Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben prilam gece yatmadan 2 taneBen de içeriğini okudum dün gece folik goremedim içinde premesis e de devam edeyim. Bir de ac karna 2 tane günde bir kez yazmış eczacı siz de böyle mi kullaniyosujuz?
İnşallah bu ılaclara karsı bir tepkimiz olmaz. İç iç bitmeyecek gercı bunlar faydalı da. İlac ıcmeyı hiç sevmem Normalde.Bakalım canım muhtemelen aynı baslayacak.Evet folik asit kesti benim demir hapı vitaminlerin hepsi olanbir toz yanında omega3 hapı verdi canım öyle başlar sanada
Bende nefret ediyorum ama bebisler kaplansın3 canlansın vitamin olsun yarasın kUsmaktan alamadilar zaten ama bunlar yan etki cok yapmıyor bende yapmadı sizde de yapmaz inşallah sadece multivitamin bana toz verdi suya katıyorum iğrenç onu değiştircem bir dahaki gittiğimde bitmiş olcak bitek onu zorla içiyorumİnşallah bu ılaclara karsı bir tepkimiz olmaz. İç iç bitmeyecek gercı bunlar faydalı da. İlac ıcmeyı hiç sevmem Normalde.Bakalım canım muhtemelen aynı baslayacak.
Ben iki gündür kullanıyorum pek yapmadıKizlar decavit kullanan arkadaslar bu ilac bnde acayip mide agrisi yapiyor sizde oldumu boyle bisey
Benim tepkim oluşmuş malesef hapları alana kadar kusuyorum boğazıma takılı kalıyor görünce bile bi bulantı geliyor banaİnşallah bu ılaclara karsı bir tepkimiz olmaz. İç iç bitmeyecek gercı bunlar faydalı da. İlac ıcmeyı hiç sevmem Normalde.Bakalım canım muhtemelen aynı baslayacak.
Amin insaAllah. Valla canim erkek cocuk videolari izleyince kesinlikle oglum olmali diyorum sonra kiz cocuk videosu gorunce yok yok kiz olmali diyorumHayır olsun ruyanız canım ,gonlunden kız gecıyor gıbı ?
Altın kız derler :)Kızlar bu arada rüyamda altın bilekliklerle uğraştım hep ☺
Benim cok agryr canimBen iki gündür kullanıyorum pek yapmadı
İnşAllah canm ne zaman gideceksin hastaneyeÖyle mi iyi o zaman inşallah yakalamıştır günler geçmiyor
Pazartesi gideceğim inşallah doktoru mu değiştirdim bakalım memnun kalırsam buna devam edcegim beylikdüzü devlete gidecegimİnşAllah canm ne zaman gideceksin hastaneye
Bana da sağlık ocağında monovit d3 verdilerKızlar aranızda royal d3 damla kullanan yok mu yaaaaa kafamda deli sorular birisi kullanıyo olsun lütfen.
Bana doktor verdi cok dusuktu d vitaminim. D3 ferol verdi kullaniyorumD vitamini kullanan arkadaşlar doktorunuz mu tavsiye etti kendiniz mi aldınız? Içeriği temiz d vitamini kullanan araştıran var mı?
Folik asit sanmıyorum ama 12 haftadan sonra folik asidi biraktiriyirlar . B 12 mi ne varmış içinde prilamin o bulantiya iyi geliyormuş Dr öyle söyledi sanirimPrilam kullanan arkadaşlar ayrıca bi folik asit kullanıyor musunuz? Doktor bana folik vermişti sonra mide bulantim için piremesis verdi folik kullanma bunu kullan dedi şimdi de piremesis i kesti prilam basla dedi yani bu ilac ayni zamanda folik asit mi?
Akşam oldu mu iğneyi görünce bana da öyle oluyor iğne üzerine hap icicem diye midem bulanmaya başlıyorBenim tepkim oluşmuş malesef hapları alana kadar kusuyorum boğazıma takılı kalıyor görünce bile bi bulantı geliyor bana![]()
Ayy çok tatlı :) erkek bu bebiş :) maşallahEki Görüntüle 2562668 Kızlar tahminleri alayım![]()
Icerigine baktin mi peki canim?Bana doktor verdi cok dusuktu d vitaminim. D3 ferol verdi kullaniyorum
Erkek canım direk belli. Benimkide paralel benimde kız sanırımEki Görüntüle 2562668 Kızlar tahminleri alayım![]()
Normal canım bu haftalar da.Kızlar bir haftadır hamilelige dair hiç bi belirtim kalmadı ultrason göre gidiyorsa 9+3 adete göre 10+6 pazartesi randevum hep bi diken üstünde insan