• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Koc muuu😃ben de kocum ve yukselenim bile koc. Ilgiyi paylasmayi hiicc sevmwz koclar.Esime diyorum cocuk gelince beni ikinci plana atmak yok cocugu sana gostermem😂
Evet o var bak ilgi severim bende öyle diyorum çünkü kızıyorum anne olunca eş olmayı birakanları ben öyle olmuycam paspal olamam yani kokoş olmayı seviyorum 🤣🤭

Ben ılac ıctıgım için bulantı sukur olmuyor yedıgın ıctıgım dokunmuyor ama sanki hamıle degılmıs gb bı tuhaf oldum normalmi.Eger prilam ilacı almayım bulantı sabahla baslıyor. Şükür bu ilaca. Bıde cırkınlesmedım sanırım normalim bence ☺️ cevreden guzellestın dıyorlar. Sivilce vs de yok. Kasık yanı karın agrısı var arada nadir o kadar. Ama tiksinmelerım devam koku fılan dayanamıyorum yemek hala yapamıyorum😷

Bence şimdiden torununu düşünmeyen doğunca da pek sevmeye geleceğini sanmiyorum sevmeye niyetli olan şimdiden yardimci olurdu kizimda hep yattim 9 ay cok zor bi hamilelik yasadim kayinvalidem o zaman da bi kere arayip sormadi şimdide ayni kizimi bir sene görmesin aramaz sormaz yedi kat yabancı el gibidir. Annem hastalandı ben sezaryen oldum 3 gün hastanede yattim annenin tansiyon firladi gel bi gece kal dedim gelmedi o kadar ihtiyacim vardiki ama bir gece bile kalmadi hastanede teyzem geldi vakti bana ona dusmezdi. Tüm bunlara rağmen salak ben ayagi kirildi gittim bir hafta vaktim küçük cocugumla ne zaman ihtiyacı olsa gittim ama artik hicbiseyine gitmem tek tarafli herşey geç de olsa anladim çünkü ne zaman ihtiyacim olsa gelmediher seferinde belki bi daha boyle yapmaz diye iyi niyetli düşündüm ama yok bi insan huyu nasilsa değişmiyor onun için kendini yipratmamak lazimmis ben yiprattim zamanında malesef
O yüzden ne hali varsa görsün çocuk olunca da konuşcam sanmasın herkes de böyle bilsin diyorum devamlı.. sinirli hamilelik geçiremem kimse yüzünden kazık yiye yiye akıllandık canım boşver kim sana nasılsa sen de öyle ol kimse senden çocuklarından önemli değil..

Erkek de de sivilce olur cilt bozulur diyorlar bilmiyorum valla ne olcak ama beni sömürdüğü belli akne çıkarıyorum resmen gördükçe sinir oluyorum sabun aldım doğal kurutmaya başladı leke kalmasın da çıksın napim alsın guzelligimizi de emiyor nasılsa herşeyi bizdeki🤣🤣🤣

Kız bebek mi yoksa senin de canım öyle diyorlar ya kız çocuk güzelliğini annenden alırmış erkek bebekte anneyi güzelleştirirmiş😊😊
Benim ilk çocuğum kız 7. Aya kadar iyiydim normalde cildim çok şükür sorunsuzdur. 7. Aya kadar da öyle devam etti hatta bana değişmedin sen, erkek bu diyorlardı ama kızdı 😁 7den sonra kötü oldum ama kabul 🤣

Şu prilam dediginiz haptan bende alıyım ya yarın boşuna bulantı cekiyorum..onyzd diye birşey içmiştim başlarda bitince almadım ağızda eriyodu

Benim ilk çocuğum kız 7. Aya kadar iyiydim normalde cildim çok şükür sorunsuzdur. 7. Aya kadar da öyle devam etti hatta bana değişmedin sen, erkek bu diyorlardı ama kızdı 😁 7den sonra kötü oldum ama kabul 🤣
😄😄 Demekki ya en başta yada en sonda etkisini gösteriyormuş

Benim eltimin de göğsü uçları hiç yokdu içindeydi 3 çocuğu var malesef 3 unu de emziremedi ama sütü de olmadı makine falan aldı sahip vermek için ama olmadı
Benm içinde değil göğüs ucum ama minnack ucu fito krem sürüp duştan sonra sağar gibi çekmeyi duymuştm öyle yapıyorum arada

Aslında bende aslan burcuyum yukselenim balik olduğu için notrlemis ☺ bi yandan kendine güvenli olması güzel okula gittiğinde ezilmez korur kendini diye düşünüyorum ikizler burcu nasil olacak meraktayim bizim bebeler muhtemelen ikizler olacak
Abimlerin evi anne baba çocuklar hep ateş çok zorlanıyorlar, aşina da hiç kolay bir burç değil ama hava grubu biraz dengeler diye dusunuyorum, ateşten daha iyi olur büyük ihtimal :)) tabi kimse çocuğu ezilsin istemez ama koç on planda-yonetici olmayi sever, baska atesler gelirse onlarla catisabilir biraz, zor bu cocuklarla ugrasmak cidden :) abimin kizi koc burcu 13 yasinda, kardeşi 7, hâlâ ablaligi kabul etmiyor, hep bi inatlaşma bi kıyaslama peşinde 🤦‍♀️

Back
X