki bi daha boyle yapmaz diye iyi niyetli düşündüm ama yok bi insan huyu nasilsa değişmiyor onun için kendini yipratmamak lazimmis ben yiprattim zamanında malesef

Amin cnm kimseye muhtaç olmayalim inşallah bende KV var ama yok olmasa daha iyiydi o zaman hic değilse yok derdim ☺ örnekler verip sevdirmeye calisiyorum ama biraz Benci bir çocuk hep on planda olmak istiyor koç burcu
Allah şimdiden yardimcin olsun ateş grubu cocuk bakmak zor cidden

Allah şimdiden yardimcin olsun ateş grubu cocuk bakmak zor cidden
Aslında bende aslan burcuyum yukselenim balik olduğu için notrlemis ☺ bi yandan kendine güvenli olması güzel okula gittiğinde ezilmez korur kendini diye düşünüyorum ikizler burcu nasil olacak meraktayim bizim bebeler muhtemelen ikizler olacak

Koçlar hep kendi istediği olsun ister inatcidir laf geçirmek zor valla o zaman sende oylesin
😁 kendine güveni de 5 yasinda olmasına rağmen cok fazla cesareti tavan ben bile kendime o kadar güvenmiyorum 😂
O biraz yaş ilerdikce tecrübe edindikçe değişiyor çok inatçı biri değilim..ergenlikten sonra düzeldim sanırım zor biri değilim 🤣🤭

Back
X