Annem bende çok güzelmiş ben ona pek inanmıyorum yaKız bebek mi yoksa senin de canım öyle diyorlar ya kız çocuk güzelliğini annenden alırmış erkek bebekte anneyi güzelleştirirmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem bende çok güzelmiş ben ona pek inanmıyorum yaKız bebek mi yoksa senin de canım öyle diyorlar ya kız çocuk güzelliğini annenden alırmış erkek bebekte anneyi güzelleştirirmiş![]()
Evet o var bak ilgi severim bende öyle diyorum çünkü kızıyorum anne olunca eş olmayı birakanları ben öyle olmuycam paspal olamam yani kokoş olmayı seviyorumKoc muuuben de kocum ve yukselenim bile koc. Ilgiyi paylasmayi hiicc sevmwz koclar.Esime diyorum cocuk gelince beni ikinci plana atmak yok cocugu sana gostermem
![]()
O yüzden ne hali varsa görsün çocuk olunca da konuşcam sanmasın herkes de böyle bilsin diyorum devamlı.. sinirli hamilelik geçiremem kimse yüzünden kazık yiye yiye akıllandık canım boşver kim sana nasılsa sen de öyle ol kimse senden çocuklarından önemli değil..Bence şimdiden torununu düşünmeyen doğunca da pek sevmeye geleceğini sanmiyorum sevmeye niyetli olan şimdiden yardimci olurdu kizimda hep yattim 9 ay cok zor bi hamilelik yasadim kayinvalidem o zaman da bi kere arayip sormadi şimdide ayni kizimi bir sene görmesin aramaz sormaz yedi kat yabancı el gibidir. Annem hastalandı ben sezaryen oldum 3 gün hastanede yattim annenin tansiyon firladi gel bi gece kal dedim gelmedi o kadar ihtiyacim vardiki ama bir gece bile kalmadi hastanede teyzem geldi vakti bana ona dusmezdi. Tüm bunlara rağmen salak ben ayagi kirildi gittim bir hafta vaktim küçük cocugumla ne zaman ihtiyacı olsa gittim ama artik hicbiseyine gitmem tek tarafli herşey geç de olsa anladim çünkü ne zaman ihtiyacim olsa gelmediher seferinde belki bi daha boyle yapmaz diye iyi niyetli düşündüm ama yok bi insan huyu nasilsa değişmiyor onun için kendini yipratmamak lazimmis ben yiprattim zamanında malesef
Benim ilk çocuğum kız 7. Aya kadar iyiydim normalde cildim çok şükür sorunsuzdur. 7. Aya kadar da öyle devam etti hatta bana değişmedin sen, erkek bu diyorlardı ama kızdıKız bebek mi yoksa senin de canım öyle diyorlar ya kız çocuk güzelliğini annenden alırmış erkek bebekte anneyi güzelleştirirmiş![]()
Ne bileyim herkes bişey diyo bizde acaba öyle bişey var mı diye merak ediyoruz işteAnnem bende çok güzelmiş ben ona pek inanmıyorum ya
Benim ilk çocuğum kız 7. Aya kadar iyiydim normalde cildim çok şükür sorunsuzdur. 7. Aya kadar da öyle devam etti hatta bana değişmedin sen, erkek bu diyorlardı ama kızdı7den sonra kötü oldum ama kabul
![]()
Bana kız gibi dedi ama 16 ıncı haftada net söylicem dediCinsiyet tahmininde bulundu mu doktorlariniz arkadaşlar![]()
Ediyorum vallas sabretcez artık offNe bileyim herkes bişey diyo bizde acaba öyle bişey var mı diye merak ediyoruz işte![]()
PRİLAM normalde 50 TL sigorta vs olunca 12 15 TL civarı bırsey tutuyor. Saglik ocagıda yazar kendı Dr nuzda. Valla nimet benım ıcın.Sağlık ocağına mi yazdiriyorsunuz yoksa özel mi direk alıyım mı nekadardi
Ay sağol canım sabah gidiyim yazsin bana da alıyım ya fenayım çünkü bikac gündür teşekkür ettimPRİLAM normalde 50 TL sigorta vs olunca 12 15 TL civarı bırsey tutuyor. Saglik ocagıda yazar kendı Dr nuzda. Valla nimet benım ıcın.
Yaa yerm ama benn43 dedi canım yani 4.3 ayy nasılda hareketliydi ☺☺
Evet öyleymş canm allahtan çevrmde yeni doğm yapan arkdşlarm varda tecrübelerni alıyormAvent göğüs kalkanı acaip iyi bir ürün ben kullandım çok memnun kaldım şimdi yine alıcam kısmetse
Benm içinde değil göğüs ucum ama minnack ucu fito krem sürüp duştan sonra sağar gibi çekmeyi duymuştm öyle yapıyorum aradaBenim eltimin de göğsü uçları hiç yokdu içindeydi 3 çocuğu var malesef 3 unu de emziremedi ama sütü de olmadı makine falan aldı sahip vermek için ama olmadı
Abimlerin evi anne baba çocuklar hep ateş çok zorlanıyorlar, aşina da hiç kolay bir burç değil ama hava grubu biraz dengeler diye dusunuyorum, ateşten daha iyi olur büyük ihtimal :)) tabi kimse çocuğu ezilsin istemez ama koç on planda-yonetici olmayi sever, baska atesler gelirse onlarla catisabilir biraz, zor bu cocuklarla ugrasmak cidden :) abimin kizi koc burcu 13 yasinda, kardeşi 7, hâlâ ablaligi kabul etmiyor, hep bi inatlaşma bi kıyaslama peşindeAslında bende aslan burcuyum yukselenim balik olduğu için notrlemis ☺ bi yandan kendine güvenli olması güzel okula gittiğinde ezilmez korur kendini diye düşünüyorum ikizler burcu nasil olacak meraktayim bizim bebeler muhtemelen ikizler olacak
Hayirli olsun, gözünaydınYas 29.sat 6 eylul tahmni dogum 25 mayis 2. Cocuk(sezryen) gaziantep veeeee KIZ(ILKIDE KIZ)68 Kg. ECE BAHAR
![]()
![]()
![]()