• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
12 13 haftadan sonra multivitamin ve kan hapı içiliyor kızlar baş ağrısı ve kabızlık vardı magnezyum verdi birde ayriyetten bana..

Evet folik asit kesti benim demir hapı vitaminlerin hepsi olanbir toz yanında omega3 hapı verdi canım öyle başlar sanada
İnşallah bu ılaclara karsı bir tepkimiz olmaz. İç iç bitmeyecek gercı bunlar faydalı da. İlac ıcmeyı hiç sevmem Normalde.Bakalım canım muhtemelen aynı baslayacak.

Yo
İnşallah bu ılaclara karsı bir tepkimiz olmaz. İç iç bitmeyecek gercı bunlar faydalı da. İlac ıcmeyı hiç sevmem Normalde.Bakalım canım muhtemelen aynı baslayacak.
Bende nefret ediyorum ama bebisler kaplansın3 canlansın vitamin olsun yarasın kUsmaktan alamadilar zaten ama bunlar yan etki cok yapmıyor bende yapmadı sizde de yapmaz inşallah sadece multivitamin bana toz verdi suya katıyorum iğrenç onu değiştircem bir dahaki gittiğimde bitmiş olcak bitek onu zorla içiyorum 🤭

Benim tepkim oluşmuş malesef hapları alana kadar kusuyorum boğazıma takılı kalıyor görünce bile bi bulantı geliyor bana 😭😭

D vitamini kullanan arkadaşlar doktorunuz mu tavsiye etti kendiniz mi aldınız? Içeriği temiz d vitamini kullanan araştıran var mı?

Prilam kullanan arkadaşlar ayrıca bi folik asit kullanıyor musunuz? Doktor bana folik vermişti sonra mide bulantim için piremesis verdi folik kullanma bunu kullan dedi şimdi de piremesis i kesti prilam basla dedi yani bu ilac ayni zamanda folik asit mi?
Folik asit sanmıyorum ama 12 haftadan sonra folik asidi biraktiriyirlar . B 12 mi ne varmış içinde prilamin o bulantiya iyi geliyormuş Dr öyle söyledi sanirim

Back
X